Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Seagate Expansion Portable är en snabb 2,5" extern hårddisk som ser till att du kan överföra all din data - snabbt och enkelt. Överför filer med snabba USB 3.0 och lagra upp till 1,5 TB data på din hårddisk. För att göra det så enkelt för dig som möjligt är enheten klar att användas med Microsoft Windows och kräver ingen installation av programvara.

Snabb anslutning med USB

Hårddisken drivs direkt av en enda USB-kabel som medföljer i förpackningen. Du behöver inga externa strömkällor eller krångel med andra kablar. Plugga in hårddisken i din dator och den är direkt redo att användas. USB 3.0 är också bakåtkompatibelt så du kan vara säker på att det fungerar i alla datorer.

Ta med dig den när du är på språng eller ha den redo hemma på skrivbordet. Det kompakta utförandet och den lätta vikten gör den till en höjdare att bära med sig i väskan.

Tre enkla steg för att lagra din data

Kom igång direkt ur kartongen. Hårddisken är redo att användas utan installation av programvara. Med tre enkla steg har du sparat din data på ett säkert ställe.

 • Anslut hårddisken med en USB-kabel
 • Windows känner automatiskt av enheten som lagringsbar media
 • Dra och släpp filer direkt till hårdisken från din PC

Spara dina minnen säkert

Hårdisken kan lagra alla olika filformat. Det spelar ingen roll om det är film från din mobiltelefon eller fotografier från din systemkamera. Du lagrar allt säkert och tryggt i hårddisken.

Med 1,5 TB utrymme får du till exempel plats med 1000 timmar digital video, 250 st DVD-filmer, 320000 bilder eller otroliga 16660 timmar musik. Du kan helt enkelt använda denna lilla hårddisk för all din sparad media på datorn.

Titta även på

(3 st)
 • 2 TB 2,5-tum
 • USB 3.0 (USB 2.0-kompatibel)
 • Ingen strömsladd behövs

879:-

Titta även på

(3 st)
 • 2 TB 2,5-tum
 • USB 3.0 (USB 2.0-kompatibel)
 • Ingen strömsladd behövs

879:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Seagate Seagate Expansion Portable 1.5TB STEA1500400 Seagate Expansion Portable är en snabb 2,5" extern hårddisk som ser till att du kan överföra all din data - snabbt och enkelt. Överför filer med snabba USB 3.0 och lagra upp till 1,5 TB data på din hårddisk. För att göra det så enkelt för dig som möjligt är enheten klar att användas med Microsoft Windows och kräver ingen installation av programvara. Snabb anslutning med USB Hårddisken drivs direkt av en enda USB-kabel som medföljer i förpackningen. Du behöver inga externa strömkällor eller krångel med andra kablar. Plugga in hårddisken i din dator och den är direkt redo att användas. USB 3.0 är också bakåtkompatibelt så du kan vara säker på att det fungerar i alla datorer. Ta med dig den när du är på språng eller ha den redo hemma på skrivbordet. Det kompakta utförandet och den lätta vikten gör den till en höjdare att bära med sig i väskan. Tre enkla steg för att lagra din data Kom igång direkt ur kartongen. Hårddisken är redo att användas utan installation av programvara. Med tre enkla steg har du sparat din data på ett säkert ställe.Anslut hårddisken med en USB-kabelWindows känner automatiskt av enheten som lagringsbar mediaDra och släpp filer direkt till hårdisken från din PC Spara dina minnen säkert Hårdisken kan lagra alla olika filformat. Det spelar ingen roll om det är film från din mobiltelefon eller fotografier från din systemkamera. Du lagrar allt säkert och tryggt i hårddisken. Med 1,5 TB utrymme får du till exempel plats med 1000 timmar digital video, 250 st DVD-filmer, 320000 bilder eller otroliga 16660 timmar musik. Du kan helt enkelt använda denna lilla hårddisk för all din sparad media på datorn. Hårddisk 2,5 tum 4,5 18 749 SEK 749 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Extern lagring
 3. Hårddisk 2,5 tum