Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Mäktig USB-mikrofon för alla typer av ljud

Blue Microphones Yeti USB Blackout

  Art.nr: 230889
 • Perfekt för instrument, gaming och podcast
 • 4 inspelningslägen
 • Enkel att använda
 • Hörlursuttag
 • För både PC och Mac

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Yeti USB-mikrofon gör det lätt att spela in musik och röster i studiokvalitet direkt till din dator. Utrustad med alla typer av reglage för att ställa rätt nivåer oavsett om du spelar in instrument, sång, röster eller podcasts - med 4 olika inspelningslägen fångar du alla typer av ljudkällor. Anslut med den medföljande USB-kabeln, ingen extra drivrutiner krävs. 

Total kontroll

Med sina tydliga kontroller ställer du in alla nivåer med total kontroll. Upplever du distorsion eller rundgång, när du exempelvis spelar in en högljudd ljudkälla, justerar du enkelt detta med nivå-reglaget. Du kanske vill ta en paus i inspelningen av din podcast? Mute-knappen stänger direkt av inspelningen med ett klick och sätter sedan på sig med ytterligare ett tryck.

Hörlursuttag

Mikrofonen är utrustad med en 3,5 mm hörlursutgång. Det gör det möjligt att lyssna på det du spelar in i realtid, helt utan fördröjning. Du ställer enkelt in nivån på din hörlurar med reglaget på framsidan av mikrofonen. 

Flexibel användning

Du justerar enkelt vinkeln på mikrofonen för optimal inspelningskvalitet. Tack vare det stabila bordsstället står den stabilt. Det går även utmärkt att skruva loss det medföljande stället för direkt montering på externt mikrofonstativ i exempelvis studiomiljöer.

Enkel att använda

Yeti är utformad för enkla och välljudande inspelningar. Inga drivrutiner behöver installeras - anslut bara mikrofonen med den medföljande kabeln till USB-porten på din dator och tryck på record. Du justerar inspelningsnivå, upptagningsmönster, medhörning och stänger av/sätter på ljudet med de tydliga reglagen, lätta att komma åt på sidorna. 

Teknisk specifikation

 • Samplingsfrekvens: 48 kHz / 16-bit
 • Kapslar: 3 st 14 mm kondensatorkapslar
 • Inspelningslägen: Dubbelriktad, Stereo, Kardioid, Rundstrålande
 • Frekvensomfång: 20 Hz - 20 kHz
 • Max SPL: 120 dB
 • Mått (med ställ): 12 x 12,5 x 29,5 cm
 • Vikt (mikrofon / ställ): 0,5 kg / 1 kg 

Titta även på

(0 st)
 • Spela in ljud i studiokvalitet
 • Perfekt för streaming, podcasts, musik
 • Fyra olika inspelningsmönster

1 729:-

Blue Microphones Blue Microphones Yeti USB Blackout 2070 Yeti USB-mikrofon gör det lätt att spela in musik och röster i studiokvalitet direkt till din dator. Utrustad med alla typer av reglage för att ställa rätt nivåer oavsett om du spelar in instrument, sång, röster eller podcasts - med 4 olika inspelningslägen fångar du alla typer av ljudkällor. Anslut med den medföljande USB-kabeln, ingen extra drivrutiner krävs.  Total kontroll Med sina tydliga kontroller ställer du in alla nivåer med total kontroll. Upplever du distorsion eller rundgång, när du exempelvis spelar in en högljudd ljudkälla, justerar du enkelt detta med nivå-reglaget. Du kanske vill ta en paus i inspelningen av din podcast? Mute-knappen stänger direkt av inspelningen med ett klick och sätter sedan på sig med ytterligare ett tryck. Hörlursuttag Mikrofonen är utrustad med en 3,5 mm hörlursutgång. Det gör det möjligt att lyssna på det du spelar in i realtid, helt utan fördröjning. Du ställer enkelt in nivån på din hörlurar med reglaget på framsidan av mikrofonen.  Flexibel användning Du justerar enkelt vinkeln på mikrofonen för optimal inspelningskvalitet. Tack vare det stabila bordsstället står den stabilt. Det går även utmärkt att skruva loss det medföljande stället för direkt montering på externt mikrofonstativ i exempelvis studiomiljöer. Enkel att använda Yeti är utformad för enkla och välljudande inspelningar. Inga drivrutiner behöver installeras - anslut bara mikrofonen med den medföljande kabeln till USB-porten på din dator och tryck på record. Du justerar inspelningsnivå, upptagningsmönster, medhörning och stänger av/sätter på ljudet med de tydliga reglagen, lätta att komma åt på sidorna.  Teknisk specifikation Samplingsfrekvens: 48 kHz / 16-bitKapslar: 3 st 14 mm kondensatorkapslarInspelningslägen: Dubbelriktad, Stereo, Kardioid, RundstrålandeFrekvensomfång: 20 Hz - 20 kHzMax SPL: 120 dBMått (med ställ): 12 x 12,5 x 29,5 cmVikt (mikrofon / ställ): 0,5 kg / 1 kg  Mikrofoner 4 1 1490 SEK 1490 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Datortillbehör
 3. Mikrofoner