Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Gamingmus med 10 programmerbara knappar!

Mission SG GGM 3.0

  Art.nr: 167645
 • Ergonomisk design
 • Laser-teknik
 • Programmerbara knappar
 • 5000 DPI
 • LED-lampa med 32 olika färger
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(22 st)

 • Tim420115 2016-10-07

  APBRA

  Den äger mig och den håller för massiv klickning
  .

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Trisk 2016-06-13

  Funkar toppen

  Fungerar hur bra som helst. Den blå ledlampan lyser dock väldigt starkt så bäst är att hålla handen på musen at all times ;P

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • FlygandeMattan 2016-04-26

  Grym

  Riktigt bra mus, har inte haft några som helst problem med den.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • benka1 2016-03-21
  Topp 1000 skribent

  Häftig gaming mus

  Inne på min andra nu drog av kabeln i en närstrid i Bf4 inte musens fel.
  Bästa jag haft oavsett pris !

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Wanna 2016-02-16
  Topp 500 skribent

  Klart godkänd

  Köpte den här musen åt min man som behövde en ny då hans gamla var för lite för handen :-) Han tycker den är mycket bra för priset. Många användbara inställningar. Fungerar perfekt när han spelar WoW.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Kevv 2013-12-24
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • mjukvaran är razer synapse och den laddas ner från razers hemsida.

   Embericed 2014-07-30
 • Hej! Jag har bara använt denna mus, Mission SG GGM 3.0 i 1 dag ännu, men jag har ändå upplevt lite problem med den. Muspekaren har försvunnit och det verkar som att vänster musknapp aktiverar sig själv. Detta uppkom i ett spel och den sköt av sig själv hela tiden. Finns det någon uppdaterad drivrutin eller någon nyare version av programvaran?

  McQueen 2013-11-26
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hejsan McQueen. Jag skulle rekommendera att du reklamerar den till din butik där du köpte den för att sedan få en ny eller ersättning för en produkt som inte höll måttet. Just gört.

   Dinkey 2015-01-16
 • Okej, det är jag som ställde frågan med om den var kompatibel med 3.0. Nu har ett till problem uppstått: den funkar ett tag efter jag har startat datorn(cirka 5 minuter), därefter är den lite slö och glappar, efter det lägger den av helt och hållet, och muspekaren drar lite åt höger hela tiden. Hur kan jag fixa det eller är det ofixbart, dvs måste jag be om en ny?

  Mojs 2013-05-20
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Låter som om du har problem med lasern. Jag skulle kontakta kundtjänst och be om att få den inskickad på reparation eller få en helt ny!

   EliaZGmod 2013-06-24
 • Hej! Jag har precis fått en ny dator och jag kopplade in allting, men sen så funkade inte musen. Den var inkopplad, den lös, den installerade drivrutinerna och jag installerade den via skivan som kom med, men ändå funkar det inte. Kan det vara att den är inte kompatibel med USB 3.0 eller har jag gjort något fel?

  Mojsen 2013-04-26
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Testa i en annan usb eller med en annan mus, i de flesta, inprincip alla möss på marknaden så installeras dessa på en gång och gåår att använda efter några sekunder. Det borde inte vara några problem med usb porten heller då musen får ström

   Finnen 2013-05-08
  • USB 3.0 ska kunna använda alla USB 2.0 enheter, fast det går då förstås med USB 2.0 hastighet. Musen bör alltså funka utan problem.

   Eben 2013-05-18
 • Hej! Min mus funkar bra men programvaran som följer med och som finns på sidan funkar inte. Jag kan installera programet men så fort jag försöker starta det så kommer ett felmeddelande upp. eaccessviolation i ...... o.s.v vet inte hur man löser det, har avinstallerat och installerat flera gånger med samma resultat. Skulle gärna veta om ni har någon lösning på detta.

  RedEvil 2013-04-01
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • hej ... jag hade samma problem ,,,, googlade lite och hitta svaret ganska enkelt ,,, kommer inte ihåg exakt hur det var men det var nått med USB strömen som man ändrade .... hur mycket ström som ska till själva USB porten som sitter i datorn. googla fram det så kommer du hitta lösningen.

