Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kylplatta för bärbara datorer upp till 17 tum

Targus AWE20EU

  Art.nr: 123875
Kyler ner och skyddar din dator mot överhettning. - Inbyggd 4-portars USB-Hubb- Dubbla fläktar- Drivs via USB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Targus Chill Mat XC för latops upp till 17-tum är designad för att skydda din dator och arbetsyta mot värmeskada eller överhettning samtidigt som den föränger livslängden och hjälper till att kyla din dator. Med den inbyggda USB-hubben får du fler portar att ansluta dina tillbehör till. Targus Chill Mat fungerar utmärkt när du vill använda din bärbara dator i knäet, samtidigt som den fungerar som en stabil plattform för datorn så hjälper den även till att skydda både dig, och din dator. Plug and play – Drivs helt via USB-porten, ingen strömadapter behövs.

Egenskaper
  • Dubbla fläktar med justerbar hastighet förhindrar överhettning och hjälper till att kyla.
  • USB-Hubb – Med den integrerade 4portars USB 2.0 Hubben får du fler USBportar till dina tillbehör.
  • Skyddar din laptop och din arbetsplats mot värmeskada.
  • Drivs helt via USB-porten, ingen extra strömadapter behövs.
  • Storlek: 26 x 36 x 2 cm
Targus Targus AWE20EU AWE20EU Targus Chill Mat XC för latops upp till 17-tum är designad för att skydda din dator och arbetsyta mot värmeskada eller överhettning samtidigt som den föränger livslängden och hjälper till att kyla din dator. Med den inbyggda USB-hubben får du fler portar att ansluta dina tillbehör till. Targus Chill Mat fungerar utmärkt när du vill använda din bärbara dator i knäet, samtidigt som den fungerar som en stabil plattform för datorn så hjälper den även till att skydda både dig, och din dator. Plug and play – Drivs helt via USB-porten, ingen strömadapter behövs.Egenskaper Dubbla fläktar med justerbar hastighet förhindrar överhettning och hjälper till att kyla. USB-Hubb – Med den integrerade 4portars USB 2.0 Hubben får du fler USBportar till dina tillbehör. Skyddar din laptop och din arbetsplats mot värmeskada.Drivs helt via USB-porten, ingen extra strömadapter behövs.Storlek: 26 x 36 x 2 cm Laptopkylning 4 9 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Laptopkylning