Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

23,6”-gamingskärm med 75 Hz, 1 ms responstid och AMD FreeSync

ASUS VP247QG

  Art.nr: 249299
 • 23,6" Full HD-skärm
 • 1 ms responstid
 • Flicker-fri och Low Blue Light-teknik
 • AMD FreeSync
 • VGA, HDMI och DisplayPort
 • Max 1 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS VP247QG är en 23,6"-gamingskärm som ger dig fantastisk bildkvalitet. Du får bland annat ta del av 1 ms responstid som tillsammans med 75 Hz uppdateringshastighet ger dig en snabb och följsam uppspelning. VP247QG har utrustats med flera anslutningsmöjligheter du kan använda: VGA, HDMI och DisplayPort. Detta gör att du kan ansluta både din PC eller din spelkonsol till skärmen. Den har dessutom givits Flicker-fri och Low Blue Light-teknik för att garantera en bekväm tittarupplevelse.

Responstid på 1 ms

Din nya gamingskärm är snabbast i sin klass med en grå-till-grå responstid på 1 ms, vilket tar bort smetningar och rörelseoskärpa i bilden. Det är särskilt användbart i spel med högt tempo så att du klarar kurvorna som en proffsracerförare, eller sätter skottet precis där du vill ha det.

AMD FreeSync

ASUS VP247QG har givits AMD FreeSync™-teknik för att ta bort screen tearing och hackig bild, så att du kan uppleva sömlös grafik och mjuk gameplay. Detta ger dig övertaget i skjutspel, racing, och strategispel i realtid.

Flimmerfri-teknik

Flimmerfri-teknik hjälper till att minska flimmer på skärmen, vilket ger dig en mer bekväm spelmiljö anpassad för spelmaraton. Den är utformad för att minska risken för ansträngda ögon, huvudvärk och trötthet i ögonen. Perfekt för när du sitter i långa och utdragna spelsessioner.

Ultra-low blue light-teknik

ASUS VP247QG kommer med ASUS Ultra-low blue light-filter, för att skydda dig från skadligt blått ljus. Du kan enkelt komma åt och välja mellan filterinställningar på skärmen.

Titta även på

(17 st)
 • 24" LED 144Hz
 • 1920x1080 upplösning
 • 80 000 000:1 kontrast

2 790:-

Titta även på

(17 st)
 • 24" LED 144Hz
 • 1920x1080 upplösning
 • 80 000 000:1 kontrast

2 790:-

ASUS ASUS VP247QG 90LM01L0-B04170 ASUS VP247QG är en 23,6"-gamingskärm som ger dig fantastisk bildkvalitet. Du får bland annat ta del av 1 ms responstid som tillsammans med 75 Hz uppdateringshastighet ger dig en snabb och följsam uppspelning. VP247QG har utrustats med flera anslutningsmöjligheter du kan använda: VGA, HDMI och DisplayPort. Detta gör att du kan ansluta både din PC eller din spelkonsol till skärmen. Den har dessutom givits Flicker-fri och Low Blue Light-teknik för att garantera en bekväm tittarupplevelse. Responstid på 1 ms Din nya gamingskärm är snabbast i sin klass med en grå-till-grå responstid på 1 ms, vilket tar bort smetningar och rörelseoskärpa i bilden. Det är särskilt användbart i spel med högt tempo så att du klarar kurvorna som en proffsracerförare, eller sätter skottet precis där du vill ha det. AMD FreeSync ASUS VP247QG har givits AMD FreeSync™-teknik för att ta bort screen tearing och hackig bild, så att du kan uppleva sömlös grafik och mjuk gameplay. Detta ger dig övertaget i skjutspel, racing, och strategispel i realtid. Flimmerfri-teknik Flimmerfri-teknik hjälper till att minska flimmer på skärmen, vilket ger dig en mer bekväm spelmiljö anpassad för spelmaraton. Den är utformad för att minska risken för ansträngda ögon, huvudvärk och trötthet i ögonen. Perfekt för när du sitter i långa och utdragna spelsessioner. Ultra-low blue light-teknik ASUS VP247QG kommer med ASUS Ultra-low blue light-filter, för att skydda dig från skadligt blått ljus. Du kan enkelt komma åt och välja mellan filterinställningar på skärmen. 23 - 24 tum 4 2 1790 SEK 1790 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Bildskärmar
 3. 23 - 24 tum