Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

MagSafe 2-strömadapter till MacBook Air!

Apple 45W MagSafe 2 Power Adapter MacBook Air

  Art.nr: 182536
Använd en extra adapter för hemmet eller arbetet. Den hålls på plats med en magnet och lossnar enkelt om någon skulle snubbla över sladden så att datorn inte riskerar att åka i golvet. Kompatibel endast med MacBook Air med MagSafe 2-strömkontakt.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

45 W MagSafe 2-strömadapter till MacBook Air!

45 W MagSafe 2-strömadaptern har en magnetisk strömkontakt som enkelt lossnar om någon skulle snubbla över sladden, så att din MacBook Air inte riskerar att åka i golvet. Detta motverkar också slitage på strömsladden på lång sikt. Den magnetiska ingången innebär dessutom att kontakten styrs in i datorn för snabb och säker anslutning.

När kontakten sitter på plats tänds en kontrollampa på kontakten. Gult ljus anger att datorn håller på att laddas, grönt ljus att batteriet är fulladdat. En strömsladd följer med adaptern för maximal sladdlängd. Stickkontakten (som också ingår) gör enheten ännu enklare och mer kompakt på resan.

Adaptern har utformats som ett perfekt resetillbehör med en smart design där strömsladden kan lindas runt adaptern för enkel förvaring.

Strömadaptern laddar litiumpolymerbatteriet när datorn är avstängd, på eller i viloläge. Den driver dessutom datorn om du väljer att använda den utan batteri.

Kompatibel endast med MacBook Air med MagSafe 2-strömkontakt.

Apple Apple 45W MagSafe 2 Power Adapter MacBook Air MD592Z/A 45 W MagSafe 2-strömadapter till MacBook Air! 45 W MagSafe 2-strömadaptern har en magnetisk strömkontakt som enkelt lossnar om någon skulle snubbla över sladden, så att din MacBook Air inte riskerar att åka i golvet. Detta motverkar också slitage på strömsladden på lång sikt. Den magnetiska ingången innebär dessutom att kontakten styrs in i datorn för snabb och säker anslutning. När kontakten sitter på plats tänds en kontrollampa på kontakten. Gult ljus anger att datorn håller på att laddas, grönt ljus att batteriet är fulladdat. En strömsladd följer med adaptern för maximal sladdlängd. Stickkontakten (som också ingår) gör enheten ännu enklare och mer kompakt på resan. Adaptern har utformats som ett perfekt resetillbehör med en smart design där strömsladden kan lindas runt adaptern för enkel förvaring. Strömadaptern laddar litiumpolymerbatteriet när datorn är avstängd, på eller i viloläge. Den driver dessutom datorn om du väljer att använda den utan batteri. Kompatibel endast med MacBook Air med MagSafe 2-strömkontakt. Strömadapter dator 5 1 799 SEK 799 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Strömadapter dator