Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Portabel 2,5"-hårddisk på 1,5TB och USB 3.0!

WD Elements Portable 3.0 1,5TB

  Art.nr: 194945
 • 1500GB lagring
 • USB 3.0
 • Massiv lagring
 • Enkel installation
 • Två års garanti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • odlaren 2014-01-25

  Utmärkt lagringsmedia.

  Hur bra som helst ingen extra strömkälla behövs, lätt och smidig , klarade sig hel i frakten trots alla fummelfingrar den fått stå ut med via posten, funderar på att handla en till för att byta ut gammalt skrot samt kassa usb stickor. Bara att plugga in så kör den, man behöver asså inte vara någon geek med dubbla glasbottnar som ögon får att greja detta, vilket bevisar en smart design från början.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Lucif3r 2014-01-17

  Helt ok.

  Köpte denna HDD i mellandagarna då den kostade 799kr.
  För det priset är den helt klart mer än godkänd. Är egentligen inget fan av just WD, då dom brukar ha mycket bloat-program och gömda partitioner som kan vara svåra att få bort.
  Denna HDD hade väldigt lite bloat och inga gömda partitioner, så det är ett stort plus.

  Hastigheten är helt ok också. Större filer brukar ligga på 80-100MB/sec, men många småfiler sänker hastigheten enormt. Detta är dock mer en begränsing i USB-gränssnittet än HDD'ns fel.

  Den fungerar även kalas till konsoler såsom Wii och PS3(som kan vara lite kinkiga).

  Det enda som kan klagas över vad jag märkt är att den medföljande USB3-kabeln var löjligt kort. (ca 30cm), och att lampan blinkar om den är ikopplad och datorn är avstängd(dom flesta datorer brukar fortfarande skicka ut ström i USB-portarna trots att datorn är avstängd).
  Det sistnämnda var extremt irriterande, så jag rekommender att antingen koppla ur disken när datorn stängs av, eller ha disken på ett ställe där blinkandet inte stör.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. WDBU6Y0015BBK-EESN
Modellbeteckning Elements Portable 3.0 1,5TB
Strömförsörjning USB
Prestanda
Hårddiskstorlek 1500GB
Gränssnitt USB 3.0
Rotationshastighet 5400RPM
Medföljer
Medföljande tillbehör USB 3.0-kabel och snabb installationsguide
Medföljande programvara Nej
Bruksanvisning Ja
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid 2 år
Tillverkarsupport http://support.wdc.com/warranty/
Dimensioner
Bredd 78,0 mm
Höjd 19,0 mm
Djup 113,0 mm
Vikt 0,2 kg
Övrigt
Operativsystem som stöds NTFS format för Windows XP, Vista, 7, 8, Mac OS X, Tiger, Leopard, Snow Leopard (krävs omformatering)
Av- och på-knapp Nej
Plug and play Ja
Övriga funktioner Nej

Produktbeskrivning

Western Digital's WD Elements™ USB 3.0 portabla hårddisk är en enkel, lätt att använda och smidig att ta med sig. Designat med samma åtagande till kvalitet som har givit Western Digital den plats den har i plats den har idag. Hårddisken drivs med strömmen från USB-kabel, så det är bara att plugga in i vilken som helst USB-port på din datamaskin och spara dina foton, dina musikfiler, filmer eller arbetsfiler.

Mycket lagring i en liten portabel disk.

Den lilla, lätta konstruktionen ger stor kapacitet, vilket gör WD Elements SE bärbara hårddiskar den idealiska följeslagaren för prismedvetna konsumenter som vill ta sina viktiga filer med dem.

Förformaterad för PCs.

Designad för användning med Windows-baserade datorer. Kan enkelt formateras om för användning med Mac.

Plug-and-play-installation.

Anslut bara strömmen och enheten med en USB-kabel för att omedelbart lägga till mer lagringsutrymme till din dator.

Miljövänliga förpackningar.

Förpackad i ett minimerat miljövänlig och återvinningsbar förpackning tillverkad av återvunnet material.

Designad för att spara ström.

Slår på och av med datorn. Går in viloläge när den inte används. Använder energibesparande tekniker för att minimera energianvändning som WD GreenPower Technology och en EnergyStar-kompatibel strömadapter.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

WD Elements Portable 3.0 2TB
(6 st)
 • 2 TB lagring
 • USB 3.0
 • Enkel installation

999:-

WD WD Elements Portable 3.0 1,5TB WDBU6Y0015BBK-EESN Western Digital's WD Elements™ USB 3.0 portabla hårddisk är en enkel, lätt att använda och smidig att ta med sig. Designat med samma åtagande till kvalitet som har givit Western Digital den plats den har i plats den har idag. Hårddisken drivs med strömmen från USB-kabel, så det är bara att plugga in i vilken som helst USB-port på din datamaskin och spara dina foton, dina musikfiler, filmer eller arbetsfiler. Mycket lagring i en liten portabel disk. Den lilla, lätta konstruktionen ger stor kapacitet, vilket gör WD Elements SE bärbara hårddiskar den idealiska följeslagaren för prismedvetna konsumenter som vill ta sina viktiga filer med dem. Förformaterad för PCs. Designad för användning med Windows-baserade datorer. Kan enkelt formateras om för användning med Mac. Plug-and-play-installation. Anslut bara strömmen och enheten med en USB-kabel för att omedelbart lägga till mer lagringsutrymme till din dator. Miljövänliga förpackningar. Förpackad i ett minimerat miljövänlig och återvinningsbar förpackning tillverkad av återvunnet material. Designad för att spara ström. Slår på och av med datorn. Går in viloläge när den inte används. Använder energibesparande tekniker för att minimera energianvändning som WD GreenPower Technology och en EnergyStar-kompatibel strömadapter. Hårddisk 2,5 tum 4,5 2 699 SEK 699 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Extern lagring
 3. Hårddisk 2,5 tum