Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Gamingmus framtagen av e-sporteliten!

SteelSeries Sensei Laser Gaming Mouse

  Art.nr: 161222
  • Laser
  • 8 knappar
  • 32 bit ARM processor
  • Upp till 11,400 DPI
  • Utvecklad i samarbete av bl.a. Fnatic och SK gaming

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

SteelSeries Sensei, marknadens mest avancerade gamingmus!
SteelSeries Sensei är en fantastisk gamingmus framtagen av de allra största namnen inom e-sporten. Genom att ha kontinuerlig kontakt med stora klaner som Fnatic och SK-gaming har SteeSeries kunnat ta fram en mus som passar alla spelstilar och som även möter de krav som e-sport eliten har.
32 bit ARM processor
SteelSeries har valt att stoppa en ovanligt snabb processor i Sensei, lika snabb som Pentium 75MHz processorerna som släpptes 1994. Det kan låta lite väl mycket men i slutändan kan musen istället göra de avancerade uträkningarna som annars skulle göras av datorn via mjukvara. Allt för att minimera responstiden för uträkningarna samt slippa dra någon som helst resurs från datorn.
Utvecklad i samarbete av bl.a. Fnatic och SK gaming
Sensei är utvecklad tillsammans med e-sportens absoluta elit. Genom stark relation och kontinuerlig kontakt med stora klaner som Fnatic, SK-Gaming, Natus, Vincere, Evil Geniuses med flera har man skapat en mus som möter alla krav en gamer kan ha. StarCraft II, Counter-Strike, DotA, League of Legends, Heroes of Newerth, WarCraft III och Doom är bara några av dem spel som legat grund för Senseis funktioner.

Byt färgschema och loggo
Du kan enkelt ändra färgschemat på Sensei och även byta ut loggan på LCD-displayen som sitter under musen för att verkligen göra den personlig.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

SteelSeries SteelSeries Sensei Laser Gaming Mouse 62150 SteelSeries Sensei, marknadens mest avancerade gamingmus!SteelSeries Sensei är en fantastisk gamingmus framtagen av de allra största namnen inom e-sporten. Genom att ha kontinuerlig kontakt med stora klaner som Fnatic och SK-gaming har SteeSeries kunnat ta fram en mus som passar alla spelstilar och som även möter de krav som e-sport eliten har.32 bit ARM processorSteelSeries har valt att stoppa en ovanligt snabb processor i Sensei, lika snabb som Pentium 75MHz processorerna som släpptes 1994. Det kan låta lite väl mycket men i slutändan kan musen istället göra de avancerade uträkningarna som annars skulle göras av datorn via mjukvara. Allt för att minimera responstiden för uträkningarna samt slippa dra någon som helst resurs från datorn. Utvecklad i samarbete av bl.a. Fnatic och SK gamingSensei är utvecklad tillsammans med e-sportens absoluta elit. Genom stark relation och kontinuerlig kontakt med stora klaner som Fnatic, SK-Gaming, Natus, Vincere, Evil Geniuses med flera har man skapat en mus som möter alla krav en gamer kan ha. StarCraft II, Counter-Strike, DotA, League of Legends, Heroes of Newerth, WarCraft III och Doom är bara några av dem spel som legat grund för Senseis funktioner.Byt färgschema och loggoDu kan enkelt ändra färgschemat på Sensei och även byta ut loggan på LCD-displayen som sitter under musen för att verkligen göra den personlig. Datormus 4,4 18 639 SEK 639 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Datormus