Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Monitorarm för upp till 4 st skärmar mellan 13 - 32"

Andersson MRA 4.0

  Art.nr: 1004190
  • Luta, sväng och rotera skärmarna
  • Frigör arbetsyta på skrivbordet
  • 360° rotation runt mittaxeln
  • Maxvikt 8kg/arm
  • VESA 75x75 och 100x100

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Andersson MRA 4.0 Kan man röja upp och skapa mer plats på ditt skrivbord. Att ha upp till 4 st skärmar är skönt att ha när man t.ex spelar eller arbetar med grafiskt material i form av foto eller video-redigering. En monitorarm skapar plats och ökar den ergonomiska biten för dig vid din arbetsplats. Tilta, luta, sväng och justera skärmarna för att de skall sitta precis som du vill ha det.

De 3-ledade armarna ger dig en flexibilitet att anpassa och justera skärmens position till den grad att det blir exakt som du vill ha det och tycker är bekvämt.

VESA-standard

Fästet passar till skärmar från 13" upp till 32" med en maxvikt på 8 kg per arm. Skärmarna behöver ha en VESA-standard på 75x75 eller 100x100 för att passa fästet.

360° rotation

Fästet går att rotera runt mittaxeln i 360° vilket ser till att du enkelt och smidigt kan ställa den i vilken position du vill. Toppaxeln går att rotera i 180°

Medföljande kabelfäste

För att du skall slippa ha kablarna hängande ner på skrivbordet medföljer det kabelfästen för att man enkelt ska kunna få till en snyggare kabeldragning. Detta medför att man får mer plats på skrivbordet så att arbetsytan blir större.

Andersson Andersson MRA 4.0 LDT15-C048 Med Andersson MRA 4.0 Kan man röja upp och skapa mer plats på ditt skrivbord. Att ha upp till 4 st skärmar är skönt att ha när man t.ex spelar eller arbetar med grafiskt material i form av foto eller video-redigering. En monitorarm skapar plats och ökar den ergonomiska biten för dig vid din arbetsplats. Tilta, luta, sväng och justera skärmarna för att de skall sitta precis som du vill ha det. De 3-ledade armarna ger dig en flexibilitet att anpassa och justera skärmens position till den grad att det blir exakt som du vill ha det och tycker är bekvämt. VESA-standard Fästet passar till skärmar från 13" upp till 32" med en maxvikt på 8 kg per arm. Skärmarna behöver ha en VESA-standard på 75x75 eller 100x100 för att passa fästet. 360° rotation Fästet går att rotera runt mittaxeln i 360° vilket ser till att du enkelt och smidigt kan ställa den i vilken position du vill. Toppaxeln går att rotera i 180° Medföljande kabelfäste För att du skall slippa ha kablarna hängande ner på skrivbordet medföljer det kabelfästen för att man enkelt ska kunna få till en snyggare kabeldragning. Detta medför att man får mer plats på skrivbordet så att arbetsytan blir större. Skärmstativ 5 1 1490 SEK 1490 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datorskärmar
  3. Skärmstativ