Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfull vit laptop med Intel® Core™ i5

Toshiba Satellite C55-A-1MW

  Art.nr: 202538
 • Intel® Core™ i5-4200M
 • 15,6" 1366x768
 • Minne 4GB 1600MHz
 • Hårddisk 500GB
 • Intel® HD Graphics 4600

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • husj 2014-06-29

  OK

  Har haft datorn ca en månad och den funkar bra. Krångligt dock att vänja sig vid Windows 8.1, dess väldigt annorlunda startmeny och lite andra funktioner. Vet inte om det är något problem just med min dator, men muspekaren har en tendens att hänga sig lite då och då också.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Yaaayhoppaskutta 2014-06-12

  OK

  Datorn är relativt bra men segar ibland, ex så fastnar datamusen i vissa lägen och det går inte att göra något. Vet inte om det bara är min dator som gör så dock... Annars bra, snygg: älskar att den är vit och tjusig.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • snakestyle 2014-05-31

  Trött dator

  Väldigt seg från första början, returnerade datorn inom 24 timmar. Rekommenderar att gå upp i pris än att köpa denna.

  Eller
  Avbryt
 • Malii 2014-04-24

  Lämnade tillbaka datorn

  Snygg dator och höga förväntningar. Tyvärr tyckte jag inte grafiken motsvarade de förväntningarna jag hade. Likaså var ljudet väldigt dåligt. Vet inte om det var något fel på datorn, men jag lämnade tillbaks den och hämtade ut en stationär dator istället. Väldigt bra bemötande på lagershoppen och inga problem att byta.

  Tyvärr kan jag inte rekommendera datorn.

  Eller
  Avbryt
 • perra333 2014-04-21
  Topp 1000 skribent

  prisvärd

  Bra fungerande dator, tyst och med bra kylning, det enda som drar ner kvaliteten lite är hårddisken, är lite seg i vissa lägen, men jag sätter alltid in SSD i mina datorer, och då är det problemet löst

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. PSCGJE-00G007N5
Operativsystem Windows 8.1 (64-bit)
Valbara språk Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska
Förpackningens innehåll AC-Adapter
Bildskärm
Skärmstorlek 15,6 tum
Maximal upplösning 1366x768
Bildformat 16:9
Skärmteknik TFT LCD TruBrite LED
Skärmyta Högblank
Touchskärm Nej
Stöd för 3D Nej
Processor
Processormodell Intel® Core™ i5-4200M
Bashastighet 2,50 GHz
Max turbo 3,10 GHz
Antal kärnor 2 st
Chipset -
Minne
Minnestyp SODIMM DDR3L
Minneshastighet 1600 MHz
Minne som ingår 4 GB
Maximalt minne 12 GB
Minnesplatser 1 st
Lediga minnesplatser 1 st
Lagring
Antal hårddiskar 1 st
Primär hårddiskstorlek 500 GB
Primär hårddisktyp SATA
Hastighet HDD #1 5400 rpm
Optisk enhet DVD-brännare SuperMulti med stöd för dubbla lager
Minneskortläsare SD, SDHC , SDXC
Grafik och Ljud
Grafikkort Intel® HD Graphics 4600
Dedikerat grafikminne -
Delat grafikminne Ja
Grafikkortsklass 3
Ljudkort Realtek ALC269Q-VC2-GR
Högtalare 2 st
Subwoofer Nej
Anslutningar
USB 2.0-portar 2 st
USB 3.0-portar 1 st
Hörlursutgång 1 st
Mikrofoningång 1 st
RJ45 1 st
VGA 1 st
HDMI 1 st
HDMI-version 1.4
Kommunikation
Fast nätverk 100Mbit/s Ethernet LAN
Trådlöst nätverk 802.11bgn
WiDi Nej
3G Nej
4G LTE Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 4.0
Webbkamera Ja
Inbyggd mikrofon Ja
Batteri
Antal celler 6
Batterityp Li-Ion
Drifttid (upp till) 3,50 tim
Mjukvara
Kontorsprogram Microsoft Office Trial
Virusskydd McAfee Internet Security
Brännarprogram Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga programvaror Toshiba Desktop Assist , Toshiba Eco Utility™, Toshiba Function Key , Toshiba Media Player by sMedio TrueLink+ , Toshiba PC Health Monitor, TOSHIBA System Settings
Specialfunktioner
Bakgrundsbelyst tangentbord Nej
Fingeravtrycksläsare Nej
Fjärrkontroll Nej
TV-mottagare Nej
Övriga funktioner Nej
Chassi
Material Plast
Färg Vit
Tangentbord Fullstort Nordiskt Chiclet-tangentbord
Numerisk sifferdel Ja
Pekdon Styrplatta
Multi-Touch Ja
Dockningsmöjlighet Nej
Stöd för Kensingtonlås Ja
Bredd 380,0 mm
Djup 242,0 mm
Höjd 34,0 mm
Vikt 2,3 kg
Support och Garanti
Garanti hårdvara 12 mån
Garanti batteri 12 mån
Supportnummer 0200-212 100
Manualer och dokumentation
Bruksanvisning

