Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech Speaker System Z623

Ett kraftigt högtalarpaket till din dator. De här högtalarna uppfyller de höga standardkrav som krävs för THX-certifiering och du kan lyssna precis så högt du vill tack vare högtalarnas 200 W (rms). Upplev dundrande musik som ger liv åt spel, filmer och musik!

Kraftfullt 2.1-system med flera ingångar

Allt du lyssnar på låter bättre med praktiska RCA-ingångar och 3,5 mm-ingångar för musik, film, och spel. Enkel installation med två satelliter och en kraftfull subwoofer ger ett stort, starkt ljud – även i stora utrymmen.

Kontrollknappar och uttag för hörlurar

Justera volymen och basen som du vill med hjälp av de inbyggda kontrollknapparna på högtalaren. Dessutom har högtalaren utrustats med ett inbyggt uttag för hörlurar. Koppla in hörlurarna när du vill lyssna utan att störa andra.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(17 st)
  • Aktiva premiumhögtalare
  • 50W effekt RMS
  • Rejäl konstuktion

1 395:-

Logitech Logitech Z623 980-000403 Logitech Speaker System Z623Ett kraftigt högtalarpaket till din dator. De här högtalarna uppfyller de höga standardkrav som krävs för THX-certifiering och du kan lyssna precis så högt du vill tack vare högtalarnas 200 W (rms). Upplev dundrande musik som ger liv åt spel, filmer och musik!Kraftfullt 2.1-system med flera ingångarAllt du lyssnar på låter bättre med praktiska RCA-ingångar och 3,5 mm-ingångar för musik, film, och spel. Enkel installation med två satelliter och en kraftfull subwoofer ger ett stort, starkt ljud – även i stora utrymmen.Kontrollknappar och uttag för hörlurarJustera volymen och basen som du vill med hjälp av de inbyggda kontrollknapparna på högtalaren. Dessutom har högtalaren utrustats med ett inbyggt uttag för hörlurar. Koppla in hörlurarna när du vill lyssna utan att störa andra. Datorhögtalare 4,7 37 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Datorhögtalare