Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfull vit laptop med 1GB Radeon-grafik!

Toshiba Satellite C55D-A-13R

  Art.nr: 198929
 • 15,6" 1366x768
 • AMD Quad A4-5000
 • Minne 6GB 1333MHz
 • Hårddisk 500GB
 • Radeon HD 8550M 1GB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • CarinJ 2014-04-13

  Ok

  Är långt ifrån proffs utan använder datorn till att titta på film, surfa och skriva arbeten på. Hade förväntat mig en större skillnad eftersom min gamla Toshiba var fem år äldre men märker ingen större förbättring alls vilket jag blir besviken på. Annars är den helt okey precis som min gamla Toshiba.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • gtmackan 2014-03-02
  Topp 1000 skribent

  Dålig Prestanda

  Är nog den sämsta dator jag ägt. Så fruktansvärt seg så att min stationära dator som är 4 år är en raket jämförbart med denna. Blir att lämna tillbaka på öppet köp. Man kan ju hoppas det är något fel på den. Filmer hackar. gick inte ens göra ett bandbredstest på den utan att den hängde sej

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. PSCH2E-00Y00YN5
Operativsystem Windows 8.1 (64-bit)
Valbara språk Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska
Förpackningens innehåll AC-Adapter
Bildskärm
Skärmstorlek 15,6 tum
Maximal upplösning 1366x768
Bildformat 16:9
Skärmteknik TFT LCD TruBrite LED
Skärmyta Högblank
Touchskärm Nej
Touchteknik Nej
Antal tryckpunkter 0 st
Stöd för 3D Nej
3D-teknik Ej stöd för 3D
Processor
Processormodell AMD QuadCore A4-5000
Bashastighet 1,50 GHz
Max turbo 0,00 GHz
Antal kärnor 4 st
Chipset Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Minne
Minnestyp DDR3
Minneshastighet 1333 MHz
Minne som ingår 6 GB
Maximalt minne 12 GB
Minnesplatser 2 st
Lediga minnesplatser 0 st
Lagring
Antal hårddiskar 1 st
Primär hårddiskstorlek 500 GB
Primär hårddisktyp SATA
Hastighet HDD #1 5400 rpm
Optisk enhet DVD-brännare SuperMulti med stöd för dubbla lager
Minneskortläsare SD, SDHC , SDXC
Grafik och Ljud
Grafikkort AMD Radeon™ HD 8550M (Dual Graphics)
Dedikerat grafikminne 1024 MB
Delat grafikminne Ja
Grafikkortsklass 2
Ljudkort DTS
Högtalare 2 st
Subwoofer Nej
Anslutningar
USB 2.0-portar 2 st
USB 3.0-portar 1 st
eSATA-portar 0 st
Digital ljudutgång (koaxial) 0st
Digital ljudutgång (optisk) 0st
Hörlursutgång 1 st
Mikrofoningång 1 st
Expansionskort Nej
RJ45 1 st
VGA 1 st
DVI 0 st
HDMI 1 st
HDMI-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
DisplayPort 0 st
Thunderbolt 0 st
Övriga anslutningar Nej
Kommunikation
Fast nätverk 100Mbit/s Ethernet LAN
Trådlöst nätverk 802.11bgn
WiDi Nej
3G Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 4.0
Webbkamera Ja
Upplösning video Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Upplösning stillbild Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Inbyggd mikrofon Ja
Batteri
Antal celler 6
Batterityp Li-Ion
Drifttid (upp till) 4,00 tim
Mjukvara
Kontorsprogram Microsoft Office Trial
Virusskydd McAfee Internet Security
Brännarprogram Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga programvaror Toshiba Desktop Assist , Toshiba Eco Utility™, Toshiba Function Key , Toshiba Media Player by sMedio TrueLink+ , Toshiba PC Health Monitor, TOSHIBA System Settings
Specialfunktioner
Bakgrundsbelyst tangentbord Nej
Fingeravtrycksläsare Nej
Fjärrkontroll Nej
TV-mottagare Nej
Övriga funktioner Nej
Chassi
Material Plast
Färg Vit
Tangentbord Fullstort Nordiskt Chiclet-tangentbord
Numerisk sifferdel Ja
Pekdon Styrplatta
Multi-Touch Ja
Dockningsmöjlighet Nej
Stöd för Kensingtonlås Ja
Bredd 380,0 mm
Djup 242,0 mm
Höjd 34,0 mm
Vikt 2,4 kg
Support och Garanti
Garanti hårdvara 24 mån
Garanti batteri 12 mån
Supportnummer 0200-212 100

Produktbeskrivning

Satellite C55D-13R är en läckert vit laptop utrustad med AMD’s senaste processorserie. Man kombinerar härlig kraft från den fyrkärniga processorn med 6 GB RAM och 1 GB Dual Graphics.

