Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

NAS med 2 hårddiskplatser och många smarta funktioner!

Synology DiskStation DS214+

  Art.nr: 196689
 • 2 st hårddiskplatser
 • Max 8TB lagring
 • Cloud server
 • Itunes-server
 • 2 års garanti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

WD Red WD30EFRX 64MB 3TB 5400RPM
(36 st)
 • 3 TB 3,5-tum
 • SATA 6 GB/s
 • 5400 RPM

1 149:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • swepog 2014-08-18

  Mycket bra produkt !

  Denna lilla burk "mindre än en skokartong" ersatte min CentOs server hemma med bravur.
  Nästan ljudlös, snabb och lätt administrerad.
  Stoppade in 2st 4tb Wd Red RAID1 och var igång på 5 min...fantastisk manick.
  Kan varmt rekommendera den.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Spelakula 2014-03-31

  Bra köp

  Det tog lång tid att formatera diskarna till RAID 1 standard.
  Att överföra data från 2 st USB 2.0 diskar tog också lång tid.

  Det finns mycket finesser i NASEN och många appar att ladda ner. Har kört Synology DiskStation DS214+ i en månad nu och inte haft något speciellt att klaga på förutom de två punkterna ovan.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. DS214+
Modellbeteckning Synology DiskStation DS214+
Operativsystem som stöds Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Anslutningar
USB 2.0-portar 1 st
USB 3.0-portar 2 st
LAN-portar 2st
FireWire 0st
SATA Information saknas / Anges ej av tillverkaren
IDE Information saknas / Anges ej av tillverkaren
SCSI 1st
Formfaktor Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Prestanda
Bashastighet 1,33 GHz
RAM-minne 1000MB
Inbyggd hårddisk Nej
Hårddiskplatser 2st
Max lagringskapacitet 8TB
Funktioner
DLNA-certifierad Ja
uPNP-mediaserver Nej
iTunes-server Ja
Skrivarserver Nej
RAID Synology Hybrid RAID, Basic, JBOD, RAID 0, RAID 1
Protokollstöd CIFS/SMB, AFP, NFS, HTTP, SSL/SSH & HTTPS, FTP, ISCSI, SNMP, Torrent, iTunes, Skrivarserver
Hot-swap Ja
Bittorrent Nej
Remote-control Ja
Nätverk
Fast nätverk Ja
Fast nätverkshastighet 1000Mbit/s
Trådlös nätverksanslutning Ja
Trådlös nätverkshastighet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Medföljer
Medföljande tillbehör Manual, Strömadapter/Sladd, 2st RJ-45 LAN-kablar
Medföljande programvara Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bruksanvisning Ja.
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid 2 år
Tillverkarsupport http://www.synology.com
Dimensioner
Bredd 104,0 mm
Djup 232,0 mm
Höjd 157,0 mm
Vikt 1,7 kg
Övrigt
Övriga funktioner H.264 uppspelning: 480 FPS @ 720p, 160 FPS @ 1080p, 120 FPS @ 1536p, 70 FPS @ 1944p
Strömförbrukning (Max) 35,0 Watt
Strömförbrukning (standby) 5,0 Watt
Manualer och dokumentation
Manual
Snabbinstallationsguide

Produktbeskrivning

Spara all din media på Synology DiskStation DS214+ som är utrustad med Itunes-server, vilket gör att du inte bara kan komma åt din media via datorn utan även i din iOS eller Android enhet. DiskStation DS214+ stödjer upp till 8TB lagrings storlekar så du får plats med all din media på ett och samma ställe.

Dual core-prestanda med Smart Energy Management

Med Dual Core processorkraft, Synology DS214+ levererar i genomsnitt 153 MB / sek skrivhastighet enligt RAID 1-konfiguration i Windows ®-miljö, och 208 MB / sekund läsning. Den inbyggda Floating-Point Unit ger snabbare miniatyrbild behandling för att förbättra fotovisning i olika upplösningar. Kommer med USB 3,0 stöd som erbjuder överföringshastigheter på upp till 5 Gbps, tar nämligen 10 gånger snabbare än USB 2,0, DS214+ mindre tid för dataöverföring för externa hårddiskar och förbrukar mindre ström.

Synology DS214+ ger hög prestanda när det behövs, men under låg aktivitetsnivå också använder mycket liten mängd ström. Under System viloläge förbrukar DS214+ endast 2,6 watt för att lyssna efter nätverksamheten, och fortsätter tillbaka till drift på mycket kort tid på begäran. Jämfört med avstängning av hela systemet, ger viloläget en närmare balans mellan smarta energihushållning och svarstider.

Office-program

Synology DiskStation DS214+ körs på kända multitasking operativsystem, Synology DiskStation Manager (DSM). Erbjuder en omfattande lista av affärssystem kan DS214+ anpassas för att köra flera program som du väljer för att uppfylla kravet på ditt företag miljö. Den DS214+ ersätter flera stycken av traditionell nätverksmaskinvara med rika funktioner som utformats speciellt för arbetsgrupper och kontor som antivirus, videoövervakning, webbmail, VPN och LDAP katalogtjänster.

