Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Fantastisk Full HD-monitor med supersmal skärmdesign

ASUS VN247H

  Art.nr: 200677
 • 23,6" 1920x1080
 • 1ms responstid
 • Inbyggda högtalare
 • Smart Contrast Ratio
 • Perfekt till underhållning

Recensioner

Snittbetyg
(15 st)

 • Jeespeer 2015-12-23

  Superbra skärm med enastående skärpa.

  Extremt nöjd med denna skärm.
  En bra skärm till alla kategorier, spela, se på film medmera.

  5 av 5 :) Supernöjd

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Teknikintressent 2015-11-29

  Bra skärm till bra pris

  Jag köpte denna skärm i paket med ASUS VivoPC VM62-G056R.
  Den funkar mycket bra. lite röriga inställningar med knapparna på skärmen men när skärmen är inställd så blir både text och bild bra.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • sidewinder78 2015-09-10

  SKärm

  Köpte denna skärm på grund av bra responstid och hade hdmi funkar kanon men finns en nackdel kör man med dubbla skärmar så märker man av uppdateringsfrekvensen i spel skärmen blir svart ca 1 sek sen åter i bild

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • csgowoxxikon 2015-08-09

  bra

  lirar väldigt mycket csgo på en väldigt bra hp laptop men tröttnade på skärmen och köpte den här. den har väll helt ok bild men när man är inne i cs så släpar bilden efter lite och det blir lite laggigt. (överför bilden från hp:en med HDMI)

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
  • LulleN 2015-11-04

   Det är ju rätt självklart att det inte beror på skärmen utan att det beror på sämre grafikkort eller ram-minne. Man ser i princip ingen skillnad på en 60Hz skärm och en 144Hz förutom att man kanske får lite ont i huvudet efter ett tag på en 60Hz. mvh

 • Jadu 2015-06-28

  Bra till allt möjligt!

  Jag köpte denna skärmen för cirka ett år sedan och tycker fortfarande den är som ny varje gång jag sätter mig vid datorn. Jag lirar The Crew ganska mycket och denna skärmen gör ett utmärkt jobb i den synpunkten. Det enda som är negativt med denna skärmen är att priset är lite för högt enligt mig. Dock köpte jag den på rea när den var nere på 1399:-

  Men annars toppen! :D

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • Hur är det man ändrar på vinkeln den är i?

  Snail 2016-02-07
  Avbryt

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. 90LMGF001T01041K-
Skärmstorlek 23,8 tum
Modellbeteckning VN247H
Färg Svart
Bildegenskaper
Skärmteknik LCD med LED-belysning
Skärmyta Matt
Bildskärmsupplösning 1920x1080
Pixelstorlek 0,272mm
Bildkvot 16:9
Kontrastförhållande Statiskt 1000:1
Kontrastförhållande Dynamiskt 80 000 000:1
Betraktningsvinkel H°/V° 170/160
Ljusstyrka 250 cd/m²
Responstid 1 ms
Stöd för 3D Nej
Uppdateringsfrekvens 60 Hz
Anslutningar
HDMI 2 st
HDMI-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
VGA 1 st
DVI -
USB-portar -
Anslutningar ljud 1st
Hörlursutgång 1 st
DisplayPort -
Thunderbolt -
Funktioner
Inbyggda högtalare Ja
Uteffekt (RMS/Nominell) 2 Watt
TV-mottagare -
Övriga funktioner -
Anpassningsbarhet
VESA-standard 100x100
Lutningsbar (Tilt) -5/20 grader
Höj och sänkbar fot Nej
Roterbar Nej
Vridbar Nej
Fjärrkontroll Nej
Medföljer
Medföljande tillbehör VGA-kabel, Ljudkabel, Strömsladd, Snabbstartsguide, HDMI-till-DVI-kabel, Garantihandling
Medföljande programvara Nej
Bruksanvisning Quick Start Guide
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid 3 år
Tillverkarsupport 08-587 69407
Dimensioner med fot
Bredd med fot 548mm
Djup med fot 194mm
Höjd med fot 395mm
Vikt med fot 3,70Kg
Manualer och dokumentation
Bruksanvisning

Produktbeskrivning

ASUS VN247H är mycket kompakt. 23,6-tumsskärmen har en supersmal skärmkant med en tjocklek på endast 1 cm och ger därför en bredare och bättre bildupplevelse utan att kompromissa på stil och bekvämlighet. Foten har en koncentrisk cirkelformad design och den baksidan har en glansig och repfri yta. VN247H är även kompatibel med VESA-väggmontage och kan användas i en fantastisk flerskärmslösning.

Full HD med dubbla ingångar för HDMI och D-sub

VN247H tar dig till en värld av spektakulära färger med stöd för Full HD 1080p (1920x1080) och flera anslutningsmöjligheter som dubbla ingångar för HDMI och D-sub (VGA).

Svarstid på 1 ms

Ultrasnabb svarstid på 1 ms (grått-till-grått) och skuggfri teknik ger en realistiskt rörlig bildupplevelse och skarp multimediaupplevelse.

Smart Contrast Ratio för verklighetstrogna bilder

VN247H har 80 000 000:1 ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) och en ljusstyrka på 250 cd/m². Du får bättre skärmkontrast och skärpa genom att bakbelysningens ljus justeras för svartare och vitare färgtoner, och ger en mer levande bildupplevelse.