Förutom självklarheter såsom surf, bankärenden, skolarbeten, musik, media och film så l'ämpar sig även Satellite C55D-13R alldeles ypperligt till spel då den tillammans med den interna grafikkretsen når nedre regionen av grafikklass 2. Du kan då spela lite lättare till medeltunga spel i lågt till mediumupplöst läge. Detta gör den riktigt prisvärd i sin klass.

Den fyrkärniga A4-5000 ger dig den kraft du behöver samtidigt som grafikkortet Radeon HD8550M med 1GB snabbt videominne tillsammans med processorns Radeon HD8330 ger dig skönt flyt i filmer och spel. Det snabba RAM-minnet ger extra skjuts till en behaglig användning.

Bekväm att använda

Med chiclet-tangenter blir datorn skönare att skriva på. Bokstäver och siffror är markerade med hög kontrast som gör det användarvänligt även om du har nedsatt synförmåga.

Trådlös bluetoothöverföring

Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare.

Multi Gesture

Med Multi Gesture blir det busenkelt att utföra många kommandon. Tekniken bygger på att pekplattan identifierar särskilda rörelsemönster och utför vid dessa tillfällen en bestämd åtgärd. Till exempel kan du lätt skrolla igenom webbsidor, zooma in och zooma ut, vända blad med mera på ett nytt sätt.

Snabbt trådlöst nätverk

Datorn är utrustad med den snabbaste standarden tillgängligt idag - 802.11bgn. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i högsta möjliga hastighet.

Håll kontakt med vänner och familj

Med den inbyggda webbkameran görs det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype, MSN Messenger med flera.

Microsoft Windows 8.1

Med Windows 8.1 kan du använda datorn på nya spännande sätt. Det är snabbt, intuitivt och utformat för att låta dig göra vad du vill och på ditt sätt. Du får naturligtvis det välbekanta skrivbordet med Start-knappen och Aktivitetsfältet, men du får även den nya, snygga Startskärmen som du kan anpassa med favoritappar, kontakter och webbplatser. Allt är nära till hands och lätt att använda.

 

Toshiba Toshiba Satellite C55D-A-13R PSCH2E-00Y00YN5 Satellite C55D-13R är en läckert vit laptop utrustad med AMD’s senaste processorserie. Man kombinerar härlig kraft från den fyrkärniga processorn med 6 GB RAM och 1 GB Dual Graphics. Förutom självklarheter såsom surf, bankärenden, skolarbeten, musik, media och film så l'ämpar sig även Satellite C55D-13R alldeles ypperligt till spel då den tillammans med den interna grafikkretsen når nedre regionen av grafikklass 2. Du kan då spela lite lättare till medeltunga spel i lågt till mediumupplöst läge. Detta gör den riktigt prisvärd i sin klass. Den fyrkärniga A4-5000 ger dig den kraft du behöver samtidigt som grafikkortet Radeon HD8550M med 1GB snabbt videominne tillsammans med processorns Radeon HD8330 ger dig skönt flyt i filmer och spel. Det snabba RAM-minnet ger extra skjuts till en behaglig användning. Bekväm att använda Med chiclet-tangenter blir datorn skönare att skriva på. Bokstäver och siffror är markerade med hög kontrast som gör det användarvänligt även om du har nedsatt synförmåga. Trådlös bluetoothöverföring Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare. Multi Gesture Med Multi Gesture blir det busenkelt att utföra många kommandon. Tekniken bygger på att pekplattan identifierar särskilda rörelsemönster och utför vid dessa tillfällen en bestämd åtgärd. Till exempel kan du lätt skrolla igenom webbsidor, zooma in och zooma ut, vända blad med mera på ett nytt sätt. Snabbt trådlöst nätverk Datorn är utrustad med den snabbaste standarden tillgängligt idag - 802.11bgn. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i högsta möjliga hastighet. Håll kontakt med vänner och familj Med den inbyggda webbkameran görs det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype, MSN Messenger med flera. Microsoft Windows 8.1 Med Windows 8.1 kan du använda datorn på nya spännande sätt. Det är snabbt, intuitivt och utformat för att låta dig göra vad du vill och på ditt sätt. Du får naturligtvis det välbekanta skrivbordet med Start-knappen och Aktivitetsfältet, men du får även den nya, snygga Startskärmen som du kan anpassa med favoritappar, kontakter och webbplatser. Allt är nära till hands och lätt att använda.   15 - 16 tum 2 2 3990 SEK 3990 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Bärbar dator
 3. 15 - 16 tum