Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Portabel 2,5"-hårddisk på 1,5TB och USB 3.0!

WD Elements Portable 3.0 1,5TB

  Art.nr: 194945
  • 1500GB lagring
  • USB 3.0
  • Massiv lagring
  • Enkel installation
  • Två års garanti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Western Digital's WD Elements™ USB 3.0 portabla hårddisk är en enkel, lätt att använda och smidig att ta med sig. Designat med samma åtagande till kvalitet som har givit Western Digital den plats den har i plats den har idag. Hårddisken drivs med strömmen från USB-kabel, så det är bara att plugga in i vilken som helst USB-port på din datamaskin och spara dina foton, dina musikfiler, filmer eller arbetsfiler.

Mycket lagring i en liten portabel disk.

Den lilla, lätta konstruktionen ger stor kapacitet, vilket gör WD Elements SE bärbara hårddiskar den idealiska följeslagaren för prismedvetna konsumenter som vill ta sina viktiga filer med dem.

Förformaterad för PCs.

Designad för användning med Windows-baserade datorer. Kan enkelt formateras om för användning med Mac.

Plug-and-play-installation.

Anslut bara strömmen och enheten med en USB-kabel för att omedelbart lägga till mer lagringsutrymme till din dator.

Miljövänliga förpackningar.

Förpackad i ett minimerat miljövänlig och återvinningsbar förpackning tillverkad av återvunnet material.

Designad för att spara ström.

Slår på och av med datorn. Går in viloläge när den inte används. Använder energibesparande tekniker för att minimera energianvändning som WD GreenPower Technology och en EnergyStar-kompatibel strömadapter.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

WD WD Elements Portable 3.0 1,5TB WDBU6Y0015BBK-EESN Western Digital's WD Elements™ USB 3.0 portabla hårddisk är en enkel, lätt att använda och smidig att ta med sig. Designat med samma åtagande till kvalitet som har givit Western Digital den plats den har i plats den har idag. Hårddisken drivs med strömmen från USB-kabel, så det är bara att plugga in i vilken som helst USB-port på din datamaskin och spara dina foton, dina musikfiler, filmer eller arbetsfiler. Mycket lagring i en liten portabel disk. Den lilla, lätta konstruktionen ger stor kapacitet, vilket gör WD Elements SE bärbara hårddiskar den idealiska följeslagaren för prismedvetna konsumenter som vill ta sina viktiga filer med dem. Förformaterad för PCs. Designad för användning med Windows-baserade datorer. Kan enkelt formateras om för användning med Mac. Plug-and-play-installation. Anslut bara strömmen och enheten med en USB-kabel för att omedelbart lägga till mer lagringsutrymme till din dator. Miljövänliga förpackningar. Förpackad i ett minimerat miljövänlig och återvinningsbar förpackning tillverkad av återvunnet material. Designad för att spara ström. Slår på och av med datorn. Går in viloläge när den inte används. Använder energibesparande tekniker för att minimera energianvändning som WD GreenPower Technology och en EnergyStar-kompatibel strömadapter. Hårddisk 2,5 tum 4,5 2 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Extern lagring
  3. Hårddisk 2,5 tum