Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Prisvärd NAS med stöd för molnlagring

ZyXEL NSA325V2

  Art.nr: 200387
 • 2st hårddiskplatser
 • Upp till 12TB lagring
 • USB 3.0
 • DLNA, UPnP
 • Mobilapp

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(6 st)

 • 2016-02-27

  En bra NAS

  En mycket bra NAS som jag även använder som skrivarserver för 2 skrivare, en svartvit laser och en bläckstråleskrivare, med god tillförlitlighet.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • megax85 2015-12-30

  mycket prisvärd.

  Var ute efter en billig nätverkslagring. Så kan rekommendera denna. Allt fungerade utan strul . Förutom att nätverkshårddiskarna inte dyker upp i den här dator efter omstart trots att man bockat i rutan att de ska kopplas upp vid uppstart av dator.
  Men löste det genom lägga till en nätverksenhet via windows. Så är du ute efter en bra lagring så köp denna..

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Durk 2015-12-10

  Inget för novisen

  Lätt att stoppa in hårddiskarna (2st 3TB).
  Lätt att koppla upp i hemmanätverket (medföljande installationsprogramvara).
  Fullständigt obegriplig manual och drösvis av programvarupaket som kanske behövde installeras eller ej.
  Att installera appar (Ios och Android) och göra de inställningar som krävdes i router, Nas och installera (eller rättare sagt, lista ut vilka programvarupaket som krävdes) den programvara som behövdes (i Nasen) var ett jädra jobb. Det svåra var alltså att få Nasen bli tillgänglig via Internet.
  Om du är nätverkstekniker har du säkert nytta av manualen (Engelsk, googleöversatt från Koreanska?) men jag hade ingen användning av den.
  Plus för Zyxels support som svarade (på Engelska) efter någon dag, ett antal mail senare fick jag det att fungera.
  Den är ju inte jättesnabb och om man först redigerar/flyttar/laddar upp lite bilder så blir det nästan omöjligt att Chromecasta bilder till TV:n. CPU:n står på 100% och inget händer. Har inte provat att streama film eller så, vill mest ha den som ett bildarkiv.
  Köprekommendation: Ja, om du endera är kunnig och vet vad det handlar om, eller annars om du verkligen är motiverad och vill ha en utmaning. Användargränssnittet i Nasen är ingen höjdare, väldigt förvirrande. Detta är ingen ”PlugandPlay” men nu när det fungerar är jag nöjd med själva funktionen i sig.

  Eller
  Avbryt
 • ahrlad 2015-01-23

  Bra hårdvara, irriterande web-interface

  Bonuspoäng till Zyxel för att de ger användarna möjlighet att installera paket som ger utökade funktioner i NAS:en direkt från web-interfacet, och för att det går att installera funplug som kan ge ytterligare funktionalitet. Dock är jag besviken på att de inte underlättar jobbet för dem som vill byta ut operativsystemet helt och köra en riktig linux-distribution på den - de borde ta efter ASUS och välkomna hemmautvecklarna. Web-interfacet kändes så pass barnvänligt att jag inte kunde hålla mig från att vilja byta ut systemet.

  Efter mycket om och men har jag nu lyckats installera Debian linux på den, vilket krävde en hel del inläsning på u-boot-parametrar och liknande men som är relativt ofarligt eftersom man kan göra det utan att radera originalsystemet. Det finns utförlig men trögläst information på internet för den som vill försöka själv.

  För de som redan är kunniga eller är beredda att lägga ner många timmar på jobbet så kan jag rekommendera det skarpt - jag har inte stött på några som helst problem eller instabilitet med burken och med en riktig linuxdistribution kan man få in snart sagt vilken funktion man vill i maskinen - hårdvaran är kraftfull nog att klara alla möjliga saker, och med en webmin- eller openmediavault-installation kan man undvika mycket av kommandoradsarbetet när man väl har installerat det, om man inte tycker sådant är roligt.

  Många plus för att det är så pass lätt att skruva isär lådan - ingen tejp, inget smältlim, inga ickestandard-skruvar - och att uart-pinnarna för seriell kommunikation är lätt åtkomliga och går att använda utan lödning eller annat krångel. Något minus för att usb3-porten inte initieras förrän operativsystemet drar igång, vilket gör det något krångligare att använda porten för extra hårddiskar för den som vill prova raid5-konfigurationer eller något i den stilen.

  Jag har testat långt ifrån allt som NAS:en borde klara av, men jag ser fram emot att utmana den! Det är helt klart en kompetent liten låda, och har tillräckligt med usb-portar för att locka till alla möjliga och omöjliga användningsområden.

  Den som vill ha en enkel och lättanvänd lagringslösning bör så klart bortse från allt som står ovan och behålla originalsystemet, särskilt om man vill ha kvar Zyxels proprietära funktioner.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • Peter80 2015-05-31

   Hej Ang: Denna NAS.

   hej det är så att jag funderar på att köpa en NAS men vet inte vilken dock. Jag kollar på NETGEAR, ZyXEL och Synology Vet ni vilken som är bäst och så.. Jag är lite ute efter att köra Linux sedan dra in Teamspeak 3 server på den om dettta är möjligt.. Vet någon om detta är möjligt osv.. Hoppas på att man kan få ett bra svar här =) Mvh / Peter

 • Daniel72 2014-10-22

  Perfekt för hemmaanvändaren!

