Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Neopren-sleeve för laptops och surfplattor upp till 10"

Andersson TTP 1.1 - 10,1"

  Art.nr: 201804
  • Neopren-material
  • Passar både för Ipad och surfplattor up till 10"
  • Bra skydd mot repor
  • Smidigt och lätt
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 5 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

TTP 1.1 - Neopren-sleeve för laptops och surfplattor upp till 10"

En utmärkt lösning om du vill bära med dig din laptop eller surfplatta i väskan men är rädd för att den ska repas elller skadas av stötar. Fodralet är lätt och slimmat vilket gör att det inte tar upp för mycket plats i väskan.

Neopren är ett syntetiskt gummimaterial som skyddar din enhet mot stötar medan du bär runt den i väskan. Perfekt för studenten som rör sig mycket till och från skolan.

Titta även på

Andersson TTP 2.1
(1 st)
  • För laptops och surfplattor mellan 9,7 - 10,1"
  • Vattenavisande material
  • Bra skydd mot repor

119:-

Andersson Andersson TTP 1.1 - 10,1" IT4007001 TTP 1.1 - Neopren-sleeve för laptops och surfplattor upp till 10"En utmärkt lösning om du vill bära med dig din laptop eller surfplatta i väskan men är rädd för att den ska repas elller skadas av stötar. Fodralet är lätt och slimmat vilket gör att det inte tar upp för mycket plats i väskan.Neopren är ett syntetiskt gummimaterial som skyddar din enhet mot stötar medan du bär runt den i väskan. Perfekt för studenten som rör sig mycket till och från skolan. Väska bärbar dator 4,7 3 25 SEK 25 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Datorväska
  3. Väska bärbar dator