   Messi 2013-07-10

Teknisk specifikation

Anslutning Trådad
Gränssnitt USB
Rörelsedetektering Laser
Rörelseupplösning 5000dpi
Belysning Ja
Antal knappar 10st
Programmerbara knappar Ja
Justerbar vikt Ja
Ambidextriös Nej

Produktbeskrivning

Mission SG GGM 3.0 - Gamingmus med 10 programmerbara knappar!

Unna dig en gamingmus som ser till så att du får en roligare upplevelse och bättre precision i alla typer av spel. Med 5000 DPI, laserteknik, justerbara vikter, 10 olika knappar och ergonomisk design försäkrar du dig om att hålla dina fiender i schack!

Laser för bättre precision

Skillnaden mellan en laser och optisk mus är att lasermusen har en laserdiod som skickar ut en enda smal stråle, vilket gör att den får mycket bättre precision än optisk mus. En laser mus klarar dessutom nästan vilket underlag som helst och har oftast högre DPI.

Full kontroll med 10 knappar

Musen består av 10 stycken knappar som är enkla att komma åt. Du får en stor fördel i alla typer av spel eftersom du kan programmera in dina rörelser och attacker så att de alltid finns lättillgängliga. Tumgreppet som är uppbyggt av gummi hjälper dig att få ett stabilt och fast grepp. 

Framhäver gamingkänslan

Tack vare den medföljande programvaran får du möjlighet att ställa in dina egna makros. Musen utför dina förprogrammerade inställningar så att du spar in dyrbar tid och kan lägga fokus på annat. Dessutom får du möjlighet att själv välja färg på de lysdioder som finns på musen. Lysdioderna har en mängd olika färger och du kan justera ljusstyrkan efter den miljö du befinner dig i. 

Optimerad vikt för bästa precision

Under musen kan du skruva av ett lock där det finns 8 stycken små vikter. Vikterna väger 2,4 gram styck och du kan själv välja hur många som skall finnas inuti musen. En lätt mus bidrar till snabbare rörelser medan en tung mus ökar precisionen.

Ladda ner drivrutinerna här
Drivrutinerna är för PC. Till Mac kan du endast använda musens standardfunktioner.

Titta även på

Mission SG GGM 3.2
(2 st)
 • 8 justerbara vikter
 • 1000 – 16400 DPI
 • 13 programmerbara knappar

399:-

Mission SG Mission SG GGM 3.0 DS-2368 Mission SG GGM 3.0 - Gamingmus med 10 programmerbara knappar!Unna dig en gamingmus som ser till så att du får en roligare upplevelse och bättre precision i alla typer av spel. Med 5000 DPI, laserteknik, justerbara vikter, 10 olika knappar och ergonomisk design försäkrar du dig om att hålla dina fiender i schack!Laser för bättre precisionSkillnaden mellan en laser och optisk mus är att lasermusen har en laserdiod som skickar ut en enda smal stråle, vilket gör att den får mycket bättre precision än optisk mus. En laser mus klarar dessutom nästan vilket underlag som helst och har oftast högre DPI. Full kontroll med 10 knappar Musen består av 10 stycken knappar som är enkla att komma åt. Du får en stor fördel i alla typer av spel eftersom du kan programmera in dina rörelser och attacker så att de alltid finns lättillgängliga. Tumgreppet som är uppbyggt av gummi hjälper dig att få ett stabilt och fast grepp.  Framhäver gamingkänslan Tack vare den medföljande programvaran får du möjlighet att ställa in dina egna makros. Musen utför dina förprogrammerade inställningar så att du spar in dyrbar tid och kan lägga fokus på annat. Dessutom får du möjlighet att själv välja färg på de lysdioder som finns på musen. Lysdioderna har en mängd olika färger och du kan justera ljusstyrkan efter den miljö du befinner dig i.  Optimerad vikt för bästa precision Under musen kan du skruva av ett lock där det finns 8 stycken små vikter. Vikterna väger 2,4 gram styck och du kan själv välja hur många som skall finnas inuti musen. En lätt mus bidrar till snabbare rörelser medan en tung mus ökar precisionen. Ladda ner drivrutinerna härDrivrutinerna är för PC. Till Mac kan du endast använda musens standardfunktioner. Gamingmöss 4,2 22 299 SEK 299 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Gaming & Speltillbehör
 3. Gamingmöss