Styrfunktionen för bredd-höjd-förhållande

Styrfunktionen för bredd-höjd-förhållande gör att användarna kan välja ett visningsläge för verklighetstroget spelande och filmvisning utan att bilden förvrängs eller beskärs.

Många anslutningsmöjligheter och inbyggda stereohögtalare för multimediaunderhållning

VN247H har flera anslutningsmöjligheter som dubbla ingångar för HDMI och D-sub och kan enkelt anslutas till Full HD Blu-ray Disc-spelare och andra HD-spelare, som DVD-spelare och multimediaboxar. Gränslös underhållning och multimediaupplevelse med inbyggda stereohögtalare.

Splendid™ Video Intelligence-teknik

Den exklusiva tekniken Splendid Video Intelligence optimerar videoprestandan och bildprecisionen genom att förstärka färg, klarhet, kontrast och skärpa. Sex förinställda videolägen (landskap, teater, spel, nattvy, sRGB och standard) kan väljas via snabbkommando.

QuickFit Virtual Scale - det du ser är det du får

ASUS exklusiva funktion QuickFit Virtual Scale finns även i VN247H och gör att du kan förhandsvisa bilder och dokument på skärmen i verklig storlek innan utskrift. Den aktiveras med en av skärmens genvägsknappar och kan användas som guide för att korrekt visa och redigera bilder i verklig storlek.

Användarvänlig design


Miljöhänsyn

Miljövänlig

37,2 kWh i energibesparing
23,6 kg mindre koldioxidutsläpp, vilket motsvarar:

Prisvinnande design

ASUS designingenjörer ritade VN247H med människor i åtanke och gav den supersmal ram och ett bakre hölje med tydligare 3D-mönster. VN-serien har vunnit flera priser, "Good Design Award" från Japan och "iF Design award" från Tyskland, och uppfyller omvärldens höga förväntningar på produktkvalitet, estetisk design, teknik och kompromisslös användbarhet.

ASUS ASUS VN247H ASUS VN247H är mycket kompakt. 23,6-tumsskärmen har en supersmal skärmkant med en tjocklek på endast 1 cm och ger därför en bredare och bättre bildupplevelse utan att kompromissa på stil och bekvämlighet. Foten har en koncentrisk cirkelformad design och den baksidan har en glansig och repfri yta. VN247H är även kompatibel med VESA-väggmontage och kan användas i en fantastisk flerskärmslösning.Full HD med dubbla ingångar för HDMI och D-subVN247H tar dig till en värld av spektakulära färger med stöd för Full HD 1080p (1920x1080) och flera anslutningsmöjligheter som dubbla ingångar för HDMI och D-sub (VGA).Svarstid på 1 msUltrasnabb svarstid på 1 ms (grått-till-grått) och skuggfri teknik ger en realistiskt rörlig bildupplevelse och skarp multimediaupplevelse.Smart Contrast Ratio för verklighetstrogna bilderVN247H har 80 000 000:1 ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) och en ljusstyrka på 250 cd/m². Du får bättre skärmkontrast och skärpa genom att bakbelysningens ljus justeras för svartare och vitare färgtoner, och ger en mer levande bildupplevelse.Styrfunktionen för bredd-höjd-förhållandeStyrfunktionen för bredd-höjd-förhållande gör att användarna kan välja ett visningsläge för verklighetstroget spelande och filmvisning utan att bilden förvrängs eller beskärs.Många anslutningsmöjligheter och inbyggda stereohögtalare för multimediaunderhållningVN247H har flera anslutningsmöjligheter som dubbla ingångar för HDMI och D-sub och kan enkelt anslutas till Full HD Blu-ray Disc-spelare och andra HD-spelare, som DVD-spelare och multimediaboxar. Gränslös underhållning och multimediaupplevelse med inbyggda stereohögtalare.Splendid™ Video Intelligence-teknikDen exklusiva tekniken Splendid Video Intelligence optimerar videoprestandan och bildprecisionen genom att förstärka färg, klarhet, kontrast och skärpa. Sex förinställda videolägen (landskap, teater, spel, nattvy, sRGB och standard) kan väljas via snabbkommando.QuickFit Virtual Scale - det du ser är det du fårASUS exklusiva funktion QuickFit Virtual Scale finns även i VN247H och gör att du kan förhandsvisa bilder och dokument på skärmen i verklig storlek innan utskrift. Den aktiveras med en av skärmens genvägsknappar och kan användas som guide för att korrekt visa och redigera bilder i verklig storlek.Användarvänlig designMiljöhänsynMiljövänlig37,2 kWh i energibesparing23,6 kg mindre koldioxidutsläpp, vilket motsvarar:Prisvinnande designASUS designingenjörer ritade VN247H med människor i åtanke och gav den supersmal ram och ett bakre hölje med tydligare 3D-mönster. VN-serien har vunnit flera priser, "Good Design Award" från Japan och "iF Design award" från Tyskland, och uppfyller omvärldens höga förväntningar på produktkvalitet, estetisk design, teknik och kompromisslös användbarhet. 23 - 24 tum 4,7 15 1690,0000 new InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Bildskärm
 3. 23 - 24 tum