Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

NAS med 2 hårddiskplatser och många smarta funktioner!

Synology DiskStation DS214play

  Art.nr: 196134
 • 2 st hårddiskplatser
 • Max 8TB lagring
 • Cloud server
 • On-Demand omkodning
 • SD-kort läsare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

WD Red WD30EFRX 64MB 3TB 5400RPM
(36 st)
 • 3 TB 3,5-tum
 • SATA 6 GB/s
 • 5400 RPM

1 149:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • Joppe70 2015-10-24

  Perfekt för hemmabruk

  Uppgraderade från en DS211j och denna är otroligt mycket snabbare. Överföringen från gamla till nya gick hyfsat snabbt.
  Med 3 TB känns det som om anför ett tag framöver har utrymme nog.
  Med Plex Servern installerad blir det en väldigt kapabel media maskin.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • pappirauk 2015-06-25

  Mycket bra

  Den lever kort och gott upp till alla mina krav och mer därtill.
  Jag var speciellt ute efter en NAS som klarar av att transcoda via Plex.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Aronsson 2014-07-02

  Enkel att få igång och fungerar bra.

  Hade velat ha en med fyra diskar, men valde denna med play-funktionalitet.
  Fungerar bra som filserver och även som mediaserver.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • viking19 2014-05-26

  Allt fungerar som det ska.

  Mycket snabb leverans från NetOnNet! Ska ni göra som jag, föra över massor av data från en annan NAS, så går det, men det TAR TID. Jag hade ca. 3 Tb och det tog 8 DAGAR! Inte NAS:ens fel, men bra att ha i åtanke.
  NetOnNet skötte sig, som vanligt, exemplariskt!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Patr1k 2013-12-31
  Topp 250 skribent

  Snabb och lättanvänd

  Mycket lätt att installera och komma igång.
  Det gick smidigt att flytta över alla filer från vår 5 år gamla DS208j genom att göra en backup från den gamla till den nya NAS:en.

  Vi valde DS214play för att kunna pensionera vårt DVD bibliotek. Rippningen med svensk textning gick smidigt efter att jag hittat ”WinX DVD Ripper Platinum”. Inga problem att spela upp filmerna på vår Samsung Smart TV (från 2013) men det går mycket lättare att hitta rätt film med hjälp av Synologys iOS App och sedan köra Airplay via Apple TV.
  Synology’s videospelare klarar själv av att hitta och känna igen filmerna om döpt filerna ”rätt”. Vi vart tvungna att ändra till engelska titeln på ett antal filmer och namnen på avsnitt ur TV serier måste sluta med säsong och avsnitt (ex. ”.S01.E01”).
  När man väl fått till namngivningen på filmerna så hittar NAS:en själv massor av information om filmerna/avsnitten som t.ex. Skådespelare och regissör och allt är sökbart.

  Backuper till NASen från PC och MAC (timemachine) fungerar utan problem och att göra backup av NAS:en till en extern USB3 disk går givetvis snabbt.

  Synologys Android och iOS Appar fungerar bra för att bläddra bland foton och filmer.

