Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech M220 Silent är en datormus som ger samma klickkänsla och 90 % lägre ljud än en vanlig mus. Det innebär en behaglig, tyst känsla för både dig och din omgivning. Anslut trådlöst med den med hjälp av den medföljande USB-mottagaren och upplev batteritid på hela 18 månader med automatiskt energisparläge. Och tack vare sitt lilla format passar den perfekt att ta med dig i väskan när du är på språng!

90% lägre ljudnivå

Äntligen kan du arbeta tyst och effektivt med över 90 % ljuddämpning utan att påverka klickkänslan. Musen är dessutom utrustad med högkvalitativa tassar och ett scrollhjul som glider och rullar tyst. 

Trådlös anslutning

Jobba säkert och trasselfritt med en tillförligtlig trådlös anslutning via den medföljande USB-mottagaren. M220 Silent är utrustad med en teknik (Advanced Optical Tracking) som gör att du kan använda musen på nästan alla ytor med exakt precision.

18 månaders batteritid

Logitech energieffektiva teknik gör att du får längre batteritid - när musen inte används försätter sig den i strömsparläge. Det innebär att du får hela 18 månaders batteritid från ett enda AA-batteri (ingår).

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Logitech Logitech M220 Silent - Red 910-004880 Logitech M220 Silent är en datormus som ger samma klickkänsla och 90 % lägre ljud än en vanlig mus. Det innebär en behaglig, tyst känsla för både dig och din omgivning. Anslut trådlöst med den med hjälp av den medföljande USB-mottagaren och upplev batteritid på hela 18 månader med automatiskt energisparläge. Och tack vare sitt lilla format passar den perfekt att ta med dig i väskan när du är på språng! 90% lägre ljudnivå Äntligen kan du arbeta tyst och effektivt med över 90 % ljuddämpning utan att påverka klickkänslan. Musen är dessutom utrustad med högkvalitativa tassar och ett scrollhjul som glider och rullar tyst.  Trådlös anslutning Jobba säkert och trasselfritt med en tillförligtlig trådlös anslutning via den medföljande USB-mottagaren. M220 Silent är utrustad med en teknik (Advanced Optical Tracking) som gör att du kan använda musen på nästan alla ytor med exakt precision. 18 månaders batteritid Logitech energieffektiva teknik gör att du får längre batteritid - när musen inte används försätter sig den i strömsparläge. Det innebär att du får hela 18 månaders batteritid från ett enda AA-batteri (ingår). Datormus 4,5 2 179 SEK 179 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Datormus