Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech M335 är en kompakt datormus med mjuka former och ett lätt mönstrat grepp vilket gör den bekväm att använda - även under lång tid. Anslut den trådlöst till din Windows-, Mac eller Chrome OS-dator med hjälp av den medföljande, trådlösa Unifying-mottagen. 

Anslut till flera enheter

Med den medföljande Logitech Unifying-mottagaren kan du ansluta till både Windows-, Mac eller Chrome OS. 

Optisk lasersenor

Datormusens optiska lasersensor ger en följsam markörkontroll på i princip vilken yta som helst - allt från bord i metall till bänkskivor eller skrivborde i trä. 

Smidig navigeringsknapp

Logitech M335 ger dig smart kontroll och enkel navigering. Musen smidiga navigeringsknapp och lutningshjul ger dig tillgång till en mängd smarta kontroller.

18 månaders batteritid 

M335 drivs av ett enda AA-batteri (medföljer) och ger dig hela 18 månaders batteritid och en trådlös räckvidd på 10 meter. 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Logitech Logitech M335 Wireless Mouse 910-004438 Logitech M335 är en kompakt datormus med mjuka former och ett lätt mönstrat grepp vilket gör den bekväm att använda - även under lång tid. Anslut den trådlöst till din Windows-, Mac eller Chrome OS-dator med hjälp av den medföljande, trådlösa Unifying-mottagen.  Anslut till flera enheter Med den medföljande Logitech Unifying-mottagaren kan du ansluta till både Windows-, Mac eller Chrome OS.  Optisk lasersenor Datormusens optiska lasersensor ger en följsam markörkontroll på i princip vilken yta som helst - allt från bord i metall till bänkskivor eller skrivborde i trä.  Smidig navigeringsknapp Logitech M335 ger dig smart kontroll och enkel navigering. Musen smidiga navigeringsknapp och lutningshjul ger dig tillgång till en mängd smarta kontroller. 18 månaders batteritid  M335 drivs av ett enda AA-batteri (medföljer) och ger dig hela 18 månaders batteritid och en trådlös räckvidd på 10 meter.  Datormus 4,9 8 279 SEK 279 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Datormus