Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Högtalarsystem med justerbar basnivå

Logitech Z333

  Art.nr: 222715
  • Kraftfullt ljud med 40 Watt uteffekt
  • Justerbar basnivå
  • Kontrollenhet med hörlursuttag
  • Kompatibel med alla operativsystem

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Perfekt högtalarsystem för datorn. Ett djupt och levande ljud som gör att du får ännu mer känsla för dina favoritspel. En smart kontrollenhet gör det enkelt att justera volym och koppla in hörlurar om du skulle behöva spela ostört.

Justerbar basnivå

Basnivån är en smaksak. Med separata volymreglage kan du justera basnivån för låga frekvenser som genereras av baselementet utan att ändra volymen för satellithögtalarna. Perfekt om du bor i lägenhet och inte kan spela för högt eller tvärt om vill ha ett ännu mer djupare ljud till film och spel.

Modern kontrollenhet

Den snygga kontrollenheten ger dig åtkomst till ström- och volymreglage så att du slipper leta bakom basenheten eller högtalaren. Det finns också ett uttag för hörlurar på kontrollenheten så att du kan koppla in en hörlur om du vill lyssna ostört.

Fungerar ihop med alla dina enheter

Med både 3,5 mm- och RCA-ingångar kan du spela upp ljudinnehåll från datorn, surfplattan, smarttelefonen, spelkonsolen eller TV:n utan krångel.

Logitech Logitech Z333 980-001202 Perfekt högtalarsystem för datorn. Ett djupt och levande ljud som gör att du får ännu mer känsla för dina favoritspel. En smart kontrollenhet gör det enkelt att justera volym och koppla in hörlurar om du skulle behöva spela ostört. Justerbar basnivå Basnivån är en smaksak. Med separata volymreglage kan du justera basnivån för låga frekvenser som genereras av baselementet utan att ändra volymen för satellithögtalarna. Perfekt om du bor i lägenhet och inte kan spela för högt eller tvärt om vill ha ett ännu mer djupare ljud till film och spel. Modern kontrollenhet Den snygga kontrollenheten ger dig åtkomst till ström- och volymreglage så att du slipper leta bakom basenheten eller högtalaren. Det finns också ett uttag för hörlurar på kontrollenheten så att du kan koppla in en hörlur om du vill lyssna ostört. Fungerar ihop med alla dina enheter Med både 3,5 mm- och RCA-ingångar kan du spela upp ljudinnehåll från datorn, surfplattan, smarttelefonen, spelkonsolen eller TV:n utan krångel. Datorhögtalare 3,9 9 499 SEK 499 NewCondition PreOrder
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Datorhögtalare