Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Portabel hårddisk i aluminiumchassi

Toshiba STOR.E Slim 500GB Silver

  Art.nr: 193767
  • 500GB lagring
  • USB 3.0
  • Tunn design
  • Automatisk backup
  • Lösenordsskydd

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Toshiba STOR.E Slim 500GB Silver

En portabel 2,5-tums hårddisk med 500GB lagringsutrymme. Spara all din data på ett säkert sätt tack vare lösenordsskydd och kom åt den snabbt tack vare USB 3.0. Med förinstallerad programvara för automatisk backup och 10GB molnlagring. 

Lätt att bära med sig överallt

Hårddisken är endast 9mm tunn och 75mm bred vilket gör att du kan få plats med den i din ficka. Tack vare kompakt design i aluminiumchassi och låg vikt på endast 125 gram kan du bära med dig din data överallt. 

Automatisk backup

Hårddisken kommer förinstallerad med programvara för automatisk backup. Programmet arbetar tyst i bakgrunden för att skydda din data med hjälp av minimala PC-resurser. Programvaran är kompatibel med både Windows- och Mac OS-datorer. 

USB 3.0 för snabbare överföring

Anslut hårddisken till en USB 3.0-port och börja spara filer blixtsnabbt. Minska överföringstiden med upp till 3 gånger jämfört med USB 2.0. Prestandan kan variera beroende på användarens hårdvara och systemkonfiguration. Med denna enhet får du kompatibilitet med både USB 2.0 och USB 3.0. Den är redo när du är redo att kliva upp till nästa generation.

Lösenordsskydda din hårddisk för extra säkerhet

Idag är det självklart att vi lösenordsskyddar våra mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Givetvis vill vi även kunna skydda vår information vi lagrar på externa hårddiskar. Med Toshibas förinstallerade programvara blir det enkelt att förse din hårddisk med ett lösenordsskydd. 

10GB molnlagring

Utöver hårddisken får du dessutom tillgång till 10GB molnlagring där du kan spara data som du senare vill komma åt via en annan dator, smartphone eller surfplatta. Tack vare smidig fjärråtkomst kommer du åt datan på bara några sekunder. Notera att hårddisken måste vara ansluten till en dator som är uppkopplad mot Internet.

Toshiba Toshiba STOR.E Slim 500GB Silver HDTD205ES3DA Toshiba STOR.E Slim 500GB Silver En portabel 2,5-tums hårddisk med 500GB lagringsutrymme. Spara all din data på ett säkert sätt tack vare lösenordsskydd och kom åt den snabbt tack vare USB 3.0. Med förinstallerad programvara för automatisk backup och 10GB molnlagring.  Lätt att bära med sig överallt Hårddisken är endast 9mm tunn och 75mm bred vilket gör att du kan få plats med den i din ficka. Tack vare kompakt design i aluminiumchassi och låg vikt på endast 125 gram kan du bära med dig din data överallt.  Automatisk backup Hårddisken kommer förinstallerad med programvara för automatisk backup. Programmet arbetar tyst i bakgrunden för att skydda din data med hjälp av minimala PC-resurser. Programvaran är kompatibel med både Windows- och Mac OS-datorer.  USB 3.0 för snabbare överföring Anslut hårddisken till en USB 3.0-port och börja spara filer blixtsnabbt. Minska överföringstiden med upp till 3 gånger jämfört med USB 2.0. Prestandan kan variera beroende på användarens hårdvara och systemkonfiguration. Med denna enhet får du kompatibilitet med både USB 2.0 och USB 3.0. Den är redo när du är redo att kliva upp till nästa generation. Lösenordsskydda din hårddisk för extra säkerhet Idag är det självklart att vi lösenordsskyddar våra mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Givetvis vill vi även kunna skydda vår information vi lagrar på externa hårddiskar. Med Toshibas förinstallerade programvara blir det enkelt att förse din hårddisk med ett lösenordsskydd.  10GB molnlagring Utöver hårddisken får du dessutom tillgång till 10GB molnlagring där du kan spara data som du senare vill komma åt via en annan dator, smartphone eller surfplatta. Tack vare smidig fjärråtkomst kommer du åt datan på bara några sekunder. Notera att hårddisken måste vara ansluten till en dator som är uppkopplad mot Internet. Hårddisk 2,5 tum 4,5 2 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Extern lagring
  3. Hårddisk 2,5 tum