Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

23-tums monitor med färgrik IPS-panel

AOC i2367Fm

  Art.nr: 197625
 • 23-tums IPS-skärm
 • 1920x1080 upplösning
 • 50 000 000:1 kontrast
 • 5ms responstid
 • Inbyggda högtalare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(12 st)

 • Cheez 2015-03-31

  Wow.

  Jag har länge suttit med TN-paneler men tog beslutet att införskaffa nya skärmar, jag använder mig av två skärmar. Jag har kikat på en hel del skärmar men inte kunnat bestämma mig riktigt. En kompis tipsade om den här skärmen.

  Priset var lågt och recensionerna var positiva så jag chansade och köpte en skärm. Den kom på förmiddagen och wow. För 1500kr tror jag knappast att man kan få en bättre skärm.

  Den är väldigt snygg och bilden är riktigt trevlig. Det enda problemet jag har nu är att min gamla TN-skärm inte ens är i närheten av den bildkvalité den här skärmen levererar. Givetvis så finns det garanterat skärmar som har bättre bildkvalitet men till ett högre pris.

  Det blir garanterat en till skärm inom kort, två till priset av ett ser jag det som :)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Sockerstollen 2014-12-30

  Lite trixig, men värd det.

  Trixigheten består i att kontrollerna sitter på baksidan, och den senaste AMD-drivern till mitt grafikkort gör att bilden blir ett par centimeter för liten för skärmen och jag kom inte till rätta med det. Kanske inte en gamerskärm för hardcorelirarna men för mitt bruk, med mycket text och mer surf än spel är den lysande. Kontrasten är fantastisk och jag har inget att klaga på vad gäller filmvisning heller. De inbyggda högtalarna funkade skapligt, kontorsnivå ungefär, den lilla stund jag hade dem på men mitt befintliga ljudsystem var överlägset så skärmen får vara tyst. Alla pixlar funkar, jag märker inte av något läckage och den är kort sagt betydligt bättre än jag väntade mig för det priset.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Robin86 2014-12-22
  Topp 500 skribent

  Bästa skärmen jag haft

  Köpte först en 25" tn skärm, men bilden blev för stor och färgerna var inte bra. Så jag åkte tillbaka med den och plockade upp den här ips skärmen istället. Skillnaden är natt och dag. Behövde knappt peta på någon inställning för att få färg och ljus precis som jag ville ha det. En intressant egenskap som skärmen har är att man kan köra utan stativ, inget jag personligen använder, men sambon tyckte det var bekvämare.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Noello 2014-05-19

  Snygg och prisvärd

  Mycket nöjd med köpet, det är en jättebra skärm för det priset. Den är mycket snygg, speciellt när den är avstängd då man inte ens ser att den har en kant. Den kommer fram först när man startar den. Väldigt stilren och jag gillar att knapparna är på baksidan men ändå mycket lättillgängliga. Jag har min skärm endast som en kontorsskärm så jag använder ingen avancerad grafik ska dock tilläggas.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • asel 2014-04-12

  Mycket prisvärd skärm

  snygg och funktionellt , vad behöver man mer för pengarna ......

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. i2367Fm
Skärmstorlek 23,0 tum
Modellbeteckning i2367Fm
Färg Metallsvart
Bildegenskaper
Skärmteknik IPS med LED-bakbelysning
Skärmyta Antireflex
Bildskärmsupplösning 1920x1080
Pixelstorlek 0,265mm
Bildkvot 16:9
Kontrastförhållande Statiskt 1000:1
Kontrastförhållande Dynamiskt 50 000 000:1
Betraktningsvinkel H°/V° 178˚/178˚
Ljusstyrka 250 cd/m²
Responstid 5 ms
Stöd för 3D Nej
Uppdateringsfrekvens 60 Hz
Anslutningar
HDMI 2 st
HDMI-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
VGA 1 st
DVI 0 st
Antal USB-portar 0 st
Anslutningar ljud 1st
Hörlursutgång 1 st
DisplayPort 0 st
Thunderbolt 0 st
Funktioner
Inbyggda högtalare Ja
Uteffekt (RMS/Nominell) 2 Watt
TV-mottagare Nej
Övriga funktioner Nej
Anpassningsbarhet
VESA-standard -
Lutningsbar (Tilt) -
Höj och sänkbar fot Nej
Roterbar Nej
Vridbar Nej
Fjärrkontroll Nej
Medföljer
Medföljande tillbehör Strömkabel, D-Sub-kabel, HDMI-kabel, Ljud-kabel
Medföljande programvara CD med drivrutiner
Bruksanvisning svensk, CD i kartongen
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid 3 år
Tillverkarsupport 020 792 590 eller mail via http://www.aoc-europe.com/en/service-support/service-hotline.html
Dimensioner med fot
Bredd med fot 531mm
Djup med fot 120mm
Höjd med fot 394mm
Vikt med fot 3,75Kg
Dimensioner utan fot
Bredd utan fot 531mm
Djup utan fot 80mm
Höjd utan fot 316mm
Vikt utan fot Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

AOC i2367Fm erbjuder perfekta färger, exakt färgåtergivning med imponerande betraktningsvinklar på upp till 178 grader, och med den höga kontrasten på hela 50 000 000:1 erbjuds skarpa kanter och imponerande svärta.

