Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Lagra din data i ett personligt moln

WD My Cloud 4TB

  Art.nr: 196925
 • 4000 GB lagring
 • Lättinstallerad NAS
 • Trådlös backup med WD SmartWare™
 • iTunes-server
 • Gigabit-nätverk
2 089:-

Delbetala från 174:-/mån Info

Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(8 st)

 • whm232 2015-03-22
  Topp 1000 skribent

  Lättanvänd NAS

  Har funkat klockrent i tre månaders tid.
  Inget strul vid installationen eller att ansluta fler enheter. Har en stationär PC två laptops en padda och mobilen ansluten till den och min nya resekamera.
  Smidigt att kunna tanka upp bilderna direkt på nätverket.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Porgy 2015-03-18

  Osäker funktion

  Den har tidvis fungerat dåligt, t.ex. onormalt långa svarstider och hängning vid överföring av långa filer. Till sist (efter 10 månader) gick det inte längre få någon kontakt med enheten. Den syns inte på nätverket, inget svar från web-sidan eller WD My Cloud-mjukvaran.

  Har nu bytt till ZyXEL NSA325v2 med en WD Red-disk. Den verkar ha mycket stabilare funktion.

  Eller
  Avbryt
 • grelber 2015-01-14

  Köp ej

  Detta var det sämsta jag någonsin köpt. Haft den i två veckor och det är bara strul. Orkar inte beskriva allt men vill bara avråda alla från att köpa denna skitprodukt.

  Eller
  Avbryt
 • Eph75 2014-08-04

  Långsam disk

  Ersatte en äldre Verbatim-disk som gått sönder med denna och denna har visat sig vara väldigt mycket långsammare och i linux/samba-miljö så visar den också tomma mappar där man kan gå ut och in igen så visas filerna. Hade inte valt den om jag hade vetat detta men å andra sidan så var pris per TB riktigt bra, så det är lite kluvna känslor.

  Eller
  Avbryt
 • Earthboy 2014-05-13

  Rekommenderas

  Mycket smidig både till formatet och funktionerna!!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. WDBCTL0040HWT-EESN
Modellbeteckning WD My Cloud 4TB
Strömförsörjning AC-adapter
Prestanda
Hårddiskstorlek 4000GB
Gränssnitt Ethernet
Rotationshastighet -
Medföljer
Medföljande tillbehör Nätverkskabel, AC-adapter
Medföljande programvara -
Bruksanvisning Ja, snabbstart guide
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid 2 år
Tillverkarsupport http://support.wdc.com/warranty/
Dimensioner
Bredd 49,0 mm
Höjd 170,0 mm
Djup 139,0 mm
Vikt 1,0 kg
Övrigt
Operativsystem som stöds Apple MacOS X 10.6, Apple MacOS X 10.7 Lion, Apple OS X 10.8 Mountain Lion, Microsoft Windows Vista / XP / 7 / 8
Av- och på-knapp Nej
Plug and play Nej
Övriga funktioner DLNA, iTunes-server, UPnP Media Server
Manualer och dokumentation
Manual
Produktblad

Produktbeskrivning

Äntlingen, en NAS som är enkel att använda med såväl mobil som dator

Med My Cloud, WD:s personliga molnlagring, kan du spara allt på ett ställe och nå det överallt med blixtsnabb prestanda. Få mycket lagring utan att betala månadsavgifter. Och med direkta filöverföringar från mobiltelefonen och surfplattan lagras all din viktiga information säkert hemma i det personliga molnet.

Molnet som är ditt eget

Förvara ditt innehåll hemma – säkert. Få rikligt med lagring och blixtsnabb prestanda utan att betala månadsavgifter.

Delad lagring och säkerhetskopiering

Lagra, organisera och säkerhetskopiera foton, videor, musik och viktiga dokument som du har på ett ställe.

Lättöverskådlig gränssnitt i webbläsaren

Lättöverskådlig gränssnitt i webbläsaren

Åtkomst överallt med appar

Använd WD:s gratisappar för att skicka, nå och dela var du än befinner dig med PC, Mac, surfplatta eller smartphone.

