Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Vass laptop med 2GB dedikerad grafik

Lenovo G50-70 (59410156)

  Art.nr: 202722
 • 15,6" LED 1366x768
 • Intel® Core™ i3-4010U
 • Hårddisk 500GB
 • Radeon R5 M230 2GB
 • Chiclettangentbord

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • Bettie 2014-09-08

  BRA men inte för ovana

  Denna laptop är med all säkerhet mycket bra för den som kan handskas med den. Tyvärr inget för mig, för avacenrad. Därför visste jag inte Vad jag skulle skriva kvalite/ användbarhet/ Prisvärd

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hejsan Jag är på jakt efter en bärbar dator att spela facebookspel, sköta bankärenden, titta på/streama film, skriva mm. fungerar denna dator till deteller finns det någon annan i denna eller billigare. Maxpris är 4000.

  amhaj 2014-06-20
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Denna dator fungerar bra till dina behov. //Robin

   RobinJ 2014-09-10

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. 59410156
Operativsystem Windows 8.1 (64-bit)
Valbara språk Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska
Förpackningens innehåll Snabbstartsguide
Bildskärm
Skärmstorlek 15,6 tum
Maximal upplösning 1366x768
Bildformat 16:9
Skärmteknik LCD med LED-bakbelysning
Skärmyta Högblank
Touchskärm Nej
Stöd för 3D Nej
Processor
Processormodell Intel® Core™ i3-4010U
Bashastighet 1,70 GHz
Antal kärnor 2 st
Chipset Mobile Intel® HM86 Express Chipset
Minne
Minnestyp SODIMM DDR3
Minneshastighet 1600 MHz
Minne som ingår 4 GB
Maximalt minne 16 GB
Minnesplatser 2 st
Lediga minnesplatser 1 st
Lagring
Antal hårddiskar 1 st
Primär hårddiskstorlek 500 GB
Primär hårddisktyp SATA
Hastighet HDD #1 5400 rpm
Optisk enhet DVD-brännare SuperMulti med stöd för dubbla lager
Minneskortläsare MMC, SD
Grafik och Ljud
Grafikkort AMD Radeon R5 M230
Dedikerat grafikminne 2048 MB
Delat grafikminne Ja
Grafikkortsklass 3
Ljudkort Dolby Advanced Audio
Högtalare 2 st
Subwoofer Nej
Anslutningar
USB 2.0-portar 1 st
USB 3.0-portar 2 st
Hörlursutgång 1 st
Mikrofoningång 1 st
RJ45 1 st
VGA 1 st
HDMI 1 st
HDMI-version 1.4
Kommunikation
Fast nätverk 100Mbit/s Ethernet LAN
Trådlöst nätverk 802.11bgn
Bluetooth Nej
Webbkamera Ja
Upplösning video 0,9 MP
Upplösning stillbild 0,9 MP
Inbyggd mikrofon Ja
Batteri
Antal celler 6
Batterityp Li-Polymer
Drifttid (upp till) 4,00 tim
Mjukvara
Kontorsprogram Microsoft Office Trial
Virusskydd McAfee® Internet Security Suite Trial
Brännarprogram Power2Go
Övriga programvaror • VeriFace® Pro
• OneKey® Recovery
• Zinio® Online Newsstand
• Skype™
• Amazon Kindle for PC
• CyberLink YouCam
• Lenovo® Cloud Storage
• Evernote®
Specialfunktioner
Bakgrundsbelyst tangentbord Nej
Fingeravtrycksläsare Nej
Fjärrkontroll Nej
TV-mottagare Nej
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Chassi
Material Plast
Färg Svart
Tangentbord Fullstort Nordiskt Chiclet-tangentbord
Numerisk sifferdel Ja
Pekdon Styrplatta
Multi-Touch Ja
Dockningsmöjlighet Nej
Stöd för Kensingtonlås Ja
Bredd 384,0 mm
Djup 245,0 mm
Höjd 25,0 mm
Vikt 2,5 kg
Support och Garanti
Garanti hårdvara 24 mån
Garanti batteri 12 mån
Supportnummer 0775-757411

Produktbeskrivning

IdeaPad G50-70 drivs av senaste generationens Intel® Core™ i3-processor. Det ger dig smidig, sömlös visuell upplevelse med längre batteritid och inbyggd säkerhet för större skydd. Den har 4 GB arbetsminne, 500 GB hårddisk USB 3.0, fyra timmar batteritid och senaste Windows 8.1 som gör den till ett ett mycket prisvärt alternativ i sin prisklass.