  Vad som är mindre bra.
  - iTunes servern har vi inte fått igång (men vi har inget större behov av den).
  - Man måste köpa extra licenser för att få tillgång till mer än 1 kamera i kameraövervakningsfunktionen. Vi har inte kunnat prova kameraövervakningen för den klarar inte av våra Logitech Alert kameror.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. DS214play
Modellbeteckning Synology DiskStation DS214play
Operativsystem som stöds Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Anslutningar
USB 2.0-portar 1 st
USB 3.0-portar 2 st
LAN-portar 1st
FireWire 0st
SATA Information saknas / Anges ej av tillverkaren
IDE Information saknas / Anges ej av tillverkaren
SCSI 1st
Formfaktor Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Prestanda
Bashastighet 1,60 GHz
RAM-minne 1000MB
Inbyggd hårddisk Nej
Hårddiskplatser 2st
Max lagringskapacitet 8TB
Funktioner
DLNA-certifierad Ja
uPNP-mediaserver Nej
iTunes-server Ja
Skrivarserver Ja
RAID Synology Hybrid RAID, Basic, JBOD, RAID 0, RAID 1
Protokollstöd CIFS/SMB, AFP, NFS, HTTP, SSL/SSH & HTTPS, FTP, ISCSI, SNMP, Torrent, iTunes, Skrivarserver
Hot-swap Ja
Bittorrent Nej
Remote-control Ja
Nätverk
Fast nätverk Ja
Fast nätverkshastighet 1000Mbit/s
Trådlös nätverksanslutning Ja
Trådlös nätverkshastighet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Medföljer
Medföljande tillbehör Manual, Strömadapter/Sladd, 1st RJ-45 LAN-kablar
Medföljande programvara Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bruksanvisning Ja.
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid 2 år
Tillverkarsupport http://www.synology.com
Dimensioner
Bredd 108,0 mm
Djup 233,0 mm
Höjd 165,0 mm
Vikt 1,3 kg
Övrigt
Övriga funktioner On Demand omkodning till H.264 (AVC), MPEG-4 Part 2, MPEG-2, VC-1. Uppspelning(H.264): 240FPS @ 720p, 80 FPS @ 1080p
Strömförbrukning (Max) 35,0 Watt
Strömförbrukning (standby) 5,0 Watt
Manualer och dokumentation
Manual

Produktbeskrivning

Spara all din media på Synology DiskStation DS214play som är utrustad med Itunes-server, vilket gör att du inte bara kan komma åt din media via datorn utan även i din iOS eller Android enhet. DiskStation DS214play stödjer upp till 8TB lagrings storlekar så du får plats med all din media på ett och samma ställe. NASen fungerar även som ett media center med On-Demand omkodning i följande format: H.264 (AVC), MPEG-4 Part 2, MPEG-2, VC-1

Dual core-prestanda med Smart Energy Management

Med Dual Core processorkraft, Synology DS214play levererar i genomsnitt 101 MB / sek skrivhastighet enligt RAID 1-konfiguration i Windows ®-miljö, och 111 MB / sekund läsning. Den inbyggda Floating-Point Unit ger snabbare miniatyrbild behandling för att förbättra fotovisning i olika upplösningar. Kommer med USB 3,0 stöd som erbjuder överföringshastigheter på upp till 5 Gbps, tar nämligen 10 gånger snabbare än USB 2,0, DS214play mindre tid för dataöverföring för externa hårddiskar och förbrukar mindre ström.

Synology DS214play ger hög prestanda när det behövs, men under låg aktivitetsnivå också använder mycket liten mängd ström. Under System viloläge förbrukar DS214play endast 2,6 watt för att lyssna efter nätverksamheten, och fortsätter tillbaka till drift på mycket kort tid på begäran. Jämfört med avstängning av hela systemet, ger viloläget en närmare balans mellan smarta energihushållning och svarstider.

Office-program

Synology DiskStation DS214play körs på kända multitasking operativsystem, Synology DiskStation Manager (DSM). Erbjuder en omfattande lista av affärssystem kan DS214play anpassas för att köra flera program som du väljer för att uppfylla kravet på ditt företag miljö. Den DS214play ersätter flera stycken av traditionell nätverksmaskinvara med rika funktioner som utformats speciellt för arbetsgrupper och kontor som antivirus, videoövervakning, webbmail, VPN och LDAP katalogtjänster.

Ansökningarna hanteras i paketet Center, en applikation portal som är värd tillämpningar färdiga att använda paket, för att säkerställa hög programvara integration samt en klick-installation för att eliminera gissa arbete under installationen. Ytterligare godkänd 3: e parts PHP webbapplikation som content management, customer relationship management och e-handelssystem kan finnas på DS214play genom att använda Web Station med stöd för PHP / MySQL ® webbinnehåll.

