Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Tucano Mélange Second Skin Neoprene Sleeve 13,3-14" är ett snyggt laptopfodral som är speciellt utformat för bärbara datorer mellan 13,3" och 14". Fodralet är slitstarkt och kommer att skydda din dator mot repor, stötar och fall. Under dragkedjan finns ett elastiskt skydd för att se till att din dator skyddas mot repor, och förhindra att den rör på sig inuti fodralet. Det här stilrena  laptopfodralet är för dig som vill ha en mindre väska som inte tar upp mycket plats.

Tucano Tucano Mélange Second Skin Neoprene Sleeve 13.3-14" - Pink BFM1314-RR Tucano Mélange Second Skin Neoprene Sleeve 13,3-14" är ett snyggt laptopfodral som är speciellt utformat för bärbara datorer mellan 13,3" och 14". Fodralet är slitstarkt och kommer att skydda din dator mot repor, stötar och fall. Under dragkedjan finns ett elastiskt skydd för att se till att din dator skyddas mot repor, och förhindra att den rör på sig inuti fodralet. Det här stilrena  laptopfodralet är för dig som vill ha en mindre väska som inte tar upp mycket plats. Datorväska 229 SEK 229 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Datorväska