Appar:
WD My Cloud app
WD My Photos app

Det personliga molnet som är ditt eget

Förvara alla foton, videor, musik och filer på ett säkert ställe hemma eller på kontoret. Inga månadsavgifter. Inga begränsningar.

Centralisera familjens mediasamling - Lagra och organisera hela familjens foton, videor, musik och viktiga dokument på ett säkert ställe i ditt nätverk hemma.

Åtkomst överallt

Njut av det digitala livet överallt på PC, Mac, surfplattan eller smartphone. Med WD:s gratisappar är det personliga molnet alltid med dig.

Automatisk säkerhetskopiering för alla dina datorer

Säkerhetskopiera enkelt filerna från alla PC- och Mac-datorer i ditt hem. Få lugn och ro och känn dig trygg eftersom du vet att alla dina filer är säkra och automatiskt säkerhetskopierade i ditt nätverk. My Cloud är förinstallerad för att supporta Apple Time Machine. Det går alldeles utmärkt att både köra PC och Mac samtidigt trots att de använder olika filformatsystem.

WD SmartWare Pro för PC-användare

Säkerhetskopiera på ditt sätt. PC-användare: WD SmartWare Pro erbjuder alternativ för hur, när och var du säkerhetskopierar dina filer, du kan även använda Windows inbyggda program för säkerhetskopiering.  Mac-användare: utnyttja alla funktioner i säkerhetskopieringsprogrammet Apple Time Machine för att skydda din information.

Extra lagring för surfplattor och smartphones

Skicka foton och videor direkt till det personliga molnet var du än är och frigör utrymme på dina mobilenheter.

Anslut till Dropbox och mer

Överför enkelt filer mellan det personliga molnet, Dropbox och andra offentliga molnkonton genom att använda WD:s mobilapp som är gratis.

Öka kapaciteten i det personliga molnet

Anslut enkelt en kompatibel USB 3.0-hårddisk direkt till USB-expansionsporten på My Cloud-disken och expandera ögonblickligen din lagringskapacitet.

Släpp loss din media

Streama sömlöst filmer foton och musik som du har till dina anslutna tv, mediaspelare, spelkonsoler och andra DLNA-certifierade enheter. Med My Clouds iTunes-server kan du enkelt streama din musiksamling till valfri PC eller Mac med iTunes.

Lösenordsskydd för sekretess

Din information är alltid säker och helt under din kontroll. Skydda det personliga molnet från obehörig åtkomst med lösenordsskydd som finns tillgängligt för alla användare.

Installera på några minuter

Installera och kör igång på några minuter med WD:s omfattande webbaserade användargränssnitt för enkel steg-för-steg webbguidad installation.

WD:s programvara gör det enkelt genom att upptäcka disken automatiskt. Behöver du extra hjälp? Gå till wd.com/setup/wdmycloud eller kontakta WD:s hotline för enkel installation så kan vårt expertisteam från kundsupport leda dig genom installationen av My Cloud och WD:s gratisappar för dina datorer och mobilenheter.

Ge dina filer ett extra skyddslager

Du kan automatiskt skapa en andra kopia av, eller en säker punkt för, din My Cloud i ditt hemnätverk. Med dubbelt så säkert skydd för all din media kan du känna dig lugn.

Direkta fotoöverföringar från din kamera med USB 3.0

Anslut enkelt din kamera med USB 3.0-porten för att snabbt lägga till alla dina foton i det personliga molnet.

Lagringsprodukterna för My Cloud för det personliga molnet fungerar ihop med flera operativsystem inklusive Mac OS, Windows 8, iOS och Android med mobilappar.

