Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

23,8" datorskärm i funktionell och stilren design

BenQ GW2470HE

  Art.nr: 238670
  • 3000:1 kontrast
  • Flimmerfri teknologi
  • Behagligt ljus för ögonen
  • 178°/178° betraktningsvinkel
  • 2 x HDMI / 1 x VGA

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

BenQ GW2470HE är en stilren datorskärm med 23,8-tums LED-bakbelyst LCD-display som passar för både vardagligt arbete och spel. Monitorn har en enastående visuell prestanda med 3000:1 i kontrastförhållande, bred betraktningsvinkel och dubbla HDMI-ingångar. BenQ's eye-caring design, som består av en flimmerfri teknologi, innebär dessutom att du vilar ögonen bekvämt på skärmen. Med två HDMI-anslutningar och en för VGA har du ingångar för både dator och digitala mediaspelare.

3000:1 kontrast

Med den exceptionella kontrastnivån, tre gånger så hög som genomsnittet, kan du njuta av ett imponerande färgdjup och svärta när du tittar på film eller bilder och uppleva ett dynamiskt kontrastförhållande som kommer imponera på sina betraktare.

Behagligt ljus för ögonen

Med BenQ's unika Low Blue Light-teknologi reducerar du monitorns blåa spektrum av ljus som kan orsaka allt från ögontrötthet, huvudvärk och sömnproblem.
Välj mellan fyra olika lägen baserat
på aktivitet och upplev en mer skonsam användning: Multimedia - 30%, Web-browsing - 50 %, Office - 60 % eller Reading - 70 % i minskande blått spektrum.

178°/178° betraktningsvinkel

Skärmen ger en levande, autentisk färgåtergivning och superskarpa detaljer oavsett vart du tittar - från höger, vänster, ovan och underifrån. Med en vid betraktningsvinkel på 178°/178° kommer du se på din skärmen på ett helt nytt sätt!

Flimmerfri teknologi

Den flimmerfria teknologin tar bort flimmer vid alla typer av ljusförhållanden och motverkar effektivt ögontrötthet. 

2 x HDMI / 1 x VGA

Skärmen har det senaste HDMI-gränssnittet vilket gör den bekväm att använda - anslut din digitala spelare med stöd för framtidens utrustning. Från skärmen kan du även ansluta en ljudkälla eller koppla in ett par hörlurar för att smidigt kunna avnjuta musik och film när det passar dig. 

BenQ BenQ GW2470HE 9H.LDMLB.FBE BenQ GW2470HE är en stilren datorskärm med 23,8-tums LED-bakbelyst LCD-display som passar för både vardagligt arbete och spel. Monitorn har en enastående visuell prestanda med 3000:1 i kontrastförhållande, bred betraktningsvinkel och dubbla HDMI-ingångar. BenQ's eye-caring design, som består av en flimmerfri teknologi, innebär dessutom att du vilar ögonen bekvämt på skärmen. Med två HDMI-anslutningar och en för VGA har du ingångar för både dator och digitala mediaspelare. 3000:1 kontrast Med den exceptionella kontrastnivån, tre gånger så hög som genomsnittet, kan du njuta av ett imponerande färgdjup och svärta när du tittar på film eller bilder och uppleva ett dynamiskt kontrastförhållande som kommer imponera på sina betraktare. Behagligt ljus för ögonen Med BenQ's unika Low Blue Light-teknologi reducerar du monitorns blåa spektrum av ljus som kan orsaka allt från ögontrötthet, huvudvärk och sömnproblem. Välj mellan fyra olika lägen baserat på aktivitet och upplev en mer skonsam användning: Multimedia - 30%, Web-browsing - 50 %, Office - 60 % eller Reading - 70 % i minskande blått spektrum. 178°/178° betraktningsvinkel Skärmen ger en levande, autentisk färgåtergivning och superskarpa detaljer oavsett vart du tittar - från höger, vänster, ovan och underifrån. Med en vid betraktningsvinkel på 178°/178° kommer du se på din skärmen på ett helt nytt sätt! Flimmerfri teknologi Den flimmerfria teknologin tar bort flimmer vid alla typer av ljusförhållanden och motverkar effektivt ögontrötthet.  2 x HDMI / 1 x VGA Skärmen har det senaste HDMI-gränssnittet vilket gör den bekväm att använda - anslut din digitala spelare med stöd för framtidens utrustning. Från skärmen kan du även ansluta en ljudkälla eller koppla in ett par hörlurar för att smidigt kunna avnjuta musik och film när det passar dig.  23 - 24 tum 4,8 4 1390 SEK 1390 NewCondition SoldOut
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bildskärmar
  3. 23 - 24 tum