  Bra användargränssnitt och lätt att förstå sig på menyer ect.
  Väldigt snabb för sin prisklass.
  Fläkten surrar lite nu efter 4 veckor i drift.
  Överlag Nöjd.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Fungerar denna Nas med Windows 10 64 bit Pro?

  asd38 2015-12-23
  Eller
  Avbryt
 • Tanken är att använda ZyXEL NSA325V2 som bara hårddisk kabinet

  Abbes 2015-10-15
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Du kan använda NASen som en hårddiskkabinett om du kopplar den med en nätverkskabel till datorn. //Henrik

   HenrikJ 2015-11-11

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. NSA325V2-EU0101F
Modellbeteckning NSA325V2 Power Plus Media Server
Operativsystem som stöds Windows XP/Vista/7/8 (32 & 64 bit)
Anslutningar
USB 2.0-portar 2 st
USB 3.0-portar 1 st
LAN-portar 1st
FireWire 0st
SATA 2 st
SATA2 2st
IDE 0st
SCSI 0st
Formfaktor 3,5"
Prestanda
Bashastighet 1,60 GHz
RAM-minne 512MB
Inbyggd hårddisk Nej
Hårddiskplatser 2st
Max lagringskapacitet 12TB
Funktioner
DLNA-certifierad Ja
uPNP-mediaserver Ja
iTunes-server Ja
Skrivarserver Ja
RAID RAID 0, RAID 1, JBOD
Protokollstöd CIFS/SMB/NFS/FTP/HTTP/DHCP/PPPoE/NTP
Hot-swap Ja
Bittorrent Ja
Remote-control Ja
Nätverk
Fast nätverk Ja
Fast nätverkshastighet 1000Mbit/s
Trådlös nätverksanslutning Nej
Trådlös nätverkshastighet -
Medföljer
Medföljande tillbehör Strömkabel, 1 m nätverkskabel
Medföljande programvara Installations CD
Bruksanvisning Startguide
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid 2 år
Tillverkarsupport 08 – 557 760 65, support@zyxel.se & http://forum.zyxel.com/
Dimensioner
Bredd 164,0 mm
Djup 123,0 mm
Höjd 207,0 mm
Vikt 1,3 kg
Övrigt
Övriga funktioner Dropbox Support, Apple Time Machine Support, Wake-on-LAN Support, zMedia App - För iOS & Android, zCloud App - För iOS & Android
Strömförbrukning (Max) 27,0 Watt
Strömförbrukning (standby) 7,0 Watt
Manualer och dokumentation
Bruksanvisning (engelsk)

Produktbeskrivning

ZyXEL NSA325V2

En effektiv och smart kompanjon i ditt nätverk som inte bara klarar av att lagra innehåll du skickar över, utan också streamar det till dina smarta enheter som mobil, tablet och tv, eller interagerar med  dina molntjänster som Google Drive eller Dropbox. En smart NAS som du kommer använda och förundras över hur effektivt den arbetar.

Moln-lagring

ZyXEL NSA325V2 kan samarbeta med flera olika molntjänster bl.a. Dropbox, Google Drive, Memopal m.m. Du får dessutom möjlighet att skapa ditt egna personliga moln med program som ownCloud eller Polkast. I molnet kan du säkerhetsspara alla dina filer och komma åt dom från en annan dator genom ZyXELs FTP-program "ZyXEL Media Servers". zCloud är en app som låter dig komma åt ditt personliga moln via en surfplatta eller en smartphone. Appen finns tillgänglig för nedladdning via App Store och Google Play. 

Strömma din media till din TV

ZyXELs egenutvecklade programvara zCloud och tredjeparts programvara såsom Samsung TV Media, BubbleUPnP, Avia, möjliggör att strömma sina filmer, musik, bilder till TVn på ett smidigt sätt. Med hjälp av exempelvis Google Chromecast och Apple TV.

Strömsnål och miljövänlig NAS

NSA325V2 kan ställas in genom en mängd inställningar för att bibehålla låg strömförbrukning. ZyXEL har utvecklat NAS:en att känna av om data skickas eller inte och ställa in enheten efter användandet. Inställningar såsom "Power scheduling" och "Wake-on-LAN" möjliggör för användaren att ta kontrollen över användandet och ställa in enheten efter önskemål.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

ZyXEL ZyXEL NSA325V2 NSA325V2-EU0101F ZyXEL NSA325V2 En effektiv och smart kompanjon i ditt nätverk som inte bara klarar av att lagra innehåll du skickar över, utan också streamar det till dina smarta enheter som mobil, tablet och tv, eller interagerar med  dina molntjänster som Google Drive eller Dropbox. En smart NAS som du kommer använda och förundras över hur effektivt den arbetar. Moln-lagring ZyXEL NSA325V2 kan samarbeta med flera olika molntjänster bl.a. Dropbox, Google Drive, Memopal m.m. Du får dessutom möjlighet att skapa ditt egna personliga moln med program som ownCloud eller Polkast. I molnet kan du säkerhetsspara alla dina filer och komma åt dom från en annan dator genom ZyXELs FTP-program "ZyXEL Media Servers". zCloud är en app som låter dig komma åt ditt personliga moln via en surfplatta eller en smartphone. Appen finns tillgänglig för nedladdning via App Store och Google Play.  Strömma din media till din TV ZyXELs egenutvecklade programvara zCloud och tredjeparts programvara såsom Samsung TV Media, BubbleUPnP, Avia, möjliggör att strömma sina filmer, musik, bilder till TVn på ett smidigt sätt. Med hjälp av exempelvis Google Chromecast och Apple TV. Strömsnål och miljövänlig NAS NSA325V2 kan ställas in genom en mängd inställningar för att bibehålla låg strömförbrukning. ZyXEL har utvecklat NAS:en att känna av om data skickas eller inte och ställa in enheten efter användandet. Inställningar såsom "Power scheduling" och "Wake-on-LAN" möjliggör för användaren att ta kontrollen över användandet och ställa in enheten efter önskemål. NAS 4,2 6 799 SEK 799 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Extern lagring
 3. NAS