4:egenerationens Intel Core i3 Haswell-processor

Få en helt ny datorupplevelse med djup visuell teknik och automatiskt ökad hastighet när du behöver det. 4:e generationens Intel® Core™ i3 processor levererar fantastisk prestanda, otrolig visuell teknik och inbyggd säkerhet för större skydd. Dessutom, en automatisk hastighetsökning när du behöver det med Intel® Turbo Boost-teknologi 2.0. Upplev dina filmer, foton och spel smidigt och sömlöst med en inbyggd serie av visuella förbättringar3 – och njut av dem ännu mer med längre batteritid.

Håll kontakt med vänner och familj

Högupplöst inbyggd webbkamera gör det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype, MSN Messenger med flera.

Multi Gesture

Med Multi Gesture blir det busenkelt att utföra många kommandon. Tekniken bygger på att pekplattan identifierar särskilda rörelsemönster och utför vid dessa tillfällen en bestämd åtgärd. Till exempel kan du lätt skrolla igenom webbsidor, zooma in och zooma ut, vända blad med mera på ett nytt sätt.

Nya, supersnabba USB 3.0

Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar.

Bekväm att använda med chiclet-tangentbord

Med chiclet-tangenter blir datorn skönare att skriva på. Tangenterna är upphöjda ur chassit, bokstäver och siffror är markerade med hög kontrast som gör det användarvänligt även om du har nedsatt synförmåga.

Full HD via HDMI

Denna teknikfyllda dator ger dig Full HD-upplösning via HDMI och du får därmed en knivskarp störningsfri bild i äkta 1080p. På så sätt kan du spela upp film på datorn för visning på din platt-TV med suverän bildkvalitet.

Microsoft Windows 8.1

Med Windows 8.1 kan du använda datorn på nya spännande sätt. Det är snabbt, intuitivt och utformat för att låta dig göra vad du vill och på ditt sätt. Du får naturligtvis det välbekanta skrivbordet med Start-knappen och Aktivitetsfältet, men du får även den nya, snygga Startskärmen som du kan anpassa med favoritappar, kontakter och webbplatser. Allt är nära till hands och lätt att använda.

 

Lenovo Lenovo G50-70 (59410156) 59410156 IdeaPad G50-70 drivs av senaste generationens Intel® Core™ i3-processor. Det ger dig smidig, sömlös visuell upplevelse med längre batteritid och inbyggd säkerhet för större skydd. Den har 4 GB arbetsminne, 500 GB hårddisk USB 3.0, fyra timmar batteritid och senaste Windows 8.1 som gör den till ett ett mycket prisvärt alternativ i sin prisklass.4:egenerationens Intel Core i3 Haswell-processorFå en helt ny datorupplevelse med djup visuell teknik och automatiskt ökad hastighet när du behöver det. 4:e generationens Intel® Core™ i3 processor levererar fantastisk prestanda, otrolig visuell teknik och inbyggd säkerhet för större skydd. Dessutom, en automatisk hastighetsökning när du behöver det med Intel® Turbo Boost-teknologi 2.0. Upplev dina filmer, foton och spel smidigt och sömlöst med en inbyggd serie av visuella förbättringar3 – och njut av dem ännu mer med längre batteritid.Håll kontakt med vänner och familjHögupplöst inbyggd webbkamera gör det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype, MSN Messenger med flera.Multi GestureMed Multi Gesture blir det busenkelt att utföra många kommandon. Tekniken bygger på att pekplattan identifierar särskilda rörelsemönster och utför vid dessa tillfällen en bestämd åtgärd. Till exempel kan du lätt skrolla igenom webbsidor, zooma in och zooma ut, vända blad med mera på ett nytt sätt.Nya, supersnabba USB 3.0Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar.Bekväm att använda med chiclet-tangentbordMed chiclet-tangenter blir datorn skönare att skriva på. Tangenterna är upphöjda ur chassit, bokstäver och siffror är markerade med hög kontrast som gör det användarvänligt även om du har nedsatt synförmåga.Full HD via HDMIDenna teknikfyllda dator ger dig Full HD-upplösning via HDMI och du får därmed en knivskarp störningsfri bild i äkta 1080p. På så sätt kan du spela upp film på datorn för visning på din platt-TV med suverän bildkvalitet.Microsoft Windows 8.1Med Windows 8.1 kan du använda datorn på nya spännande sätt. Det är snabbt, intuitivt och utformat för att låta dig göra vad du vill och på ditt sätt. Du får naturligtvis det välbekanta skrivbordet med Start-knappen och Aktivitetsfältet, men du får även den nya, snygga Startskärmen som du kan anpassa med favoritappar, kontakter och webbplatser. Allt är nära till hands och lätt att använda.  15 - 16 tum 4 1 3490 SEK 3490 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Bärbar dator
 3. 15 - 16 tum