Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Plånboksvänligt premiumljud

Mackie CR4 är riktigt bra studiohögtalare som levererar fantastiskt referensljud. Med noggrant utvalda komponenter så finns inget som motsvarar CR4 i sin prisklass.

Premiumkomponenter

Högtalarelement med hög uteffekt, de rätta formerna och materialvalen skapar en otroligt gedigen högtalare som levererar fantastiskt ljud. Ingen annan högtalare i denna klass ger något liknande.

Smarta funktioner

Med CR4 får du volymkontroll på framsidan och även AUX-ingång som är perfekt för att koppla in telefon eller surfplatta.  Med en switch bestämmer du vilken högtalare som ska vara höger och vänster.

Diskret logo

I sin studio så är det viktigt att ens eget varumärke får mest uppmärksamhet. Därför har CR4 en diskret, men ändå väldigt snygg Mackie-logo som pryder framsidan.

Många medföljande tillbehör

  • Akustiska kuddar som dämpar vibrationer.
  • RCA-sladd för anslutning till PC/Mac.
  • 3,5 mm stereosladd för smartphones med mera.
  • Högtalarkablar till högtalarna.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Mackie Mackie CR4 MAC-CR4 Plånboksvänligt premiumljud Mackie CR4 är riktigt bra studiohögtalare som levererar fantastiskt referensljud. Med noggrant utvalda komponenter så finns inget som motsvarar CR4 i sin prisklass. Premiumkomponenter Högtalarelement med hög uteffekt, de rätta formerna och materialvalen skapar en otroligt gedigen högtalare som levererar fantastiskt ljud. Ingen annan högtalare i denna klass ger något liknande. Smarta funktioner Med CR4 får du volymkontroll på framsidan och även AUX-ingång som är perfekt för att koppla in telefon eller surfplatta.  Med en switch bestämmer du vilken högtalare som ska vara höger och vänster. Diskret logo I sin studio så är det viktigt att ens eget varumärke får mest uppmärksamhet. Därför har CR4 en diskret, men ändå väldigt snygg Mackie-logo som pryder framsidan. Många medföljande tillbehör Akustiska kuddar som dämpar vibrationer.RCA-sladd för anslutning till PC/Mac.3,5 mm stereosladd för smartphones med mera.Högtalarkablar till högtalarna. Stativhögtalare 4,3 17 1395 SEK 1395 NewCondition PreOrder
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Stativhögtalare