Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS VZ239Q är en tunn och ramlös 23"-skärm som med en upplösning på 1920 x 1080 kommer ge dig en bra upplevelse, oavsett vad du gör på din skärm. Och dess platsbesparande design har en slank profil som mäter endast 7 mm som tunnast. Den ramlösa designen är perfekt för nästan helt sömlösa konfigurationer med flera skärmar, och ger en ännu mer fängslande bildupplevelse.

Skärmen är även utrustad med en avancerad IPS-panel, vilket ger dig hög prestanda med ett kontrastförhållande på 80 000 000:1 och 178-graders breda betraktningsvinklar. ASUS Eye Care-teknik säkerställer dessutom en komfortabel visningsupplevelse. Med VZ239Q kan du se på film utan hörlurar eller externa högtalare, skärmen har egna inbyggda högtalare.

Breda betraktningsvinklar

VZ239Q har en avancerad IPS-panel med ett fantastiskt kontrastförhållande på 80 000 000:1 och 178-graders breda betraktningsvinklar. Denna LED-bakbelysta bildskärm fyller hela sRGB-färgutrymme, med exakt färgåtergivning för professionell foto- och videoredigering eller för hemmaunderhållning.

ASUS Eye Care-teknik

 ASUS Blue Light Filter skyddar dig från skadligt blått ljus, och du kommer enkelt åt fyra olika filterinställningar via en snabbknapp. VZ239Q har undergått strikta prestandatester och är certifierad av TÜV Rheinlands laboratorier; en global leverantör av tjänster inom teknik, säkerhet och certifiering; att vara flimmerfri och utstråla låga nivåer av blått ljus.

ASUS Flicker-Free-teknik reducerar flimmer och ger en bekväm visningsupplevelse. Tekniken ser till att din ögon inte blir lika trötta och minimerar andra skadande effekter, extra viktigt när du tillbringar många timmar framför skärmen i sträck.

Slank profil på 7 mm

VZ239Q använder mycket lite skrivbordsutrymme och passar utmärkt i alla omgivningar. Den har en extremt smal profil som mäter endast 7 mm som tunnast. Det kvittar om du spelar spel, tittar på en film eller om du arbetar. Den ramlösa designen hos VZ239Q ger en nästan sömlös konfiguration med två eller tre bildskärmar, vilket ger dig en panoramabild för en ännu mer fängslande bildupplevelse.

Titta även på

(10 st)
  • 24" 1920x1080
  • AMD Freesync
  • 1 ms responstid

2 290:-

Titta även på

(10 st)
  • 24" 1920x1080
  • AMD Freesync
  • 1 ms responstid

2 290:-

ASUS ASUS VZ239Q 90LM033C-B02670 ASUS VZ239Q är en tunn och ramlös 23"-skärm som med en upplösning på 1920 x 1080 kommer ge dig en bra upplevelse, oavsett vad du gör på din skärm. Och dess platsbesparande design har en slank profil som mäter endast 7 mm som tunnast. Den ramlösa designen är perfekt för nästan helt sömlösa konfigurationer med flera skärmar, och ger en ännu mer fängslande bildupplevelse.Skärmen är även utrustad med en avancerad IPS-panel, vilket ger dig hög prestanda med ett kontrastförhållande på 80 000 000:1 och 178-graders breda betraktningsvinklar. ASUS Eye Care-teknik säkerställer dessutom en komfortabel visningsupplevelse. Med VZ239Q kan du se på film utan hörlurar eller externa högtalare, skärmen har egna inbyggda högtalare. Breda betraktningsvinklar VZ239Q har en avancerad IPS-panel med ett fantastiskt kontrastförhållande på 80 000 000:1 och 178-graders breda betraktningsvinklar. Denna LED-bakbelysta bildskärm fyller hela sRGB-färgutrymme, med exakt färgåtergivning för professionell foto- och videoredigering eller för hemmaunderhållning. ASUS Eye Care-teknik  ASUS Blue Light Filter skyddar dig från skadligt blått ljus, och du kommer enkelt åt fyra olika filterinställningar via en snabbknapp. VZ239Q har undergått strikta prestandatester och är certifierad av TÜV Rheinlands laboratorier; en global leverantör av tjänster inom teknik, säkerhet och certifiering; att vara flimmerfri och utstråla låga nivåer av blått ljus. ASUS Flicker-Free-teknik reducerar flimmer och ger en bekväm visningsupplevelse. Tekniken ser till att din ögon inte blir lika trötta och minimerar andra skadande effekter, extra viktigt när du tillbringar många timmar framför skärmen i sträck. Slank profil på 7 mm VZ239Q använder mycket lite skrivbordsutrymme och passar utmärkt i alla omgivningar. Den har en extremt smal profil som mäter endast 7 mm som tunnast. Det kvittar om du spelar spel, tittar på en film eller om du arbetar. Den ramlösa designen hos VZ239Q ger en nästan sömlös konfiguration med två eller tre bildskärmar, vilket ger dig en panoramabild för en ännu mer fängslande bildupplevelse. 23 - 24 tum 4 1 1989 SEK 1989 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bildskärmar
  3. 23 - 24 tum