Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Optisk gamingmus med 7 programmerbara knappar!

Mission SG GGM 2.1

  Art.nr: 181325
 • Optisk sensor
 • 7 knappar
 • Ergonomisk design
 • DPI-Switch
 • Låg vikt
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(21 st)

 • Charlie1 2016-10-05

  Prisvärd gamingmus!

  Sinnessjukt bra gamingmus för priset. Passar perfekt i handen, tillräckligt med knappar. Perfekt om du vill ha en gamingmus men inte vill lägga ut några större pengar.

  Dock är kvalitén lite sådär. Är inne på min tredje för tillfället, mina två första gick båda i sönder efter strax ett halvår men Netonnet bytte ut båda på garantin så ingen större skada skedd!

  Rekommenderas!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Toft 2016-07-05

  Hög prestanda till lågt pris

  Höga prestanda på mus med grepp för den mindre handen till ett pyttepris. Lågprismärke som överträffar sig självt. Perfekta egenskaper för den som vill ha hög precision vid digitalt grafiskt arbete. Vi har bytt ut dyrare möss mot denna på flera arbetsstationer. Alla vill ha den, bara jag vet hur lågt priset är.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Blargh 2016-06-09

  Undermålig kvalitet

  Helt OK känsla i en formfaktor som känns svår att hitta idag, handen vilar bra på den. Men till problemet. Jag sitter på förmiddagen i solljus och då på grund av exponeringen så har gummit till scrollhjulet släppt så när solen ligger på så snurrar gummit helt fritt från hjulet, vilken gör den obrukbar.

  Eller
  Avbryt
 • simonsdfsd 2016-04-19

  sopor

  kass laser billigt mög som inte går att använda. kör cs globol i 1500 dpi , och musen klara inte av det, hackar och allt laggar.

  Eller
  Avbryt
 • HerrAnonym 2016-04-05

  en okej mus.

  Positivt!
  * passar rätt bra i min hand.
  * gillar belysningen. fast det kunde belysa mer.
  * älskar scroll wheelet! <3

  negativt.
  * dom knapparna på sidan är störiga för om man kollar t.e.x. lite i google chrome så råkar man klicka på knapparna så då går man tillbaka och det är störigt.
  * knapparna låter lite väl mycket fast man blir van vid det.

  Slutsats: det är en helt okej mus fast för det billiga priset så är det värt det!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hej, jag har tappat bort skivan, kan ni inte lägga upp drivrutiner för denna mus här på sidan? Skulle vara jättebra. Det finns inte att komma åt på internet.

  Jepppee 2013-12-04
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Vah? jooo steelseries engine finns på steelseries.com.

   ogward 2014-02-13
  • Gå in på devicelist och ladda ner dom därifrån. Annars finns det GARANTERAT på nätet. Samt att du kan installera dom direkt från windows. Det är plug and play, utan skiva.

   Dinkey 2015-01-16

Teknisk specifikation

Anslutning Trådad
Gränssnitt USB
Rörelsedetektering Optisk
Rörelseupplösning 3500dpi
Belysning Ja
Antal knappar 7st
Programmerbara knappar Ja
Justerbar vikt Nej
Ambidextriös Nej
Manualer och dokumentation
Drivrutiner

Produktbeskrivning

Mission SG GGM 2.1 - Optisk gamingmus med 7 programmerbara knappar!

Den efterlängtade uppföljaren till Mission SG GGM 2.0 är äntligen här. Många förbättringar har gjorts sedan den tidigare versionen och nu kan alla få briljera i spelvärlden med den förbättrade versionen 2.1!

Optisk sensor med DPI-Switch

Musen har utrustats med en optisk sensor som ser till att du kan hålla tempot med dina motståndare med en exakt precision. Med den förbättrade programvaran som medföljer musen kan du själv ställa in musens DPI till det som passar dig bäst. 

Förbättrad ergonomi

Samma form som sin föregångare men i den nya versionen har ergonomin förbättrats genom att hela musen har klätts i gummi. Dina fingrar hålls på plats och du får full kontroll över musen oavsett hur aggressivt ditt spelande blir.

Ny programvara - Macro manager

Tack vare den uppdaterade programvaran får du möjlighet att ställa in dina egna makros. Musen utför dina förprogrammerade inställningar så att du spar in dyrbar tid och kan lägga fokus på annat. Dessutom får du möjlighet att själv välja färg på de lysdioder som finns på musen. Lysdioderna har en mängd olika färger och du kan justera ljusstyrkan efter den miljö du befinner dig i.

Titta även på

Mission SG GGM 3.1
(8 st)
 • Avago 3050
 • Omron switchar
 • Laser-teknik

349:-

Mission SG Mission SG GGM 2.1 DS-2443 Mission SG GGM 2.1 - Optisk gamingmus med 7 programmerbara knappar! Den efterlängtade uppföljaren till Mission SG GGM 2.0 är äntligen här. Många förbättringar har gjorts sedan den tidigare versionen och nu kan alla få briljera i spelvärlden med den förbättrade versionen 2.1! Optisk sensor med DPI-Switch Musen har utrustats med en optisk sensor som ser till att du kan hålla tempot med dina motståndare med en exakt precision. Med den förbättrade programvaran som medföljer musen kan du själv ställa in musens DPI till det som passar dig bäst.&nbsp; Förbättrad ergonomi Samma form som sin föregångare men i den nya versionen har ergonomin förbättrats genom att hela musen har klätts i gummi. Dina fingrar hålls på plats och du får full kontroll över musen oavsett hur aggressivt ditt spelande blir. Ny programvara - Macro manager Tack vare den uppdaterade programvaran får du möjlighet att ställa in dina egna makros. Musen utför dina förprogrammerade inställningar så att du spar in dyrbar tid och kan lägga fokus på annat. Dessutom får du möjlighet att själv välja färg på de lysdioder som finns på musen. Lysdioderna har en mängd olika färger och du kan justera ljusstyrkan efter den miljö du befinner dig i. Gamingmöss 3,8 21 199 SEK 199 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Gaming & Speltillbehör
 3. Gamingmöss