Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Den avancerade utformningen hos Sculpt Ergonomic Mouse ger maximal handledskomfort och gör det enkelt att navigera. Sculpt Ergonomic Mouse förebygger förslitningsskador genom att placera händer, vrister och underarmar i ett mer naturligt läge.

Enkel navigering

Sculpt Ergonomic Mouse är perfekt integrerad med Windows 8. Klicka helt enkelt på Windows-knappen om du vill komma åt startskärmen.

Avancerad ergonomisk design

Avancerad ergonomisk design ger en naturligare hand- och handledsposition

Musens vinkel och höjd

Musens vinkel och höjd är designade för att placera handleden i ett avslappnat läge och minska trycket på området kring karpaltunneln

Fördjupning för tummen

Fördjupningen för tummen gör det lättare att bibehålla händerna och handlederna i ett ergonomiskt hälsosamt läge

Windows-knapp

Med Windows-knappen kommer du åt startskärmen med ett enda tryck

Bakåtknapp

Med bakåtknappen navigerar du snabbare

Fyrvägsrullning

Skrolla vänster, höger, framåt och bakåt. Navigera snabbt och effektivt bland alla projekt

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Microsoft Microsoft Sculpt Ergonomic Mouse L6V-00003 Den avancerade utformningen hos Sculpt Ergonomic Mouse ger maximal handledskomfort och gör det enkelt att navigera. Sculpt Ergonomic Mouse förebygger förslitningsskador genom att placera händer, vrister och underarmar i ett mer naturligt läge. Enkel navigering Sculpt Ergonomic Mouse är perfekt integrerad med Windows 8. Klicka helt enkelt på Windows-knappen om du vill komma åt startskärmen. Avancerad ergonomisk design Avancerad ergonomisk design ger en naturligare hand- och handledsposition Musens vinkel och höjd Musens vinkel och höjd är designade för att placera handleden i ett avslappnat läge och minska trycket på området kring karpaltunneln Fördjupning för tummen Fördjupningen för tummen gör det lättare att bibehålla händerna och handlederna i ett ergonomiskt hälsosamt läge Windows-knapp Med Windows-knappen kommer du åt startskärmen med ett enda tryck Bakåtknapp Med bakåtknappen navigerar du snabbare Fyrvägsrullning Skrolla vänster, höger, framåt och bakåt. Navigera snabbt och effektivt bland alla projekt Datormus 4,4 7 499 SEK 499 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Datormus