Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Pricka rätt - med nya SteelSeries Rival 310. Denna gamingmus har uppgraderats från sin föregångare med bland annat ännu bättre och snabbare respons, bättre greppytor och ännu lägre vikt. Sex programmerbara knappar samt RGB-belysning som du själv bestämmer över gör det möjligt att anpassa musen efter dina önskemål och med integrerat minne kan du enkelt växla mellan olika datorer och ta med dig Rival 310 på LAN. SteelSeries Rival 310 gamingmus är utvecklad för e-sportare som vet att en millimeter kan göra hela skillnaden. 

Vad är nytt?

Den mest synliga skillnaden mot föregångaren Rival 300 är att SteelSeries har frångått det helgjutna skalet och istället delat av för höger och vänster knapp mot själva muskroppen. De högkvalitativa switcharna från Omron är testade för och garanterar 50 miljoner klick vardera, så du kan räkna med både hållbarhet och pålitlighet.
Gamingmusen har en ännu lägre vikt på blotta 90 gram samt större gummerade ytor på sidorna i nytt material för ännu bättre och säkrare grepp. Även scroll-hjulet har fått ett lättare ansiktslyft med nytt mönster för bästa möjliga grepp.
Slutligen är sladdfästet mer flexibelt för att klara av ännu mer rörlighet och påfrestningar.

Optisk TrueMove3-sensor

Den allra viktigaste uppdateringen och egenskapen i Rival 310 är dock vad som finns inuti. Den nya TrueMove3-sensorn har en blixtsnabb spårningsrespons med ultralåg latens för att leverera den mest naturliga och precisa musstyrningen som finns. Upplev en 1:1-spårning i sann e-sportsprestanda. Med 12 000 CPI använder TrueMove3 ny och avancerad jitterreduktion för naturlig musstyrning utan att påverka responstiden.

SteelSeries Rival 310 gamingmus

Prism RGB och programmerbara knappar

Gör din Rival 310 personlig och var säker på att den håller sig så tack vare integrerat minne. Gamingmusen har sex programmerbara knappar så du kan skapa snabbkommandon och makron för dina favoritspel. RGB-belysningen syns både i loggan på muskroppen och vid scrollhjulet och kan anpassas helt efter dina önskemål. Välj fritt från 16,8 miljoner färger och anpassa dem till spelet vid exempelvis låg HP, låg ammo, träff på fienden med mera.

Integrerat minne

Dina inställningar sparas direkt i Rival 310's inbyggda minne vilket gör det enkelt att skifta mellan olika datorer eller dra iväg på LAN utan att dina dina prestanda- och ljuskonfigurationer påverkats.

SteelSeries Rival 310 gamingmus

Titta även på

(3 st)
  • Metallfjädringssystem
  • Snabb responstid
  • RGB-belysning

599:-

Titta även på

(3 st)
  • Metallfjädringssystem
  • Snabb responstid
  • RGB-belysning

599:-

SteelSeries SteelSeries Rival 310 62433 Pricka rätt - med nya SteelSeries Rival 310. Denna gamingmus har uppgraderats från sin föregångare med bland annat ännu bättre och snabbare respons, bättre greppytor och ännu lägre vikt. Sex programmerbara knappar samt RGB-belysning som du själv bestämmer över gör det möjligt att anpassa musen efter dina önskemål och med integrerat minne kan du enkelt växla mellan olika datorer och ta med dig Rival 310 på LAN. SteelSeries Rival 310 gamingmus är utvecklad för e-sportare som vet att en millimeter kan göra hela skillnaden.  Vad är nytt? Den mest synliga skillnaden mot föregångaren Rival 300 är att SteelSeries har frångått det helgjutna skalet och istället delat av för höger och vänster knapp mot själva muskroppen. De högkvalitativa switcharna från Omron är testade för och garanterar 50 miljoner klick vardera, så du kan räkna med både hållbarhet och pålitlighet.Gamingmusen har en ännu lägre vikt på blotta 90 gram samt större gummerade ytor på sidorna i nytt material för ännu bättre och säkrare grepp. Även scroll-hjulet har fått ett lättare ansiktslyft med nytt mönster för bästa möjliga grepp.Slutligen är sladdfästet mer flexibelt för att klara av ännu mer rörlighet och påfrestningar. Optisk TrueMove3-sensor Den allra viktigaste uppdateringen och egenskapen i Rival 310 är dock vad som finns inuti. Den nya TrueMove3-sensorn har en blixtsnabb spårningsrespons med ultralåg latens för att leverera den mest naturliga och precisa musstyrningen som finns. Upplev en 1:1-spårning i sann e-sportsprestanda. Med 12 000 CPI använder TrueMove3 ny och avancerad jitterreduktion för naturlig musstyrning utan att påverka responstiden. Prism RGB och programmerbara knappar Gör din Rival 310 personlig och var säker på att den håller sig så tack vare integrerat minne. Gamingmusen har sex programmerbara knappar så du kan skapa snabbkommandon och makron för dina favoritspel. RGB-belysningen syns både i loggan på muskroppen och vid scrollhjulet och kan anpassas helt efter dina önskemål. Välj fritt från 16,8 miljoner färger och anpassa dem till spelet vid exempelvis låg HP, låg ammo, träff på fienden med mera. Integrerat minne Dina inställningar sparas direkt i Rival 310's inbyggda minne vilket gör det enkelt att skifta mellan olika datorer eller dra iväg på LAN utan att dina dina prestanda- och ljuskonfigurationer påverkats. Datormus 3,3 3 598 SEK 598 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Datormus