Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snabb 24"-gamingskärm med responstid på 1 ms

ViewSonic XG2402 24" FHD

  Art.nr: 1002380
  • 24" Full HD (1920 x 1080)
  • 144 Hz uppdateringsfrekvens
  • 1 ms responstid
  • Ergonomisk design
  • Inställningar för FPS, RTS och MOBA

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ViewSonic XG2402 är en 24" Full HD-skärm som med snabba hastigheter och många funktioner kommer ge dig en fantastisk upplevelse. Du får ta del av snabba uppdateringshastigheter (144 Hz), samt AMD FreeSync. Detta gör att du slipper lagg och andra störningar, och du får ta del av gameplay med högsta kvalitet. En blixtsnabb responstid på 1 ms ger jämn skärmprestanda även i de mest grafik-intensiva sekvenserna. För optimal hastighet och prestanda väljer SmartSync-tekniken automatiskt den bästa uppdateringshastigheten.

ViewSonic XG2402 har dessutom en spelvinnande-funktion som optimerar bilden för FPS, RTS och MOBA. Ett gamerinspirerat och ergonomiskt stativ, med integrerad headsethake och kabelhantering ger dig allt du behöver för erövra dina favoritspel.

144 Hz uppdateringsfrekvens

Säg hejdå till suddiga rörelser i intensiva spel. Med en uppdateringshastighet på 144 Hz är dina bilder skarpa, även i de mest actionfyllda spelen. AMD FreeSync™-teknologi hjälper till att eliminera hackande bilder och latens. Allt för att du ska kunna få bästa möjliga spelupplevelse.

1 ms responstid

Med en responstid som är så snabb som 1 ms så renderas det du ser på ett mycket mjukare sätt än vad du är van vid, samtidigt som det motverkar störiga ghostingsymptom. ViewSonic XG2402 har 5 nivåer av snabb responshastighet (Standard, Snabb, Snabbare, Ultra-snabb, Snabbaste) som hjälper till att korrigera rörelseoskärpa när du spelar.

Ergonomisk design

För att låsa in den där perfekta vinkeln som är nödvändig vid utdragna spelsessioner, har den här monitorn ett fullt justerbart ergonomiskt stativ. En integrerad hörlurshake håller dina hörlurar inom räckhåll, medans kabelhanterings-designen minskar störningar runt ditt spelutrymme.

DisplayPort och HDMI

Skärmens DisplayPort och HDMI ingångar ger dig frihet och flexibilitet för att ansluta till din dator eller spelkonsol.

ViewSonic ViewSonic XG2402 24" FHD XG2402 ViewSonic XG2402 är en 24" Full HD-skärm som med snabba hastigheter och många funktioner kommer ge dig en fantastisk upplevelse. Du får ta del av snabba uppdateringshastigheter (144 Hz), samt AMD FreeSync. Detta gör att du slipper lagg och andra störningar, och du får ta del av gameplay med högsta kvalitet. En blixtsnabb responstid på 1 ms ger jämn skärmprestanda även i de mest grafik-intensiva sekvenserna. För optimal hastighet och prestanda väljer SmartSync-tekniken automatiskt den bästa uppdateringshastigheten.ViewSonic XG2402 har dessutom en spelvinnande-funktion som optimerar bilden för FPS, RTS och MOBA. Ett gamerinspirerat och ergonomiskt stativ, med integrerad headsethake och kabelhantering ger dig allt du behöver för erövra dina favoritspel. 144 Hz uppdateringsfrekvens Säg hejdå till suddiga rörelser i intensiva spel. Med en uppdateringshastighet på 144 Hz är dina bilder skarpa, även i de mest actionfyllda spelen. AMD FreeSync™-teknologi hjälper till att eliminera hackande bilder och latens. Allt för att du ska kunna få bästa möjliga spelupplevelse. 1 ms responstid Med en responstid som är så snabb som 1 ms så renderas det du ser på ett mycket mjukare sätt än vad du är van vid, samtidigt som det motverkar störiga ghostingsymptom. ViewSonic XG2402 har 5 nivåer av snabb responshastighet (Standard, Snabb, Snabbare, Ultra-snabb, Snabbaste) som hjälper till att korrigera rörelseoskärpa när du spelar. Ergonomisk design För att låsa in den där perfekta vinkeln som är nödvändig vid utdragna spelsessioner, har den här monitorn ett fullt justerbart ergonomiskt stativ. En integrerad hörlurshake håller dina hörlurar inom räckhåll, medans kabelhanterings-designen minskar störningar runt ditt spelutrymme. DisplayPort och HDMI Skärmens DisplayPort och HDMI ingångar ger dig frihet och flexibilitet för att ansluta till din dator eller spelkonsol. 23 - 24 tum 5 1 2990 SEK 2990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bildskärmar
  3. 23 - 24 tum