Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Häftig gamingmus för höger- och vänsterhänta

Razer Diamondback Ambidextrous

  Art.nr: 222709
  • Förbättrad Ambidexter-formfaktor
  • 16000 DPI 5G Laser sensor
  • Ljuseffekter
  • Razer Synapse 2.0

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sedan Razer Diamondback tog spelvärlden med storm på World Cyber Games 2004 har den blivit en trotjänare för flertalet gamers. Nu kommer Diamondback tillbaka med ännu bättre prestanda, Chroma-belysning och en härligt ergonomisk design som lämpar sig perfekt för längre spelpass.

Perfekt formfaktor

Med Razer Diamondbacks nya formfaktor så passar Diamondback alla typer av spelare. Med en ergonomisk design och komfort som är på en högre nivå än tidigare passar musen både för höger- och vänsterhänta. Spelmusen kommer ligga bekvämt i din hand under alla situationer du stöter på i spelvärlden och för ytterligare komfort finns också ett sidohandtag i gummi för ett ännu bättre grepp vid vridning eller snabba dragningar. 

Laserdiod med 16000 DPI

Diamondback har en 5G-laser med 16000 DPI. Denna sensorn förbättrar precisionen avsevärt. Laserdioden skickar ut en smal stråle, vilket gör att du får bättre precisions än en optisk gamingmus. Laserstrålen klarar också istort sätt alla underlag, men Diamondback fungerar allra bäst tillsammans med en gamingmusmatta.

Gör din Diamondback personlig

Med Razer Chroma Badge kan du göra din Diamondback personlig. Välj mellan över 16 miljoner färger och flera olika ljuseffekter som exempelvis pulserande eller statisk.

Razer Razer Diamondback Ambidextrous RZ01-01420100-R3G1 Sedan Razer Diamondback tog spelvärlden med storm på World Cyber Games 2004 har den blivit en trotjänare för flertalet gamers. Nu kommer Diamondback tillbaka med ännu bättre prestanda, Chroma-belysning och en härligt ergonomisk design som lämpar sig perfekt för längre spelpass. Perfekt formfaktor Med Razer Diamondbacks nya formfaktor så passar Diamondback alla typer av spelare. Med en ergonomisk design och komfort som är på en högre nivå än tidigare passar musen både för höger- och vänsterhänta. Spelmusen kommer ligga bekvämt i din hand under alla situationer du stöter på i spelvärlden och för ytterligare komfort finns också ett sidohandtag i gummi för ett ännu bättre grepp vid vridning eller snabba dragningar.  Laserdiod med 16000 DPI Diamondback har en 5G-laser med 16000 DPI. Denna sensorn förbättrar precisionen avsevärt. Laserdioden skickar ut en smal stråle, vilket gör att du får bättre precisions än en optisk gamingmus. Laserstrålen klarar också istort sätt alla underlag, men Diamondback fungerar allra bäst tillsammans med en gamingmusmatta. Gör din Diamondback personlig Med Razer Chroma Badge kan du göra din Diamondback personlig. Välj mellan över 16 miljoner färger och flera olika ljuseffekter som exempelvis pulserande eller statisk. Datormus 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Datormus