Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snabb 27-tums gamingskärm för den kräsne spelaren

AOC G2770PF

  Art.nr: 226162
  • 27-tums Full HD-skärm
  • AMD FreeSync™-kompatibel
  • 1ms responstid
  • 144 Hz-panel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

AOC G2770PF är utformad för den seriösa gamern. UItrasnabb responstid på 1ms tillsammans med 144 Hz-panel ger dig en flimmerfri bild som motverkar ögontrötthet i långa spelsessioner. Avancerade funktioner såsom AMD Freesync som tillsammans med AMD Radeon-grafikkort och AMD Catalyst sömlöst synkroniserar bildens flyt. Med DisplayPort, HDMI, DIV-D och USB 3.0 är det enkelt att snabbt koppla in din skärm och börja lira med fantastisk bild.

144 Hz bildpanel

Säg hejdå till suddiga rörelser i intensiva spel. Med en uppdateringshastighet på 144 Hz är dina bilder skarpa, även i de mest actionfyllda spelen. AMD FreeSync™-teknologi hjälper till att eliminera hackande bilder och latens. Allt för att du ska kunna få bästa möjliga spelupplevelse.

1ms responstid

Med en responstid som är så snabb som 1ms så renderas det du ser på ett mycket mer mjukt sätt än vad man är van vid, samtidigt som man motverkar störiga ghostingsymptom.

Justerbar i alla lägen

Låt skärmen anpassa sig efter dina behov. Med pivot-funktionen kan du vinkla skärmen i hela 90 grader. Samtidigt kan du justera monitorns höjd med 130 mm samt tilta bilden för optimal upplevelse. Det gör G2770PF till en flexibel skärm för gaming på dina villkor.

Anslut och börja spela

Med lättåtkomliga anslutningsportar blir det enklare att komma åt och byta kablar. På AOC G2460PF hittar du 4st USB-portar, HDMI, DVI-D, VGA och Displayport.Utöver förstklassiga anslutningsmöjligheter har du även inbyggda högtalare. Det gör det enkelt att dela stunder med vänner och kollegor utan att behöva koppla in externa högtalare.

AOC AOC G2770PF G2770PF AOC G2770PF är utformad för den seriösa gamern. UItrasnabb responstid på 1ms tillsammans med 144 Hz-panel ger dig en flimmerfri bild som motverkar ögontrötthet i långa spelsessioner. Avancerade funktioner såsom AMD Freesync som tillsammans med AMD Radeon-grafikkort och AMD Catalyst sömlöst synkroniserar bildens flyt. Med DisplayPort, HDMI, DIV-D och USB 3.0 är det enkelt att snabbt koppla in din skärm och börja lira med fantastisk bild. 144 Hz bildpanel Säg hejdå till suddiga rörelser i intensiva spel. Med en uppdateringshastighet på 144 Hz är dina bilder skarpa, även i de mest actionfyllda spelen. AMD FreeSync™-teknologi hjälper till att eliminera hackande bilder och latens. Allt för att du ska kunna få bästa möjliga spelupplevelse. 1ms responstid Med en responstid som är så snabb som 1ms så renderas det du ser på ett mycket mer mjukt sätt än vad man är van vid, samtidigt som man motverkar störiga ghostingsymptom. Justerbar i alla lägen Låt skärmen anpassa sig efter dina behov. Med pivot-funktionen kan du vinkla skärmen i hela 90 grader. Samtidigt kan du justera monitorns höjd med 130 mm samt tilta bilden för optimal upplevelse. Det gör G2770PF till en flexibel skärm för gaming på dina villkor. Anslut och börja spela Med lättåtkomliga anslutningsportar blir det enklare att komma åt och byta kablar. På AOC G2460PF hittar du 4st USB-portar, HDMI, DVI-D, VGA och Displayport.Utöver förstklassiga anslutningsmöjligheter har du även inbyggda högtalare. Det gör det enkelt att dela stunder med vänner och kollegor utan att behöva koppla in externa högtalare. 25 tum och större 4,5 10 2990 SEK 2990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bildskärmar
  3. 25 tum och större