Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

27" skärm med IPS-panel och OSD-funktioner

ASUS VC279H

  Art.nr: 219950
  • 27" 1920x1080 IPS
  • 80 000 000:1 kontrast
  • 5ms responstid GTG
  • HDMI, VGA, DVI-D
  • Smarta OSD-funktioner
  • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

VC279H är en skärm på hela 27 tum med IPS-teknik, LED-bakbelysning paketerat i en ramlös och tunn design. Den passar lika bra till spel som till andra saker du gör på din dator. Tack vare Flicker Free- och Low Blue Light-teknik rensas distraherande flimmer vilket hjälper till att minska ögontrötthet. Perfekt för långa stunder vid skärmen.

OSD - GamePlus

Skärmen har en funktion som är perfekt för dig som spelar FPS-spel, eller andra spel som använder sig av korshår som sikte. Funktionen heter GamePlus och låter dig ha ett "on screen display"-korshår som gör det tydligare var du ha siktet någonstans. Det går att fälja mellan fyra olika utseenden på korshåret. Du kan via den inbyggda timern hålla koll på respawn-tider eller använda den för att tajma intervaller.

Verklighetstrogna bilder

Den senaste IPS-tekniken ger dig en 178 grader bred betraktningsvinkel vilket minimerar färgskiftningar både horisontell och vertikal vinkel. Detta ger en hög kvalitet på bilder från nästan alla riktningar.

Flicker free

Tack vare Flicker Free och Low Blue Light-teknik rensas distraherande flimmer bort för att ge dig en mer bekväm visningsupplevelse och hjälpa till att minska ögontrötthet vid längre stunder framför datorn. 

Smart Contrast Ratio

Med ASUS Smart Contrast Ratio förstärks skärmkontrasten och skärpan genom att justera bakbelysningen. Det ger ett djupare svart och ett ljusare vitt.

QuickFit för foton

Förhandsvisa foton och dokument i sin verkliga storlek innan du skriver ut. Med ASUS QuickFit Virtual Scal-funktion kan du visa och redigera foton i sin ursprungsstorlek. Det gör att du alltid kan få en korrekt bild av dina arbeten - aktivera funktionen genom snabbtangenten på bildskärmen.

ASUS ASUS VC279H 90LM01D0-B01670 VC279H är en skärm på hela 27 tum med IPS-teknik, LED-bakbelysning paketerat i en ramlös och tunn design. Den passar lika bra till spel som till andra saker du gör på din dator. Tack vare Flicker Free- och Low Blue Light-teknik rensas distraherande flimmer vilket hjälper till att minska ögontrötthet. Perfekt för långa stunder vid skärmen. OSD - GamePlus Skärmen har en funktion som är perfekt för dig som spelar FPS-spel, eller andra spel som använder sig av korshår som sikte. Funktionen heter GamePlus och låter dig ha ett "on screen display"-korshår som gör det tydligare var du ha siktet någonstans. Det går att fälja mellan fyra olika utseenden på korshåret. Du kan via den inbyggda timern hålla koll på respawn-tider eller använda den för att tajma intervaller. Verklighetstrogna bilder Den senaste IPS-tekniken ger dig en 178 grader bred betraktningsvinkel vilket minimerar färgskiftningar både horisontell och vertikal vinkel. Detta ger en hög kvalitet på bilder från nästan alla riktningar. Flicker free Tack vare Flicker Free och Low Blue Light-teknik rensas distraherande flimmer bort för att ge dig en mer bekväm visningsupplevelse och hjälpa till att minska ögontrötthet vid längre stunder framför datorn.  Smart Contrast Ratio Med ASUS Smart Contrast Ratio förstärks skärmkontrasten och skärpan genom att justera bakbelysningen. Det ger ett djupare svart och ett ljusare vitt. QuickFit för foton Förhandsvisa foton och dokument i sin verkliga storlek innan du skriver ut. Med ASUS QuickFit Virtual Scal-funktion kan du visa och redigera foton i sin ursprungsstorlek. Det gör att du alltid kan få en korrekt bild av dina arbeten - aktivera funktionen genom snabbtangenten på bildskärmen. 25 tum och större 4 7 2290 SEK 2290 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bildskärmar
  3. 25 tum och större