Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson KDS 1.1

Trådlös tangentbord och mus

Ett trådlöst ergonomiskt tangentbord med mus utformad för att ta så liten plats som möjligt. Tangentbordet är i fullstorlek och har Nordisk layout. Att tangentbordet är trådlöst gör det ännu bekvämare, slipp allt trassel med sladdar bakom datorn och korta kablar. 

Trådlös mus

 Den optiska musen som medföljer är också trådlös samt ergonomiskt utformad för att passa perfekt i din hand. Man får tillgång till hela 6 stycken knappar på musen som gör den till ett perfekt verktyg att spela eller arbeta med. Med två knappar på sidan navigerar du enkelt fram och tillbaks i mappar eller på internet och musen är utrustad med både glidytor på undersidan och gummi på ovansidan för bättre glid på musmattan samt bättre grepp i handen. Du kan ställa in musen på 1000, 1500 eller 2000 DPI.

Standby och vakna upp läget

När musen inte kan registrera några klick eller scrollningar i 10 sekunder försätts den i viloläge. Detta för att spara energi. För att börja använda den igen scrolla eller klicka.

Kompatibelt med både Mac OS och Windows

OBS: Musen drivs av två AAA batterier och tangentbordet utav två AAA batterier.

Komplettera ditt köp

(5 st)
  • 24 st
  • AAA/LR03 1,5V
  • Alkaliska batterier

49:-

Titta även på

(18 st)
  • Trådlöst tangentbord med 9 snabbknappar
  • Ergonomisk design
  • Upp till 10 meter räckvidd

399:-

Andersson Andersson KDS 1.1 KDS1.1 Andersson KDS 1.1 Trådlös tangentbord och mus Ett trådlöst ergonomiskt tangentbord med mus utformad för att ta så liten plats som möjligt. Tangentbordet är i fullstorlek och har Nordisk layout. Att tangentbordet är trådlöst gör det ännu bekvämare, slipp allt trassel med sladdar bakom datorn och korta kablar.  Trådlös mus  Den optiska musen som medföljer är också trådlös samt ergonomiskt utformad för att passa perfekt i din hand. Man får tillgång till hela 6 stycken knappar på musen som gör den till ett perfekt verktyg att spela eller arbeta med. Med två knappar på sidan navigerar du enkelt fram och tillbaks i mappar eller på internet och musen är utrustad med både glidytor på undersidan och gummi på ovansidan för bättre glid på musmattan samt bättre grepp i handen. Du kan ställa in musen på 1000, 1500 eller 2000 DPI. Standby och vakna upp läget När musen inte kan registrera några klick eller scrollningar i 10 sekunder försätts den i viloläge. Detta för att spara energi. För att börja använda den igen scrolla eller klicka. Kompatibelt med både Mac OS och WindowsOBS: Musen drivs av två AAA batterier och tangentbordet utav två AAA batterier. Tangentbord 3,2 42 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Tangentbord