Produktbeskrivning

4:e generationens Intel Core i5 Haswell-processor

Få en helt ny datorupplevelse med djup visuell teknik och automatiskt ökad hastighet när du behöver det. 4:e generationens Intel® Core™ i5 processor levererar fantastisk prestanda, otrolig visuell teknik och inbyggd säkerhet för större skydd.

Bekväm att använda

Med chiclet-tangenter blir datorn skönare att skriva på. Bokstäver och siffror är markerade med hög kontrast som gör det användarvänligt även om du har nedsatt synförmåga.

Trådlös bluetoothöverföring

Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare.

Multi Gesture

Med Multi Gesture blir det busenkelt att utföra många kommandon. Tekniken bygger på att pekplattan identifierar särskilda rörelsemönster och utför vid dessa tillfällen en bestämd åtgärd. Till exempel kan du lätt skrolla igenom webbsidor, zooma in och zooma ut, vända blad med mera på ett nytt sätt.

Snabbt trådlöst nätverk

Datorn är utrustad med den snabbaste standarden tillgängligt idag - 802.11bgn. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i högsta möjliga hastighet.

Håll kontakt med vänner och familj

Med den inbyggda webbkameran görs det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype, MSN Messenger med flera.

Microsoft Windows 8.1

Med Windows 8.1 kan du använda datorn på nya spännande sätt. Det är snabbt, intuitivt och utformat för att låta dig göra vad du vill och på ditt sätt. Du får naturligtvis det välbekanta skrivbordet med Start-knappen och Aktivitetsfältet, men du får även den nya, snygga Startskärmen som du kan anpassa med favoritappar, kontakter och webbplatser. Allt är nära till hands och lätt att använda.

 

Intel, Intel-logotypen, Intel Inside, Intel Core och Core Inside är varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och andra länder.

Toshiba Toshiba Satellite C55-A-1MW PSCGJE-00G007N5 4:e generationens Intel Core i5 Haswell-processorFå en helt ny datorupplevelse med djup visuell teknik och automatiskt ökad hastighet när du behöver det. 4:e generationens Intel® Core™ i5 processor levererar fantastisk prestanda, otrolig visuell teknik och inbyggd säkerhet för större skydd.Bekväm att användaMed chiclet-tangenter blir datorn skönare att skriva på. Bokstäver och siffror är markerade med hög kontrast som gör det användarvänligt även om du har nedsatt synförmåga.Trådlös bluetoothöverföringBluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare.Multi GestureMed Multi Gesture blir det busenkelt att utföra många kommandon. Tekniken bygger på att pekplattan identifierar särskilda rörelsemönster och utför vid dessa tillfällen en bestämd åtgärd. Till exempel kan du lätt skrolla igenom webbsidor, zooma in och zooma ut, vända blad med mera på ett nytt sätt.Snabbt trådlöst nätverkDatorn är utrustad med den snabbaste standarden tillgängligt idag - 802.11bgn. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i högsta möjliga hastighet.Håll kontakt med vänner och familjMed den inbyggda webbkameran görs det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype, MSN Messenger med flera.Microsoft Windows 8.1Med Windows 8.1 kan du använda datorn på nya spännande sätt. Det är snabbt, intuitivt och utformat för att låta dig göra vad du vill och på ditt sätt. Du får naturligtvis det välbekanta skrivbordet med Start-knappen och Aktivitetsfältet, men du får även den nya, snygga Startskärmen som du kan anpassa med favoritappar, kontakter och webbplatser. Allt är nära till hands och lätt att använda. Intel, Intel-logotypen, Intel Inside, Intel Core och Core Inside är varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och andra länder. 15 - 16 tum 2,8 5 3790 SEK 3790 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Bärbar dator
 3. 15 - 16 tum