Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Justerbar gamingmus specialdesignad för MMO!

MadCatz Mad Catz M.M.O 7 Gaming Mouse

  Art.nr: 168995
 • Ombyggnadsbar
 • Laser
 • 13 programmerbara knappar
 • 6400 DPI
 • Utbytbara tyngder

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

SteelSeries QcK+
(17 st)
 • Mått: 450 x 400 x 2 mm
 • Högkvalitativt tygmaterial
 • Undersida i halkfritt gummi

159:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • Vinran 2012-03-20
  Topp 100 skribent

  Rekommenderar denna starkt,Mvh-Vinran/Vincent

  Hejsan allihop vinran här :) Jag tänkte idag berätta lite om M.M.O 7 som är en gaming mus :) Den har en perfekt DPI hela 6400 för detta pris är det riktigt lite om dqu inte vet vad DPI är ska jag berätta lite om detta :) DPI är hastigheten på musen och känsligheten när du ska röra den :) Denna förträffliga design gör så du kan styra riktigt mycket med musen och göra den skönare för just dig :) Du kan omställa den som du än vill, Den är också riktigt snyggt :) Jag rekommenderar denna modell men också dom liknande modellerna som finns här på netonnet som är ett snäpp billigare :) Du har också en speciell (Aim) knapp den lilla röda knappen den gör så du träffar bättre i spelen och ger dig ett övertag gentemot dom andra spelarna. Sammanfattning: En snygg snabb data-mus som ger dig ett stort övertag med den perfekta (Aim) knappen :) Jag rekommenderar er också att köpa här på Netonnet som har några av dom första och bästa priserna :D Du hittar inte denna mus i butik för detta pris den går för minst 1600 på dom flesta andra ställen :) Tavk för du läste Mvh-Vinran/Vincent :DPs här nere kan du också se en video rekommenderar att se den :)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Saitek Cyborg M.M.O 7 Gaming Mouse - Justerbar gamingmus specialdesignad för MMO!Bygg den efter egna behov
Cyborg M.M.O 7 är grymt justerbar! Du kan justera flera delar av musen med olika material och utformning för att göra den anpassas efter precis din spelstil, oavsett om du spelar med "claw" eller "palm" greppet. Se videon ovan för en visuell presentation av musens alla möjligheter.

Utbytbara tyngder - för den bästa precisionen!
Att ha utbytbara tyngder kan vara en väldigt viktig faktor för precisionen i spel. Att välja rätt tyngd på musen är ytterst personligt och därav finns det ett flertal olika vikter att välja på. Den här musen har vikter på upp till 30g.

Bakgrundsbelyst
Cyborg M.M.O 7 har bakgrundsbelysning i full RBG under vänster och höger musknapp vilket gör att du kan välja vilken färg du vill.

Komplettera ditt köp

SteelSeries QcK+
(17 st)
 • Mått: 450 x 400 x 2 mm
 • Högkvalitativt tygmaterial
 • Undersida i halkfritt gummi

159:-

MadCatz MadCatz Mad Catz M.M.O 7 Gaming Mouse ST-CCB437130002 Saitek Cyborg M.M.O 7 Gaming Mouse - Justerbar gamingmus specialdesignad för MMO!Bygg den efter egna behovCyborg M.M.O 7 är grymt justerbar! Du kan justera flera delar av musen med olika material och utformning för att göra den anpassas efter precis din spelstil, oavsett om du spelar med "claw" eller "palm" greppet. Se videon ovan för en visuell presentation av musens alla möjligheter.Utbytbara tyngder - för den bästa precisionen!Att ha utbytbara tyngder kan vara en väldigt viktig faktor för precisionen i spel. Att välja rätt tyngd på musen är ytterst personligt och därav finns det ett flertal olika vikter att välja på. Den här musen har vikter på upp till 30g.BakgrundsbelystCyborg M.M.O 7 har bakgrundsbelysning i full RBG under vänster och höger musknapp vilket gör att du kan välja vilken färg du vill. Gamingmöss 5 1 1068 SEK 1068 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Gaming & Speltillbehör
 3. Gamingmöss