Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Apple Time Capsule med 3TB inbyggd hårddisk!

Apple AirPort Time Capsule 3TB

  Art.nr: 190225
 • Automatisk trådlös backup
 • 802.11ac
 • Enkel installation
 • Dela hårddiskar och skrivare
 • 3 TB (3000 GB) lagringsutrymme
3 490:-

Delbetala från 291:-/mån Info

Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Tomtens 2015-04-14

  Bra

  Bra kvalitet & lätt installation. Rekommenderar denna produkt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • qsbpetf 2014-12-25

  Grymt bra produkt med backuplagring samt dubbla wifi

  Grymt bra produkt som ser till att hålla dina Macar ständigt "backupade". Mycket lätt att ansluta och konfigurera, nästan helt automatiskt. Stort plus för att den också har två inbyggda accesspunkter, såväl 2,5 Ghz som 5 GHz, vilket gör att både gamla och nya prylar fungerar. Mycket bra genomströmningshastiget LAN-WAN. Går även att ansluta utrustning via USB och dela ut denna. Kan varmt rekommenderas!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • är Apple Time Capsule kompatibel med apple tv och/eller samsung smart tv? alltså kommer videofilerna i time capsule att hittas av apple tv utan att man först behöver flytta över dem till dator för att gå via datorns itunes? /Jocke

  JJJH 2014-01-13
  Eller
  Avbryt

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. ME182Z/A
Modellbeteckning Time Capsule 3TB
Operativsystem som stöds PC med Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2) eller Windows 7 (SP1) Mac med Mac OS X Lion 10.7.5 eller senare
Anslutningar
USB 2.0-portar 1 st
USB 3.0-portar 0 st
LAN-portar 3st
FireWire 0st
SATA 0 st
SATA2 0st
IDE 0st
SCSI 0st
Formfaktor 0,0"
Prestanda
Bashastighet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
RAM-minne Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Inbyggd hårddisk Ja
Hårddiskplatser 0st
Max lagringskapacitet 3TB
Funktioner
DLNA-certifierad Information saknas / Anges ej av tillverkaren
uPNP-mediaserver Information saknas / Anges ej av tillverkaren
iTunes-server Ja
Skrivarserver Ja
RAID Nej
Protokollstöd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Hot-swap Nej
Bittorrent Nej
Remote-control Nej
Nätverk
Fast nätverk Ja
Fast nätverkshastighet 1000Mbit/s
Trådlös nätverksanslutning Ja
Trådlös nätverkshastighet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Medföljer
Medföljande tillbehör strömadapter, manual
Medföljande programvara Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bruksanvisning Snabb installationsguide
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid 1 år
Tillverkarsupport www.Apple.se
Dimensioner
Bredd 98,0 mm
Djup 98,0 mm
Höjd 168,0 mm
Vikt 1,5 kg
Övrigt
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Strömförbrukning (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Strömförbrukning (standby) Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Apple Time Capsule 3TB

Säkerhetskopiera alla dina minnen med Time Capsule, en trådlös hårddisk som fungerar smidigt med Time Machine i OS X. Den är även en fullfjädrad Wi-Fi-basstation med 802.11ac och stöd för dubbla samtidiga band.

Automatisk trådlös backup

AirPort Time Capsule är den bästa och smidigaste lösningen för säkerhetskopiering, med en hårddisk på 2 TB eller 3 TB som fungerar med Time Machine i OS X. Det behövs inga kablar och alla Mac-datorer i hemmet säkerhetskopieras till en central plats – automatiskt, trådlöst och i bakgrunden.

Ultrasnabbt 802.11ac Wi-Fi

AirPort Time Capsule har 802.11ac-teknik och kraftfulla strålformande antenner som ger dig upp till tre gånger snabbare Wi-Fi och en starkare och tydligare signal. Eftersom den dessutom sänder på både 2,4 GHz- och 5 GHz-frekvensen samtidigt ansluter din trådlösa enhet automatiskt till bästa tillgängliga frekvensband för snabbast möjliga överföringshastighet.

