Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Låt en vadderad laptopväska från Targus skydda din laptop eller surfplatta mot repor i en varm och trygg miljö. Väskan har ett bekvämt handtag och en avtagbar axelrem som följer med. På utsidan av väskan finns en ficka som rymmer viktiga accessoarer som datormus och mobilladdare. Ett tips är att stoppa datorväskan i en större väska för extra skydd till din laptop om du har mycket packning. 

Targus Targus Strata 13-14" Slipcase TSS92704EU Låt en vadderad laptopväska från Targus skydda din laptop eller surfplatta mot repor i en varm och trygg miljö. Väskan har ett bekvämt handtag och en avtagbar axelrem som följer med. På utsidan av väskan finns en ficka som rymmer viktiga accessoarer som datormus och mobilladdare. Ett tips är att stoppa datorväskan i en större väska för extra skydd till din laptop om du har mycket packning.  Väska bärbar dator 349 SEK 349 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Datorväska
  4. Väska bärbar dator