Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

24-tums gamingskärm med 144 Hz och flimmerfri teknik

BenQ ZOWIEXL2411

  Art.nr: 236034
  • 24-tums 144 Hz-skärm
  • 1920x1080 upplösning
  • Väggmonterbar
  • 3 års garanti

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

BenQ ZOWIEXL2411 är en fantastisk gamingskärm. Skärmen har utvecklats i sammarbete med Counter-Strike legender, där stort fokus har legat på design, prestanda och oslagbara funktioner.

Skärmen är på 24-tum med 144Hz-teknik och med oerhört hög kontrast på hela 12 000 000:1 och responstid på 1 ms. Dessutom har den väldigt bra anslutningsmöjligheter både digitalt och analogt.

Missa inte något med 144 Hz

Tack vare att skärmen är 144 Hz kommer skärmen att överraska dig med sin kristallklara skärpa och jämnhet. Det spelar ingen roll om det är 2D eller 3D visning så förväxlar man lätt bilden med verklighet.

Hög prestanda

​Med en responstid på 1 ms kan du vara säker på att bildskärmen presterar optimalt, även i scener med snabba rörelser. Denna imponerande teknik förbättrar återgivningen av film, spel och strömmande media från Internet utan den ryckighet, oskärpa och skuggning som uppstår på långsammare bildskärmar.

Justerbar höjd

Det höj- och sänkbara stativet kan styras med bara ett finger så att du enkelt kan justera höjden på bildskärmen till önskad vinkel, vilket maximerar din komfort.

Black eQualizer

Fall aldrig offer för någon feg campare i ett mörkt hörn igen. Black eQualizer ökar synligheten i mörka scener utan att överexponera  de ljusa områdena.

Flicker Free

Flimmerfri teknik hjälper till att minska påfrestningarna på ögonen, vilket kan hjälpa till att hålla dig piggare längre som krävs för att hålla dig på toppen av ditt spel.

Titta även på

(8 st)
  • 27-tums Full HD-skärm
  • AMD FreeSync™-kompatibel
  • 1ms responstid

3 290:-

BenQ BenQ ZOWIEXL2411 9H.LELLB.RBE BenQ ZOWIEXL2411 är en fantastisk gamingskärm. Skärmen har utvecklats i sammarbete med Counter-Strike legender, där stort fokus har legat på design, prestanda och oslagbara funktioner. Skärmen är på 24-tum med 144Hz-teknik och med oerhört hög kontrast på hela 12 000 000:1 och responstid på 1 ms. Dessutom har den väldigt bra anslutningsmöjligheter både digitalt och analogt. Missa inte något med 144 Hz Tack vare att skärmen är 144 Hz kommer skärmen att överraska dig med sin kristallklara skärpa och jämnhet. Det spelar ingen roll om det är 2D eller 3D visning så förväxlar man lätt bilden med verklighet. Hög prestanda ​Med en responstid på 1 ms kan du vara säker på att bildskärmen presterar optimalt, även i scener med snabba rörelser. Denna imponerande teknik förbättrar återgivningen av film, spel och strömmande media från Internet utan den ryckighet, oskärpa och skuggning som uppstår på långsammare bildskärmar. Justerbar höjd Det höj- och sänkbara stativet kan styras med bara ett finger så att du enkelt kan justera höjden på bildskärmen till önskad vinkel, vilket maximerar din komfort. Black eQualizer Fall aldrig offer för någon feg campare i ett mörkt hörn igen. Black eQualizer ökar synligheten i mörka scener utan att överexponera  de ljusa områdena. Flicker Free Flimmerfri teknik hjälper till att minska påfrestningarna på ögonen, vilket kan hjälpa till att hålla dig piggare längre som krävs för att hålla dig på toppen av ditt spel. 23 - 24 tum 4,5 2 2790 SEK 2790 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bildskärmar
  3. 23 - 24 tum