Designad för prestanda

Antennerna på AirPort Time Capsule har placerats högst upp och därför sprids signalen nu från en högre nivå. Vi utökade också antalet antenner till sex stycken: tre för 2,4 GHz-bandet och tre för 5 GHz-bandet. Tillsammans med 802.11ac-tekniken ser de till att du kan ansluta snabbare, på ett längre avstånd och få mer kraft än någonsin tidigare.

Lätt att ansluta för iOS och OS X

Anslut ditt DSL- eller kabelmodem till AirPort Time Capsule och använd den inbyggda inställningsassistenten för att skapa ditt nya trådlösa nätverk med några få tryckningar på iPhone, iPad eller iPod touch. På Mac kan du använda den inbyggda appen AirPort-verktyg. Inställningen går precis lika snabbt och enkelt.

Dela hårddisk och skrivare

AirPort Time Capsule kan förvandla alla externa USB-hårddiskar till säkra enheter som kan delas i ditt Wi-Fi-nätverk. Alla dokument, videor, bilder och andra filer blir tillgängliga direkt för både Mac- och PC-användare. Du kan till och med ansluta en skrivare och dela den trådlöst.

Kompatibel och säker

Alla dina Wi-Fi-enheter fungerar med AirPort Time Capsule. Det beror på att den är kompatibel med enheter som använder någon av specifikationerna 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n eller 802.11ac. Och tack vare den inbyggda brandväggen i AirPort Time Capsule skyddas nätverket mot skadliga internetattacker, så att du kan surfa tryggt och säkert.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Apple Apple AirPort Time Capsule 3TB ME182Z/A Apple Time Capsule 3TB Säkerhetskopiera alla dina minnen med Time Capsule, en trådlös hårddisk som fungerar smidigt med Time Machine i OS X. Den är även en fullfjädrad Wi-Fi-basstation med 802.11ac och stöd för dubbla samtidiga band. Automatisk trådlös backup AirPort Time Capsule är den bästa och smidigaste lösningen för säkerhetskopiering, med en hårddisk på 2 TB eller 3 TB som fungerar med Time Machine i OS X. Det behövs inga kablar och alla Mac-datorer i hemmet säkerhetskopieras till en central plats – automatiskt, trådlöst och i bakgrunden. Ultrasnabbt 802.11ac Wi-Fi AirPort Time Capsule har 802.11ac-teknik och kraftfulla strålformande antenner som ger dig upp till tre gånger snabbare Wi-Fi och en starkare och tydligare signal. Eftersom den dessutom sänder på både 2,4 GHz- och 5 GHz-frekvensen samtidigt ansluter din trådlösa enhet automatiskt till bästa tillgängliga frekvensband för snabbast möjliga överföringshastighet. Designad för prestanda Antennerna på AirPort Time Capsule har placerats högst upp och därför sprids signalen nu från en högre nivå. Vi utökade också antalet antenner till sex stycken: tre för 2,4 GHz-bandet och tre för 5 GHz-bandet. Tillsammans med 802.11ac-tekniken ser de till att du kan ansluta snabbare, på ett längre avstånd och få mer kraft än någonsin tidigare. Lätt att ansluta för iOS och OS X Anslut ditt DSL- eller kabelmodem till AirPort Time Capsule och använd den inbyggda inställningsassistenten för att skapa ditt nya trådlösa nätverk med några få tryckningar på iPhone, iPad eller iPod touch. På Mac kan du använda den inbyggda appen AirPort-verktyg. Inställningen går precis lika snabbt och enkelt. Dela hårddisk och skrivare AirPort Time Capsule kan förvandla alla externa USB-hårddiskar till säkra enheter som kan delas i ditt Wi-Fi-nätverk. Alla dokument, videor, bilder och andra filer blir tillgängliga direkt för både Mac- och PC-användare. Du kan till och med ansluta en skrivare och dela den trådlöst. Kompatibel och säker Alla dina Wi-Fi-enheter fungerar med AirPort Time Capsule. Det beror på att den är kompatibel med enheter som använder någon av specifikationerna 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n eller 802.11ac. Och tack vare den inbyggda brandväggen i AirPort Time Capsule skyddas nätverket mot skadliga internetattacker, så att du kan surfa tryggt och säkert. NAS 5 2 3490 SEK 3490 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Extern lagring
 3. NAS