Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

24" LED-monitor med 144 Hz för en grym spelupplevelse

ASUS VG248QE

  Art.nr: 187164
 • 24" LED 144Hz
 • 1920x1080 upplösning
 • 80 000 000:1 kontrast
 • 3D-stöd NVIDIA® VIsion
 • Väggmonterbar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS erbjuder mycket god bildkvalitet för grafik-intensiva applikationer. Skärmen har en kontrast på 80 000 000:1 och ASUS Smart Contrast Ratio, vilket ger en exceptionell klarhet i bilden.

Dessutom har skärmen stöd för NVIDIA 3D så att du kan uppleva dina spel och filmer på fler sätt.

Full HD-upplösning för perfekt detaljåtergivning

Full HD 1080p är för närvarande det videoformat i handeln som har högst upplösning och kan ge perfekt bild med knivskarp detaljåtergivning. Med moderna signalkällor som DVD med uppskalning, Blu-ray-spelare, HDTV-mottagare eller moderna spelkonsoler kan du njuta av bästa möjliga bild på din nya monitor.

1ms responstid

Med en responstid på 1ms kan du vara säker på att bildskärmen presterar optimalt, även i scener med snabba rörelser. Denna imponerande teknik förbättrar återgivningen av film, spel och strömmande media från Internet utan den ryckighet, oskärpa och skuggning som uppstår på långsammare bildskärmar.

Fäst din skärm på väggen

För att göra din datorplats lite lyxigare har du möjligheten att montera skärmen på väggen. Se tekniska specifikation vilken VESA-standard skärmen har och välj kompatibelt väggfäste.

Titta även på

(23 st)
 • 24-tums Full HD-skärm
 • 144 Hz-panel
 • 1ms responstid

2 479:-

ASUS ASUS VG248QE 90LMGG001Q022B1C ASUS erbjuder mycket god bildkvalitet för grafik-intensiva applikationer. Skärmen har en kontrast på 80 000 000:1 och ASUS Smart Contrast Ratio, vilket ger en exceptionell klarhet i bilden. Dessutom har skärmen stöd för NVIDIA 3D så att du kan uppleva dina spel och filmer på fler sätt. Full HD-upplösning för perfekt detaljåtergivningFull HD 1080p är för närvarande det videoformat i handeln som har högst upplösning och kan ge perfekt bild med knivskarp detaljåtergivning. Med moderna signalkällor som DVD med uppskalning, Blu-ray-spelare, HDTV-mottagare eller moderna spelkonsoler kan du njuta av bästa möjliga bild på din nya monitor.1ms responstidMed en responstid på 1ms kan du vara säker på att bildskärmen presterar optimalt, även i scener med snabba rörelser. Denna imponerande teknik förbättrar återgivningen av film, spel och strömmande media från Internet utan den ryckighet, oskärpa och skuggning som uppstår på långsammare bildskärmar.Fäst din skärm på väggenFör att göra din datorplats lite lyxigare har du möjligheten att montera skärmen på väggen. Se tekniska specifikation vilken VESA-standard skärmen har och välj kompatibelt väggfäste. 23 - 24 tum 4,6 15 3190 SEK 3190 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Bildskärmar
 3. 23 - 24 tum