Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Lagra din data i ett personligt moln

WD My Cloud 2TB

  Art.nr: 196921
 • 2000 GB lagring
 • Lättinstallerad NAS
 • Trådlös backup med WD SmartWare™
 • iTunes-server
 • Gigabit-nätverk
 • Max 1 per kund
1 290:-

Delbetala från 108:-/mån Info

Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

WD Red WD30EFRX 64MB 3TB 5400RPM
(36 st)
 • 3 TB 3,5-tum
 • SATA 6 GB/s
 • 5400 RPM

1 149:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(10 st)

 • Prylintresserad 2016-02-27

  Bästa köpet på länge!

  Jag var orolig innan köpet då jag sett några negativa recensioner om WD MyCloud. Men efter att slutligen ha köpt en så kan jag säga att jag är väldigt imponerad av funktioner och användarvänlighet att jag redan överväger att införskaffa MyCloud Mirror eller MyCloud Ex2 till företaget (av den anledningen att dessa har några fler funktioner, som dubbla hårddiskar och möjlighet till fler än en Time-machine back up).

  Denna produkt fungerar precis som utlovat och var verkligen busenkel att få igång! Direkt när jag lade in mediafiler i den gemensamma mediamappen kunde båda mina smart-tv hitta, och spela upp innehållet. Bara sådär. Ingen installation, ingen förkunskap. Och att dessutom kontinuerligt låta både min och frugans iPhone och iPad synkronisera bilder till våra egna personliga mappar är guld värt! Eller att dela filer med min far som bor i en annan del av landet.

  Jag förstår varför den utsetts som bra val av PC för alla.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • perdal 2015-02-01

  Min värsta fiende

  Jag skulle rekommendera denna NAS till alla som gillar saker som strular, fungerar dåligt, är extremt extremt slö och som tvingar dig till att konstant tala med support, kolla support forum och där de flesta svar är att du är tvungen att göra en "factory reset" av eländet.

  Om du är orädd om din data och inte har några som helst problem med en backup som inte fungerar, ja då skall du absolut köpa detta elände till produkt.

  Eller
  Avbryt
 • Larsa2000 2015-01-05

  Funkar klockrent till Mac

  Använder den mest till backup via timemachine, fungerar klockrent

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Beertill 2014-11-21

  Svårt och ostabil

  har kört denna nu en månad, hygglig prestanda. OK för ren filbackup från Windows 8
  Svår att få igång med timemachine.Manual dålig, supportwebb dålig.
  Ny firmware & software kommer ofta - kvalitet?
  Är du inte intresserad av felsökning och gillar utmaningar så kan detta vara årets julklapp

  Eller
  Avbryt
 • Fritjofpiraten 2014-10-10

  Bra men inte helt lätt att komma igång

  Fick tyvärr lägga många timmar innan den fungerade som det var tänkt. Det gäller att hålla tungan rätt i munnen under set-up, ändrar man något för att testa så är det väldigt svårt att förstå hur man skall återställa. För mig som bara har trådlös överföring så tog det lång tid att föra över alla mina bilder och videos. Under denna process så hängde sig programmet ofta och det var svårt och överblicka vilka filer som var klara och inte. Tipset är att inte använda managern för filetransfer utan istället öppna upp utforskaren för säkrare överföring och bättre överblick. När allt till sist var klart så fungerar det väl och jag kan med lätthet titta på mina bilder direkt från min iphone eller iPad.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • sredna 2016-03-04
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Det är tyvärr inte möjligt att sätta in flera lagringsenheter i WD Mycloud men man kan absolut ha flera stycken på sitt nätverk. // Viktor.

   FiliphP 2016-03-08

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. WDBCTL0020HWT-EESN
Modellbeteckning WD My Cloud 2TB
Strömförsörjning AC-adapter
Prestanda
Hårddiskstorlek 2000GB
Gränssnitt Ethernet
Rotationshastighet -
Medföljer
Medföljande tillbehör Nätverkskabel, AC-adapter
Medföljande programvara -
Bruksanvisning Ja, snabbstart guide
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid 2 år
Tillverkarsupport http://support.wdc.com/warranty/
Dimensioner
Bredd 49,0 mm
Höjd 170,0 mm
Djup 139,0 mm
Vikt 1,0 kg
Övrigt
Operativsystem som stöds Apple MacOS X 10.6, Apple MacOS X 10.7 Lion, Apple OS X 10.8 Mountain Lion, Microsoft Windows Vista / XP / 7 / 8
Av- och på-knapp Nej
Plug and play Nej
Övriga funktioner DLNA, iTunes-server, UPnP Media Server
Manualer och dokumentation
Manual

Produktbeskrivning

Molnet som är ditt eget

Förvara ditt innehåll hemma – säkert. Få rikligt med lagring och blixtsnabb prestanda utan att betala månadsavgifter.

