Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Portabel hårddisk med 500 GB lagringsutrymme

Samsung M3 Portable 500GB

  Art.nr: 189088
  • 500 GB lagring
  • USB 3.0
  • Automatisk backup
  • SecretZone
  • Lösenordsskydd

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Automatisk, kontinuerlig backupprogramvara

Backup innebär att ha en andra kopia av dina filer hela tiden. Samsungs automatiska backupprogramvara gör det jättelätt. Den bara gör det. Hela tiden arbetar den tyst i bakgrunden för att skydda dina data och använder minimala PC resurser. När du sparar eller ändrar en fil så säkerhetskopieras de omedelbart.

Samsung SafetyKey

Samsung SafetyKey förbättrar datasäkerheten när du använder automatisk backup. Den säkerhetskopierade datan kan skyddas med ett lösenord.

Samsung SecretZone

Samsung SecretZone skapar en osynlig mapp som inte visas på hårddisken om man inte har angett rätt lösenord. 

Nya, supersnabba USB 3.0

Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren 2.0. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet ser den även till att leverera tillräckligt med ström för att driva hårddisken.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Samsung Samsung M3 Portable 500GB STSHX-M500TCB Automatisk, kontinuerlig backupprogramvaraBackup innebär att ha en andra kopia av dina filer hela tiden. Samsungs automatiska backupprogramvara gör det jättelätt. Den bara gör det. Hela tiden arbetar den tyst i bakgrunden för att skydda dina data och använder minimala PC resurser. När du sparar eller ändrar en fil så säkerhetskopieras de omedelbart.Samsung SafetyKeySamsung SafetyKey förbättrar datasäkerheten när du använder automatisk backup. Den säkerhetskopierade datan kan skyddas med ett lösenord.Samsung SecretZoneSamsung SecretZone skapar en osynlig mapp som inte visas på hårddisken om man inte har angett rätt lösenord. Nya, supersnabba USB 3.0Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren 2.0. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet ser den även till att leverera tillräckligt med ström för att driva hårddisken. Hårddisk 2,5 tum 4,5 6 649 SEK 649 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Extern lagring
  3. Hårddisk 2,5 tum