Ansökningarna hanteras i paketet Center, en applikation portal som är värd tillämpningar färdiga att använda paket, för att säkerställa hög programvara integration samt en klick-installation för att eliminera gissa arbete under installationen. Ytterligare godkänd 3: e parts PHP webbapplikation som content management, customer relationship management och e-handelssystem kan finnas på DS214+ genom att använda Web Station med stöd för PHP / MySQL ® webbinnehåll.

Energieffektiv med sval och tyst design

Synology DS214+ är utformad med energieffektivitet i åtanke. Inte bara ger det en 92x92 mm fläkt och smarta luftflödet för att hålla systemet igång svala 24/7, dess ljuddämpande design gör det verkligen tyst jämfört med PC-motsvarigheter. Stödet från flera planerade ström på / av och System viloläge kan ytterligare minska energiförbrukningen och driftkostnad.

Alla Synology produkter tillverkas med överenstämmelse med RoHS delar och packade med återvinningsbara förpackningsmaterial. Synology erkänner ansvar som global medborgare att ständigt arbeta för att minska miljöpåverkan av varje tillverkade produkten.

Komplettera ditt köp

WD Red WD30EFRX 64MB 3TB 5400RPM
(36 st)
 • 3 TB 3,5-tum
 • SATA 6 GB/s
 • 5400 RPM

1 149:-

Titta även på

ASUSTOR AS-202TE
(1 st)
 • Intel ATOM Dual Core 1,2GHz
 • Minne - 1GB
 • Hårddiskplatser - 2

1 390:-

Synology Synology DiskStation DS214+ DS214+ Spara all din media på Synology DiskStation DS214+ som är utrustad med Itunes-server, vilket gör att du inte bara kan komma åt din media via datorn utan även i din iOS eller Android enhet. DiskStation DS214+ stödjer upp till 8TB lagrings storlekar så du får plats med all din media på ett och samma ställe. Dual core-prestanda med Smart Energy Management Med Dual Core processorkraft, Synology DS214+ levererar i genomsnitt 153 MB / sek skrivhastighet enligt RAID 1-konfiguration i Windows ®-miljö, och 208 MB / sekund läsning. Den inbyggda Floating-Point Unit ger snabbare miniatyrbild behandling för att förbättra fotovisning i olika upplösningar. Kommer med USB 3,0 stöd som erbjuder överföringshastigheter på upp till 5 Gbps, tar nämligen 10 gånger snabbare än USB 2,0, DS214+ mindre tid för dataöverföring för externa hårddiskar och förbrukar mindre ström. Synology DS214+ ger hög prestanda när det behövs, men under låg aktivitetsnivå också använder mycket liten mängd ström. Under System viloläge förbrukar DS214+ endast 2,6 watt för att lyssna efter nätverksamheten, och fortsätter tillbaka till drift på mycket kort tid på begäran. Jämfört med avstängning av hela systemet, ger viloläget en närmare balans mellan smarta energihushållning och svarstider. Office-program Synology DiskStation DS214+ körs på kända multitasking operativsystem, Synology DiskStation Manager (DSM). Erbjuder en omfattande lista av affärssystem kan DS214+ anpassas för att köra flera program som du väljer för att uppfylla kravet på ditt företag miljö. Den DS214+ ersätter flera stycken av traditionell nätverksmaskinvara med rika funktioner som utformats speciellt för arbetsgrupper och kontor som antivirus, videoövervakning, webbmail, VPN och LDAP katalogtjänster. Ansökningarna hanteras i paketet Center, en applikation portal som är värd tillämpningar färdiga att använda paket, för att säkerställa hög programvara integration samt en klick-installation för att eliminera gissa arbete under installationen. Ytterligare godkänd 3: e parts PHP webbapplikation som content management, customer relationship management och e-handelssystem kan finnas på DS214+ genom att använda Web Station med stöd för PHP / MySQL ® webbinnehåll. Energieffektiv med sval och tyst design Synology DS214+ är utformad med energieffektivitet i åtanke. Inte bara ger det en 92x92 mm fläkt och smarta luftflödet för att hålla systemet igång svala 24/7, dess ljuddämpande design gör det verkligen tyst jämfört med PC-motsvarigheter. Stödet från flera planerade ström på / av och System viloläge kan ytterligare minska energiförbrukningen och driftkostnad. Alla Synology produkter tillverkas med överenstämmelse med RoHS delar och packade med återvinningsbara förpackningsmaterial. Synology erkänner ansvar som global medborgare att ständigt arbeta för att minska miljöpåverkan av varje tillverkade produkten. NAS 4,5 2 2790 SEK 2790 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Extern lagring
 3. NAS