Delad lagring och säkerhetskopiering

Lagra, organisera och säkerhetskopiera foton, videor, musik och viktiga dokument som du har på ett ställe.

Lättöverskådlig gränssnitt i webbläsaren

Lättöverskådlig gränssnitt i webbläsaren

Åtkomst överallt med appar

Använd WD:s gratisappar för att skicka, nå och dela var du än befinner dig med PC, Mac, surfplatta eller smartphone.

Appar:
WD My Cloud app
WD My Photos app

Det personliga molnet som är ditt eget

Förvara alla foton, videor, musik och filer på ett säkert ställe hemma eller på kontoret. Inga månadsavgifter. Inga begränsningar.

Centralisera familjens mediasamling - Lagra och organisera hela familjens foton, videor, musik och viktiga dokument på ett säkert ställe i ditt nätverk hemma.

Åtkomst överallt

Njut av det digitala livet överallt på PC, Mac, surfplattan eller smartphone. Med WD:s gratisappar är det personliga molnet alltid med dig.

Automatisk säkerhetskopiering för alla dina datorer

Säkerhetskopiera enkelt filerna från alla PC- och Mac-datorer i ditt hem. Få lugn och ro och känn dig trygg eftersom du vet att alla dina filer är säkra och automatiskt säkerhetskopierade i ditt nätverk. My Cloud är förinstallerad för att supporta Apple Time Machine. Det går alldeles utmärkt att både köra PC och Mac samtidigt trots att de använder olika filformatsystem.

WD SmartWare Pro för PC-användare

Säkerhetskopiera på ditt sätt. PC-användare: WD SmartWare Pro erbjuder alternativ för hur, när och var du säkerhetskopierar dina filer, du kan även använda Windows inbyggda program för säkerhetskopiering.  Mac-användare: utnyttja alla funktioner i säkerhetskopieringsprogrammet Apple Time Machine för att skydda din information.

Extra lagring för surfplattor och smartphones

Skicka foton och videor direkt till det personliga molnet var du än är och frigör utrymme på dina mobilenheter.

Anslut till Dropbox och mer

Överför enkelt filer mellan det personliga molnet, Dropbox och andra offentliga molnkonton genom att använda WD:s mobilapp som är gratis.

Öka kapaciteten i det personliga molnet

Anslut enkelt en kompatibel USB 3.0-hårddisk direkt till USB-expansionsporten på My Cloud-disken och expandera ögonblickligen din lagringskapacitet.

Släpp loss din media

Streama sömlöst filmer foton och musik som du har till dina anslutna tv, mediaspelare, spelkonsoler och andra DLNA-certifierade enheter. Med My Clouds iTunes-server kan du enkelt streama din musiksamling till valfri PC eller Mac med iTunes.

Lösenordsskydd för sekretess

Din information är alltid säker och helt under din kontroll. Skydda det personliga molnet från obehörig åtkomst med lösenordsskydd som finns tillgängligt för alla användare.

Installera på några minuter

Installera och kör igång på några minuter med WD:s omfattande webbaserade användargränssnitt för enkel steg-för-steg webbguidad installation.

WD:s programvara gör det enkelt genom att upptäcka disken automatiskt. Behöver du extra hjälp? Gå till wd.com/setup/wdmycloud eller kontakta WD:s hotline för enkel installation så kan vårt expertisteam från kundsupport leda dig genom installationen av My Cloud och WD:s gratisappar för dina datorer och mobilenheter.

Ge dina filer ett extra skyddslager

Du kan automatiskt skapa en andra kopia av, eller en säker punkt för, din My Cloud i ditt hemnätverk. Med dubbelt så säkert skydd för all din media kan du känna dig lugn.

Direkta fotoöverföringar från din kamera med USB 3.0

Anslut enkelt din kamera med USB 3.0-porten för att snabbt lägga till alla dina foton i det personliga molnet.

Lagringsprodukterna för My Cloud för det personliga molnet fungerar ihop med flera operativsystem inklusive Mac OS, Windows 8, iOS och Android med mobilappar.

