Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Targus Work + Play ryggsäck är perfekt för pendlare och cyklister på väg till jobbet. Denna lätta ryggsäck är en kompakt och praktisk ryggsäck med en rad praktiska fack för allt från bärbara datorer, arbetsredskap, nycklar till ditt cykellås och cykelhjälm. Bekvämt bakre stoppsystem och nätaxelremmar utformade för att maximera luftflödet runt ryggen. Det sitter bekvämt på dig för att optimalt fördela vikt.

Många användningsområden

Du får en känsla av tekniskt skydd som har gjort Targus marknadsledande inom sin kategori. Tillsammans med den generösa kapaciteten du behöver och olika utrymmen (inklusive ett regnöverdrag) för att göra ditt användningsområde enklare. Det finns även ett diskret ventilerat fack för transport av ditt arbets- eller cykelskor.

Ha plats för allt med Targus

Targus Work + Play är den perfekta ryggsäcken för såväl arbete som till träningen.Flera smarta fack för att få med allt man kan behöva. 

Smart ytterfack för att bevara mobiltelefoner / plånböcker och nycklar med mera. Targus Work + Play är intelligent utformad för att säkerställa en fast passform för innehållet i ryggsäcken, tillhandahålla maximal komfort och samtidig utge en ökad känsla av säkerhet tack vare bältesremmar när du färdas med Targus Work + Play.

Titta även på

(0 st)
  • Passar laptops upp till 15.6"
  • Separata fack för laptop & skor
  • Stöttålig design

749:-

Titta även på

(0 st)
  • Passar laptops upp till 15.6"
  • Separata fack för laptop & skor
  • Stöttålig design

749:-

Targus Targus Work + Play Cycling Backpack 15,6 TSB949EU Targus Work + Play ryggsäck är perfekt för pendlare och cyklister på väg till jobbet. Denna lätta ryggsäck är en kompakt och praktisk ryggsäck med en rad praktiska fack för allt från bärbara datorer, arbetsredskap, nycklar till ditt cykellås och cykelhjälm. Bekvämt bakre stoppsystem och nätaxelremmar utformade för att maximera luftflödet runt ryggen. Det sitter bekvämt på dig för att optimalt fördela vikt. Många användningsområden Du får en känsla av tekniskt skydd som har gjort Targus marknadsledande inom sin kategori. Tillsammans med den generösa kapaciteten du behöver och olika utrymmen (inklusive ett regnöverdrag) för att göra ditt användningsområde enklare. Det finns även ett diskret ventilerat fack för transport av ditt arbets- eller cykelskor. Ha plats för allt med Targus Targus Work + Play är den perfekta ryggsäcken för såväl arbete som till träningen.Flera smarta fack för att få med allt man kan behöva. Smart ytterfack för att bevara mobiltelefoner / plånböcker och nycklar med mera. Targus Work + Play är intelligent utformad för att säkerställa en fast passform för innehållet i ryggsäcken, tillhandahålla maximal komfort och samtidig utge en ökad känsla av säkerhet tack vare bältesremmar när du färdas med Targus Work + Play. Datorväska 899 SEK 899 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Datorväska