Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS XG258Q är en grym 24,5"-skärm som med höga hastigheter kommer ta ditt spelande till en ny nivå. De höga hastigheterna gör skärmen till det perfekta verktyget för eSport och snabba actionspel. XG258Q låter dig se material i Full HD med en uppdateringsfrekvens på 240 Hz. Detta tillsammans med en responstid på 1 ms och FreeSync™-teknik, gör att du får silkeslent gameplay och mer realistisk grafik. Utöver detta så har XG258Q tydliga ROG-inspirerade designdetaljer, som bevisar att detta inte är någon vanlig spelskärm.

Uppdateringsfrekvens på 240 Hz

ASUS XG258Q har en native uppdateringsfrekvens på 240 Hz vilket gör den dubbelt så snabb som konventionella bildskärmar på 120 Hz. Du kommer att uppleva mjuk grafik, vilket ger dig övertaget i förstapersons-skjutspel, racing, sportspel och strategispel i realtid. Du slipper nu avbrott mitt i spänningen.

Responstid på 1 ms

Din nya gamingskärm är snabbast i sin klass med en grå-till-grå responstid på 1 ms, vilket tar bort smetningar och rörelseoskärpa i bilden. Det är särskilt användbart i spel med högt tempo så att du klarar kurvorna som en proffsracerförare, eller sätter skottet precis där du vill ha det.

Sömlös Multidisplay

Designad för den som vill ha den ultimata stridsstationen. XG258Q har en ramlös konstruktion och ett nästan sömlöst utseende för multidisplay-inställningar, vilket ger en ännu mer fängslande upplevelse.

Anpassningsbar ljus-signatur

Med Light Signature kan du skapa och anpassa skärmens ljusprojektionseffekter. Den innehåller två ROG logo-överdrag och ett tomt överdrag, som du kan skräddarsy med en markör för att skapa dina egna unika ljusprojektioner. Sedan lyser projektionen upp ytan på ditt skrivbord.

Flimmerfri-teknik

Flimmerfri-teknik hjälper till att minska flimmer på skärmen, vilket ger dig en mer bekväm spelmiljö anpassad för spelmaraton. Den är utformad för att minska risken för ansträngda ögon, huvudvärk och trötthet i ögonen. perfekt för när du sitter i långa och utdragna spelsessioner.

Ultra-low blue light-teknik

ASUS XG258Q kommer med ASUS Ultra-low blue light-filter, för att skydda dig från skadligt blått ljus. Du kan enkelt komma åt och välja mellan fyra olika filterinställningar på skärmen med hjälp av 5-vägsjoysticken.

Ergonomiskt ställ

Gamingskärmen är särskilt designad för spelmaraton. Den har ett ergonomiskt designat ställ med lutning, vridning, rotering och höjdjustering. Så att du oavsett position ska hitta den ideala betraktningsvinkeln.

ASUS ASUS ROG Strix XG258Q 90LM03U0-B01370 ASUS XG258Q är en grym 24,5"-skärm som med höga hastigheter kommer ta ditt spelande till en ny nivå. De höga hastigheterna gör skärmen till det perfekta verktyget för eSport och snabba actionspel. XG258Q låter dig se material i Full HD med en uppdateringsfrekvens på 240 Hz. Detta tillsammans med en responstid på 1 ms och FreeSync™-teknik, gör att du får silkeslent gameplay och mer realistisk grafik. Utöver detta så har XG258Q tydliga ROG-inspirerade designdetaljer, som bevisar att detta inte är någon vanlig spelskärm. Uppdateringsfrekvens på 240 Hz ASUS XG258Q har en native uppdateringsfrekvens på 240 Hz vilket gör den dubbelt så snabb som konventionella bildskärmar på 120 Hz. Du kommer att uppleva mjuk grafik, vilket ger dig övertaget i förstapersons-skjutspel, racing, sportspel och strategispel i realtid. Du slipper nu avbrott mitt i spänningen. Responstid på 1 ms Din nya gamingskärm är snabbast i sin klass med en grå-till-grå responstid på 1 ms, vilket tar bort smetningar och rörelseoskärpa i bilden. Det är särskilt användbart i spel med högt tempo så att du klarar kurvorna som en proffsracerförare, eller sätter skottet precis där du vill ha det. Sömlös Multidisplay Designad för den som vill ha den ultimata stridsstationen. XG258Q har en ramlös konstruktion och ett nästan sömlöst utseende för multidisplay-inställningar, vilket ger en ännu mer fängslande upplevelse. Anpassningsbar ljus-signatur Med Light Signature kan du skapa och anpassa skärmens ljusprojektionseffekter. Den innehåller två ROG logo-överdrag och ett tomt överdrag, som du kan skräddarsy med en markör för att skapa dina egna unika ljusprojektioner. Sedan lyser projektionen upp ytan på ditt skrivbord. Flimmerfri-teknik Flimmerfri-teknik hjälper till att minska flimmer på skärmen, vilket ger dig en mer bekväm spelmiljö anpassad för spelmaraton. Den är utformad för att minska risken för ansträngda ögon, huvudvärk och trötthet i ögonen. perfekt för när du sitter i långa och utdragna spelsessioner. Ultra-low blue light-teknik ASUS XG258Q kommer med ASUS Ultra-low blue light-filter, för att skydda dig från skadligt blått ljus. Du kan enkelt komma åt och välja mellan fyra olika filterinställningar på skärmen med hjälp av 5-vägsjoysticken. Ergonomiskt ställ Gamingskärmen är särskilt designad för spelmaraton. Den har ett ergonomiskt designat ställ med lutning, vridning, rotering och höjdjustering. Så att du oavsett position ska hitta den ideala betraktningsvinkeln. 23 - 24 tum 5490 SEK 5490 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bildskärmar
  3. 23 - 24 tum