Full HD-upplösning för perfekt detaljåtergivning

Full HD 1080p är ett videoformat som har mycket hög upplösning och kan ge perfekt bild med knivskarp detaljåtergivning. Med moderna signalkällor som Blu-ray-spelare, HDTV-mottagare eller moderna spelkonsoler kan du njuta av bästa möjliga bild på din nya monitor.

IPS-teknik

IPS eller In Plane Switching är en exklusiv teknik som används i denna bildkärm. Denna teknologi kontrollerar de flytande kristallerna på ett bättre sätt än i traditionella paneler och ger oslagbara betraktningsvinklar samt förbättrad färgåtergivning. IPS-paneler är även mer motståndskraftiga mot extern påverkan och minimerar förvrängning av bilden vid tryck mot panelen. Detta eftersom placeringen av de flytande kristallerna är stabilare än i VA-paneler.

Betraktningsvinkler utöver det vanliga

Jämför man traditionella bildskärmar med IPS-skärmar ger IPS-skärmen en bild utan förvrängningar även från extrema vinklar. Detta gör att bilden visas som den är tänkt oberoande av placering.

Grym färgåtergivning

IPS-skärmar erbjuder en mer exakt färgåtergivning och kan därmed leverera en korrekt bild om man jämför med originalet. IPS - skärmar skiftar snabbare mellan färg och svart eller vit än traditionella TN-skärmar.

Perfekt återgivning med hög kontrast

AOC i2367Fm levereras med en dynamisk kontrast på otroliga 50 000 000:1 som ger dig en perfekt bildåtergivning. Allt du ser, från de starkaste vita till mörkaste svarta, återges perfekt för att ge dig den klaraste och bästa bild.

5 ms responstid

Med en responstid på 5 ms kan du vara säker på att bildskärmen presterar mycket bra. Perfekt lämpad för en normalanvändare som surfar, betalar räkningar och dylikt.

Inbyggda högtalare

AOC i2367Fm har 2 stycken inbyggda högtalare som levererar totalt 2Watt uteffekt. Det räcker fullt ut för dig som kollar mycket på nyhetsklipp eller liknande på webben och inte har behovet av större högtalare.

Tre års garanti

Med tre års tillverkargaranti kan du känna dig trygg om något skulle gå fel. 

Titta även på

Philips 243V5LHSB/00
(8 st)
 • Grym bild med 1920x1080 pixlar
 • 1 ms responstid
 • 10 000 000:1 SmartContrast

1 590:-

AOC AOC i2367Fm i2367Fm AOC i2367Fm erbjuder perfekta färger, exakt färgåtergivning med imponerande betraktningsvinklar på upp till 178 grader, och med den höga kontrasten på hela 50 000 000:1 erbjuds skarpa kanter och imponerande svärta.Full HD-upplösning för perfekt detaljåtergivningFull HD 1080p är ett videoformat som har mycket hög upplösning och kan ge perfekt bild med knivskarp detaljåtergivning. Med moderna signalkällor som Blu-ray-spelare, HDTV-mottagare eller moderna spelkonsoler kan du njuta av bästa möjliga bild på din nya monitor.IPS-teknikIPS eller In Plane Switching är en exklusiv teknik som används i denna bildkärm. Denna teknologi kontrollerar de flytande kristallerna på ett bättre sätt än i traditionella paneler och ger oslagbara betraktningsvinklar samt förbättrad färgåtergivning. IPS-paneler är även mer motståndskraftiga mot extern påverkan och minimerar förvrängning av bilden vid tryck mot panelen. Detta eftersom placeringen av de flytande kristallerna är stabilare än i VA-paneler.Betraktningsvinkler utöver det vanligaJämför man traditionella bildskärmar med IPS-skärmar ger IPS-skärmen en bild utan förvrängningar även från extrema vinklar. Detta gör att bilden visas som den är tänkt oberoande av placering.Grym färgåtergivningIPS-skärmar erbjuder en mer exakt färgåtergivning och kan därmed leverera en korrekt bild om man jämför med originalet. IPS - skärmar skiftar snabbare mellan färg och svart eller vit än traditionella TN-skärmar.Perfekt återgivning med hög kontrastAOC i2367Fm levereras med en dynamisk kontrast på otroliga 50 000 000:1 som ger dig en perfekt bildåtergivning. Allt du ser, från de starkaste vita till mörkaste svarta, återges perfekt för att ge dig den klaraste och bästa bild.5 ms responstidMed en responstid på 5 ms kan du vara säker på att bildskärmen presterar mycket bra. Perfekt lämpad för en normalanvändare som surfar, betalar räkningar och dylikt.Inbyggda högtalareAOC i2367Fm har 2 stycken inbyggda högtalare som levererar totalt 2Watt uteffekt. Det räcker fullt ut för dig som kollar mycket på nyhetsklipp eller liknande på webben och inte har behovet av större högtalare.Tre års garantiMed tre års tillverkargaranti kan du känna dig trygg om något skulle gå fel.  23 - 24 tum 4,4 12 1590 SEK 1590 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Bildskärm
 3. 23 - 24 tum