Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech K400 Plus är ett trådlöst tangentbord som gör det bekvämt för dig att surfa på din dator från TV-soffan. Luta dig tillbaka i soffan och navigera på en tv-ansluten dator, extra smidigt om du t.ex. vill kolla på Youtube på din TV. Tangentbordet har en kompakt och smidig design samt en räckvidd på hela 10 meter. Anslut bara den lilla mottagaren i en av datorns USB-portar, sedan är tangentbordet redo att användas. Tangentbordet kan även användas direkt med vissa modeller av smart TV-apparater.

Design

Upplev problemfri kontroll över din underhållning mellan dator och tv, utan att behöva trassla till det med ett separat tangentbord och mus. Bekväma och tysta knappar och en stor 3,5 tums pekplatta gör det enkelt att navigera.

Anslutning

Med 10 meters räckvidd kan du titta på videor, surfa på nätet, chatta och mycket mer, allt utan problem och avbrott. Den trådlösa radien kan variera beroende på driftsmiljön och datorkonfigurationen.

Mediavänligt

K400 Plus har en enkel layout med smarta funktioner. Tangentbordet har givits lättåtkomliga volymknappar och piltangenter, samt flera andra smidiga snabbknappar. Allt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Lång batteritid

Få upp till 18 månaders batteritid, vilket praktiskt taget eliminerar helt allt krångel med att byta batterier. Använd av-/på-reglaget för att förlänga batteritiden ytterligare, du kommer troligtvis till och med glömma bort att tangentbordet behöver batterier. Tangentbordet drivs av 2st AA-batterier (medföljer).

Komplettera ditt köp

(0 st)
  • 4-pack
  • AA / LR6 1,5 V
  • Håller kraften i upp till 10 år

39:-

Titta även på

Logitech Logitech K400 Plus Dark Grey 920-007141 Logitech K400 Plus är ett trådlöst tangentbord som gör det bekvämt för dig att surfa på din dator från TV-soffan. Luta dig tillbaka i soffan och navigera på en tv-ansluten dator, extra smidigt om du t.ex. vill kolla på Youtube på din TV. Tangentbordet har en kompakt och smidig design samt en räckvidd på hela 10 meter. Anslut bara den lilla mottagaren i en av datorns USB-portar, sedan är tangentbordet redo att användas. Tangentbordet kan även användas direkt med vissa modeller av smart TV-apparater. Design Upplev problemfri kontroll över din underhållning mellan dator och tv, utan att behöva trassla till det med ett separat tangentbord och mus. Bekväma och tysta knappar och en stor 3,5 tums pekplatta gör det enkelt att navigera. Anslutning Med 10 meters räckvidd kan du titta på videor, surfa på nätet, chatta och mycket mer, allt utan problem och avbrott. Den trådlösa radien kan variera beroende på driftsmiljön och datorkonfigurationen. Mediavänligt K400 Plus har en enkel layout med smarta funktioner. Tangentbordet har givits lättåtkomliga volymknappar och piltangenter, samt flera andra smidiga snabbknappar. Allt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Lång batteritid Få upp till 18 månaders batteritid, vilket praktiskt taget eliminerar helt allt krångel med att byta batterier. Använd av-/på-reglaget för att förlänga batteritiden ytterligare, du kommer troligtvis till och med glömma bort att tangentbordet behöver batterier. Tangentbordet drivs av 2st AA-batterier (medföljer). Tangentbord 4,5 29 349 SEK 349 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Tangentbord