Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips 323E7QDAB är en datorskärm på väl tilltagna 31,5" i widescreen-format som ger dig en stor arbetsyta för flera olika fönster eller en uppslukande film- eller spelupplevelse. Den LED-bakbelysta skärmen har en IPS-panel som ger bred betraktningsvinkel till den Full HD-upplösta bilden. Med Flicker Free-teknologi minskas ögontrötthet vilket gör Philips 323E7QDAB till en perfekt datorskärm att sitta vid även långa stunder.

Philips 323E7QDAB 32 tum Full HD datorskärm med IPS

16:9 Full HD

Full HD 1920 x 1080 innebär fler pixlar och mer högupplösta bilder och videos med bättre kontrast och skärpa. Upplev mer verklighetstrogen bildupplevelse oavsett om du spelar, tittar på film eller redigerar foton.

Philips 323E7QDAB 32 tum Full HD datorskärm med IPS

IPS-panel

IPS-panel innebär att du får en bredare betraktningsvinkel än vanligt - det vill säga att bild, kontrast och färgåtergivning förblir korrekt i nästan vilken vinkel du än tittar på skärmen. Philips 323E7QDAB återger korrekt bild i 178°, perfekt om ni är flera framför skärmen.

Flimmerfri bild

Många kan uppfatta ett störande flimmer  på LED-bakgrundsbelysta skärmar, vilket är tröttande för ögonen i längden. Philips Flicker free-teknik reglerar ljusstyrkan och minskar flimmer för mer behaglig bldvisning.

Philips 323E7QDAB 32 tum Full HD datorskärm med IPS
Philips 323E7QDAB 32 tum Full HD datorskärm med IPS

SmartContrast

SmartContrast-teknik analyserar det du tittar på och justerar automatiskt färgerna samtidigt som den kontrollerar bakgrundsljusets intensitet. På så sätt får du bästa möjliga digitala bilder och video. Även perfekt för spel med mörka nyanser.

Enkla bildjusteringar

På baksidan av skärmen sitter en diskret placerad knapp som enkelt låter dig justera bildinställningar i OSD-menyn (On screen display).

Philips 323E7QDAB 32 tum Full HD datorskärm med IPS

Bekvämligheter

För att man ska trivas med sin skärm under lång tid krävs inte bara en bra bild, utan även andra bekvämligheter. Philips 323E7QDAB har flera olika portar och uttag; HDMI, DVI-D, VGA och audiouttag som gör det möjligt att koppla in alltifrån dator, spelkonsol och hörlurar. Skärmen har dessutom inbyggda högtalare så du kan få datorljud utan externa högtalare.

Philips Philips 323E7QDAB 323E7QDAB/00 Philips 323E7QDAB är en datorskärm på väl tilltagna 31,5" i widescreen-format som ger dig en stor arbetsyta för flera olika fönster eller en uppslukande film- eller spelupplevelse. Den LED-bakbelysta skärmen har en IPS-panel som ger bred betraktningsvinkel till den Full HD-upplösta bilden. Med Flicker Free-teknologi minskas ögontrötthet vilket gör Philips 323E7QDAB till en perfekt datorskärm att sitta vid även långa stunder. 16:9 Full HD Full HD 1920 x 1080 innebär fler pixlar och mer högupplösta bilder och videos med bättre kontrast och skärpa. Upplev mer verklighetstrogen bildupplevelse oavsett om du spelar, tittar på film eller redigerar foton. IPS-panel IPS-panel innebär att du får en bredare betraktningsvinkel än vanligt - det vill säga att bild, kontrast och färgåtergivning förblir korrekt i nästan vilken vinkel du än tittar på skärmen. Philips 323E7QDAB återger korrekt bild i 178°, perfekt om ni är flera framför skärmen. Flimmerfri bild Många kan uppfatta ett störande flimmer  på LED-bakgrundsbelysta skärmar, vilket är tröttande för ögonen i längden. Philips Flicker free-teknik reglerar ljusstyrkan och minskar flimmer för mer behaglig bldvisning. SmartContrast SmartContrast-teknik analyserar det du tittar på och justerar automatiskt färgerna samtidigt som den kontrollerar bakgrundsljusets intensitet. På så sätt får du bästa möjliga digitala bilder och video. Även perfekt för spel med mörka nyanser. Enkla bildjusteringar På baksidan av skärmen sitter en diskret placerad knapp som enkelt låter dig justera bildinställningar i OSD-menyn (On screen display). Bekvämligheter För att man ska trivas med sin skärm under lång tid krävs inte bara en bra bild, utan även andra bekvämligheter. Philips 323E7QDAB har flera olika portar och uttag; HDMI, DVI-D, VGA och audiouttag som gör det möjligt att koppla in alltifrån dator, spelkonsol och hörlurar. Skärmen har dessutom inbyggda högtalare så du kan få datorljud utan externa högtalare. 25 tum och större 4,5 4 2290 SEK 2290 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bildskärmar
  3. 25 tum och större