WD WD My Cloud 4TB WDBCTL0040HWT-EESN Äntlingen, en NAS som är enkel att använda med såväl mobil som datorMed My Cloud, WD:s personliga molnlagring, kan du spara allt på ett ställe och nå det överallt med blixtsnabb prestanda. Få mycket lagring utan att betala månadsavgifter. Och med direkta filöverföringar från mobiltelefonen och surfplattan lagras all din viktiga information säkert hemma i det personliga molnet.Molnet som är ditt egetFörvara ditt innehåll hemma – säkert. Få rikligt med lagring och blixtsnabb prestanda utan att betala månadsavgifter.Delad lagring och säkerhetskopieringLagra, organisera och säkerhetskopiera foton, videor, musik och viktiga dokument som du har på ett ställe.Lättöverskådlig gränssnitt i webbläsarenLättöverskådlig gränssnitt i webbläsarenÅtkomst överallt med apparAnvänd WD:s gratisappar för att skicka, nå och dela var du än befinner dig med PC, Mac, surfplatta eller smartphone.Appar:WD My Cloud appWD My Photos appDet personliga molnet som är ditt egetFörvara alla foton, videor, musik och filer på ett säkert ställe hemma eller på kontoret. Inga månadsavgifter. Inga begränsningar.Centralisera familjens mediasamling - Lagra och organisera hela familjens foton, videor, musik och viktiga dokument på ett säkert ställe i ditt nätverk hemma.Åtkomst överalltNjut av det digitala livet överallt på PC, Mac, surfplattan eller smartphone. Med WD:s gratisappar är det personliga molnet alltid med dig.Automatisk säkerhetskopiering för alla dina datorerSäkerhetskopiera enkelt filerna från alla PC- och Mac-datorer i ditt hem. Få lugn och ro och känn dig trygg eftersom du vet att alla dina filer är säkra och automatiskt säkerhetskopierade i ditt nätverk. My Cloud är förinstallerad för att supporta Apple Time Machine. Det går alldeles utmärkt att både köra PC och Mac samtidigt trots att de använder olika filformatsystem.WD SmartWare Pro för PC-användareSäkerhetskopiera på ditt sätt. PC-användare: WD SmartWare Pro erbjuder alternativ för hur, när och var du säkerhetskopierar dina filer, du kan även använda Windows inbyggda program för säkerhetskopiering.  Mac-användare: utnyttja alla funktioner i säkerhetskopieringsprogrammet Apple Time Machine för att skydda din information.Extra lagring för surfplattor och smartphonesSkicka foton och videor direkt till det personliga molnet var du än är och frigör utrymme på dina mobilenheter.Anslut till Dropbox och merÖverför enkelt filer mellan det personliga molnet, Dropbox och andra offentliga molnkonton genom att använda WD:s mobilapp som är gratis.Öka kapaciteten i det personliga molnetAnslut enkelt en kompatibel USB 3.0-hårddisk direkt till USB-expansionsporten på My Cloud-disken och expandera ögonblickligen din lagringskapacitet.Släpp loss din mediaStreama sömlöst filmer foton och musik som du har till dina anslutna tv, mediaspelare, spelkonsoler och andra DLNA-certifierade enheter. Med My Clouds iTunes-server kan du enkelt streama din musiksamling till valfri PC eller Mac med iTunes.Lösenordsskydd för sekretessDin information är alltid säker och helt under din kontroll. Skydda det personliga molnet från obehörig åtkomst med lösenordsskydd som finns tillgängligt för alla användare.Installera på några minuterInstallera och kör igång på några minuter med WD:s omfattande webbaserade användargränssnitt för enkel steg-för-steg webbguidad installation.WD:s programvara gör det enkelt genom att upptäcka disken automatiskt. Behöver du extra hjälp? Gå till wd.com/setup/wdmycloud eller kontakta WD:s hotline för enkel installation så kan vårt expertisteam från kundsupport leda dig genom installationen av My Cloud och WD:s gratisappar för dina datorer och mobilenheter.Ge dina filer ett extra skyddslagerDu kan automatiskt skapa en andra kopia av, eller en säker punkt för, din My Cloud i ditt hemnätverk. Med dubbelt så säkert skydd för all din media kan du känna dig lugn.Direkta fotoöverföringar från din kamera med USB 3.0Anslut enkelt din kamera med USB 3.0-porten för att snabbt lägga till alla dina foton i det personliga molnet.Lagringsprodukterna för My Cloud för det personliga molnet fungerar ihop med flera operativsystem inklusive Mac OS, Windows 8, iOS och Android med mobilappar. NAS 3 8 2089 SEK 2089 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Extern lagring
 3. NAS