Komplettera ditt köp

WD Red WD30EFRX 64MB 3TB 5400RPM
(36 st)
 • 3 TB 3,5-tum
 • SATA 6 GB/s
 • 5400 RPM

1 149:-

Titta även på

WD My Cloud 3TB
(5 st)
 • 3000 GB lagring
 • Lättinstallerad NAS
 • Trådlös backup med WD SmartWare™

1 790:-

WD WD My Cloud 2TB WDBCTL0020HWT-EESN Molnet som är ditt egetFörvara ditt innehåll hemma – säkert. Få rikligt med lagring och blixtsnabb prestanda utan att betala månadsavgifter.Delad lagring och säkerhetskopieringLagra, organisera och säkerhetskopiera foton, videor, musik och viktiga dokument som du har på ett ställe.Lättöverskådlig gränssnitt i webbläsarenLättöverskådlig gränssnitt i webbläsarenÅtkomst överallt med apparAnvänd WD:s gratisappar för att skicka, nå och dela var du än befinner dig med PC, Mac, surfplatta eller smartphone.Appar:WD My Cloud appWD My Photos appDet personliga molnet som är ditt egetFörvara alla foton, videor, musik och filer på ett säkert ställe hemma eller på kontoret. Inga månadsavgifter. Inga begränsningar.Centralisera familjens mediasamling - Lagra och organisera hela familjens foton, videor, musik och viktiga dokument på ett säkert ställe i ditt nätverk hemma.Åtkomst överalltNjut av det digitala livet överallt på PC, Mac, surfplattan eller smartphone. Med WD:s gratisappar är det personliga molnet alltid med dig.Automatisk säkerhetskopiering för alla dina datorerSäkerhetskopiera enkelt filerna från alla PC- och Mac-datorer i ditt hem. Få lugn och ro och känn dig trygg eftersom du vet att alla dina filer är säkra och automatiskt säkerhetskopierade i ditt nätverk. My Cloud är förinstallerad för att supporta Apple Time Machine. Det går alldeles utmärkt att både köra PC och Mac samtidigt trots att de använder olika filformatsystem.WD SmartWare Pro för PC-användareSäkerhetskopiera på ditt sätt. PC-användare: WD SmartWare Pro erbjuder alternativ för hur, när och var du säkerhetskopierar dina filer, du kan även använda Windows inbyggda program för säkerhetskopiering.  Mac-användare: utnyttja alla funktioner i säkerhetskopieringsprogrammet Apple Time Machine för att skydda din information.Extra lagring för surfplattor och smartphonesSkicka foton och videor direkt till det personliga molnet var du än är och frigör utrymme på dina mobilenheter.Anslut till Dropbox och merÖverför enkelt filer mellan det personliga molnet, Dropbox och andra offentliga molnkonton genom att använda WD:s mobilapp som är gratis.Öka kapaciteten i det personliga molnetAnslut enkelt en kompatibel USB 3.0-hårddisk direkt till USB-expansionsporten på My Cloud-disken och expandera ögonblickligen din lagringskapacitet.Släpp loss din mediaStreama sömlöst filmer foton och musik som du har till dina anslutna tv, mediaspelare, spelkonsoler och andra DLNA-certifierade enheter. Med My Clouds iTunes-server kan du enkelt streama din musiksamling till valfri PC eller Mac med iTunes.Lösenordsskydd för sekretessDin information är alltid säker och helt under din kontroll. Skydda det personliga molnet från obehörig åtkomst med lösenordsskydd som finns tillgängligt för alla användare.Installera på några minuterInstallera och kör igång på några minuter med WD:s omfattande webbaserade användargränssnitt för enkel steg-för-steg webbguidad installation.WD:s programvara gör det enkelt genom att upptäcka disken automatiskt. Behöver du extra hjälp? Gå till wd.com/setup/wdmycloud eller kontakta WD:s hotline för enkel installation så kan vårt expertisteam från kundsupport leda dig genom installationen av My Cloud och WD:s gratisappar för dina datorer och mobilenheter.Ge dina filer ett extra skyddslagerDu kan automatiskt skapa en andra kopia av, eller en säker punkt för, din My Cloud i ditt hemnätverk. Med dubbelt så säkert skydd för all din media kan du känna dig lugn.Direkta fotoöverföringar från din kamera med USB 3.0Anslut enkelt din kamera med USB 3.0-porten för att snabbt lägga till alla dina foton i det personliga molnet.Lagringsprodukterna för My Cloud för det personliga molnet fungerar ihop med flera operativsystem inklusive Mac OS, Windows 8, iOS och Android med mobilappar. NAS 3,3 10 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Extern lagring
 3. NAS