Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech® Wireless Combo MK520 ger dig bekvämlighet och kontroll direkt – vare sig du har en stationär eller bärbar dator. Det eleganta, normalstora tangentbordet ger dig det utrymme du behöver för att skriva bekvämt, medan fingrarna glider över de konkava Logitech Incurve-tangenterna.

Den normalstora musen med följsam precis laseravläsning känns lika bekväm i vänster som i höger hand, timme ut och timme in tack vare de rundade formerna och de mjuka gummigreppen på sidorna. Och du slipper mycket krångel tack vare den långa batteritiden (upp till tre år för tangentbordet och ett år för musen*), den lilla Logitech Unifying-mottagaren som du sätter i och låter sitta kvar, och den avancerade trådlösa 2,4 GHz-anslutningen.


* Batteriets livslängd varierar beroende på datormiljö och användning.

Titta även på

(0 st)
  • Bekvämt tangentbord och mus
  • Trådlöst med USB-mottagare
  • Inbyggt handledsstöd

539:-

Titta även på

(0 st)
  • Bekvämt tangentbord och mus
  • Trådlöst med USB-mottagare
  • Inbyggt handledsstöd

539:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Logitech Logitech Wireless Combo MK520 (Nordic) 920-002602 Logitech® Wireless Combo MK520 ger dig bekvämlighet och kontroll direkt – vare sig du har en stationär eller bärbar dator. Det eleganta, normalstora tangentbordet ger dig det utrymme du behöver för att skriva bekvämt, medan fingrarna glider över de konkava Logitech Incurve-tangenterna. Den normalstora musen med följsam precis laseravläsning känns lika bekväm i vänster som i höger hand, timme ut och timme in tack vare de rundade formerna och de mjuka gummigreppen på sidorna. Och du slipper mycket krångel tack vare den långa batteritiden (upp till tre år för tangentbordet och ett år för musen*), den lilla Logitech Unifying-mottagaren som du sätter i och låter sitta kvar, och den avancerade trådlösa 2,4 GHz-anslutningen. * Batteriets livslängd varierar beroende på datormiljö och användning. Tangentbord 4,1 16 449 SEK 449 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datortillbehör
  3. Tangentbord