Energieffektiv med sval och tyst design

Synology DS214play är utformad med energieffektivitet i åtanke. Inte bara ger det en 92x92 mm fläkt och smarta luftflödet för att hålla systemet igång svala 24/7, dess ljuddämpande design gör det verkligen tyst jämfört med PC-motsvarigheter. Stödet från flera planerade ström på / av och System viloläge kan ytterligare minska energiförbrukningen och driftkostnad.

Alla Synology produkter tillverkas med överenstämmelse med RoHS delar och packade med återvinningsbara förpackningsmaterial. Synology erkänner ansvar som global medborgare att ständigt arbeta för att minska miljöpåverkan av varje tillverkade produkten.

Komplettera ditt köp

WD Red WD30EFRX 64MB 3TB 5400RPM
(36 st)
 • 3 TB 3,5-tum
 • SATA 6 GB/s
 • 5400 RPM

1 149:-

Synology Synology DiskStation DS214play DS214play Spara all din media på Synology DiskStation DS214play som är utrustad med Itunes-server, vilket gör att du inte bara kan komma åt din media via datorn utan även i din iOS eller Android enhet. DiskStation DS214play stödjer upp till 8TB lagrings storlekar så du får plats med all din media på ett och samma ställe. NASen fungerar även som ett media center med On-Demand omkodning i följande format: H.264 (AVC), MPEG-4 Part 2, MPEG-2, VC-1 Dual core-prestanda med Smart Energy Management Med Dual Core processorkraft, Synology DS214play levererar i genomsnitt 101 MB / sek skrivhastighet enligt RAID 1-konfiguration i Windows ®-miljö, och 111 MB / sekund läsning. Den inbyggda Floating-Point Unit ger snabbare miniatyrbild behandling för att förbättra fotovisning i olika upplösningar. Kommer med USB 3,0 stöd som erbjuder överföringshastigheter på upp till 5 Gbps, tar nämligen 10 gånger snabbare än USB 2,0, DS214play mindre tid för dataöverföring för externa hårddiskar och förbrukar mindre ström. Synology DS214play ger hög prestanda när det behövs, men under låg aktivitetsnivå också använder mycket liten mängd ström. Under System viloläge förbrukar DS214play endast 2,6 watt för att lyssna efter nätverksamheten, och fortsätter tillbaka till drift på mycket kort tid på begäran. Jämfört med avstängning av hela systemet, ger viloläget en närmare balans mellan smarta energihushållning och svarstider. Office-program Synology DiskStation DS214play körs på kända multitasking operativsystem, Synology DiskStation Manager (DSM). Erbjuder en omfattande lista av affärssystem kan DS214play anpassas för att köra flera program som du väljer för att uppfylla kravet på ditt företag miljö. Den DS214play ersätter flera stycken av traditionell nätverksmaskinvara med rika funktioner som utformats speciellt för arbetsgrupper och kontor som antivirus, videoövervakning, webbmail, VPN och LDAP katalogtjänster. Ansökningarna hanteras i paketet Center, en applikation portal som är värd tillämpningar färdiga att använda paket, för att säkerställa hög programvara integration samt en klick-installation för att eliminera gissa arbete under installationen. Ytterligare godkänd 3: e parts PHP webbapplikation som content management, customer relationship management och e-handelssystem kan finnas på DS214play genom att använda Web Station med stöd för PHP / MySQL ® webbinnehåll. Energieffektiv med sval och tyst design Synology DS214play är utformad med energieffektivitet i åtanke. Inte bara ger det en 92x92 mm fläkt och smarta luftflödet för att hålla systemet igång svala 24/7, dess ljuddämpande design gör det verkligen tyst jämfört med PC-motsvarigheter. Stödet från flera planerade ström på / av och System viloläge kan ytterligare minska energiförbrukningen och driftkostnad. Alla Synology produkter tillverkas med överenstämmelse med RoHS delar och packade med återvinningsbara förpackningsmaterial. Synology erkänner ansvar som global medborgare att ständigt arbeta för att minska miljöpåverkan av varje tillverkade produkten. NAS 4,8 5 2790 SEK 2790 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Extern lagring
 3. NAS