Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Gamingmus med 10 programmerbara knappar!

Mission SG GGM 3.0

  Art.nr: 167645
 • Ergonomisk design
 • Laser-teknik
 • Programmerbara knappar
 • 5000 DPI
 • LED-lampa med 32 olika färger

Recensioner

Snittbetyg
(17 st)

 • xXFiggeXx 2016-01-25

  Bra men liten !

  Musen funkar bra men vissa grejer är lite mindre bra.
  *blir väldigt skitig
  *låter mkt
  *den är liten om man har lite större händer.
  *scrollen fastnar typ i kanten på musen ibland
  annars är det en bra mus!

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Avbryt
 • kristianr90 2016-01-18

  kannon mus

  helt klart en kannon mus sitter kannon i min hand vilket inte änns dem dyrare inte gör för mig så. men sen hade jag otur och den ena knappen slutade funka för mig men var inga problem att lämna tillbaka o få ny :)

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Malinlekgard 2015-09-20

  Väldigt bra!

  Den är otroligt bra med tanke på priset. Prestandan är nästan lika bra som dom möss som går för mer än dubbla priset och den är väldigt skön. Lätt att installera och lätt att byta LED färger. Har du haft en ''dålig'' mus innan så tar det lite tid att vänja sig vid den, men efter ett par dagar borde du ha vant dig. Återigen, extremt bra för pengarna!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • grlze 2015-04-12

  Billig och väldigt bra mus!

  Skulle byta ut min trasiga mx518 och kikade på den här musen. Designen är väldigt lik mx518. Använde programmet som medföljer och ställde in dpi:n efter mx518. Känns precis som om jag använde min gamla mus!

  Rekommenderas starkt!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Kontanten 2015-02-06

  Bra mus till ett lågt pris!!

  EN skön mus för den som inte vill ligga en förmögenhet på en gaming mus! gör det den ska.

  Det jag inte gillar med musen är:

  - knapparna vid tummen är för långt ned så man stöter emot dom väldigt ofta så det genererar ett klick.

  - LED ljuset som sitter uppå musen. Även om man ställer in ljuset på Low så är det väldigt starkt belyst.

  -Skulle gärna velat ha gummi beläggning på bägge sidor och inte bara på tum sidan. Det blir väldigt halt för lillfinger och ringfinger .

  -Placering av profilbyte knapp.

  + enkelt program på PC:n där man kan optimera sin mus efter eget val

  + väldigt prisvärd mus för pengarna

  + anpassningsbar vikt

  + bra höjd och form

  Kvalitet (2/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • Hej, jag undrar varför det står att den här musen har 10 programmerbara knappar när jag bara kan hitta 9? ni/dom menar väl inte att man ska programmera knappen under musen heller ? dum fråga kanske men jag kan inte hitta någon tionde knapp förutom den. om det inte är så att man kan vicka på skroll hjulet men det står det ju inget om. och sen undrar jag om det är möjligt att stänga av ljuset på den om man skulle vilja det av någon anledning? :)

  Maddie 2015-11-25
  Avbryt
 • Kevv 2013-12-24
  Avbryt

  Svar

  • mjukvaran är razer synapse och den laddas ner från razers hemsida.

   Embericed 2014-07-30
 • Hej! Jag har bara använt denna mus, Mission SG GGM 3.0 i 1 dag ännu, men jag har ändå upplevt lite problem med den. Muspekaren har försvunnit och det verkar som att vänster musknapp aktiverar sig själv. Detta uppkom i ett spel och den sköt av sig själv hela tiden. Finns det någon uppdaterad drivrutin eller någon nyare version av programvaran?

  McQueen 2013-11-26
  Avbryt

  Svar

  • Hejsan McQueen. Jag skulle rekommendera att du reklamerar den till din butik där du köpte den för att sedan få en ny eller ersättning för en produkt som inte höll måttet. Just gört.

   Dinkey 2015-01-16
 • Okej, det är jag som ställde frågan med om den var kompatibel med 3.0. Nu har ett till problem uppstått: den funkar ett tag efter jag har startat datorn(cirka 5 minuter), därefter är den lite slö och glappar, efter det lägger den av helt och hållet, och muspekaren drar lite åt höger hela tiden. Hur kan jag fixa det eller är det ofixbart, dvs måste jag be om en ny?

  Mojs 2013-05-20
  Avbryt

  Svar

  • Låter som om du har problem med lasern. Jag skulle kontakta kundtjänst och be om att få den inskickad på reparation eller få en helt ny!

   EliaZGmod 2013-06-24
 • Hej! Jag har precis fått en ny dator och jag kopplade in allting, men sen så funkade inte musen. Den var inkopplad, den lös, den installerade drivrutinerna och jag installerade den via skivan som kom med, men ändå funkar det inte. Kan det vara att den är inte kompatibel med USB 3.0 eller har jag gjort något fel?

  Mojsen 2013-04-26
  Avbryt

  Svar

  • Testa i en annan usb eller med en annan mus, i de flesta, inprincip alla möss på marknaden så installeras dessa på en gång och gåår att använda efter några sekunder. Det borde inte vara några problem med usb porten heller då musen får ström

   Finnen 2013-05-08
  • USB 3.0 ska kunna använda alla USB 2.0 enheter, fast det går då förstås med USB 2.0 hastighet. Musen bör alltså funka utan problem.

   Eben 2013-05-18

Teknisk specifikation

Anslutning Trådad
Gränssnitt USB
Rörelsedetektering Laser
Rörelseupplösning 5000dpi
Belysning Ja
Antal knappar 10st
Programmerbara knappar Ja
Justerbar vikt Ja
Ambidextriös Nej

Produktbeskrivning

Mission SG GGM 3.0 - Gamingmus med 10 programmerbara knappar!

Unna dig en gamingmus som ser till så att du får en roligare upplevelse och bättre precision i alla typer av spel. Med 5000 DPI, laserteknik, justerbara vikter, 10 olika knappar och ergonomisk design försäkrar du dig om att hålla dina fiender i schack!

Laser för bättre precision

Skillnaden mellan en laser och optisk mus är att lasermusen har en laserdiod som skickar ut en enda smal stråle, vilket gör att den får mycket bättre precision än optisk mus. En laser mus klarar dessutom nästan vilket underlag som helst och har oftast högre DPI.

Full kontroll med 10 knappar

Musen består av 10 stycken knappar som är enkla att komma åt. Du får en stor fördel i alla typer av spel eftersom du kan programmera in dina rörelser och attacker så att de alltid finns lättillgängliga. Tumgreppet som är uppbyggt av gummi hjälper dig att få ett stabilt och fast grepp. 

Framhäver gamingkänslan

Tack vare den medföljande programvaran får du möjlighet att ställa in dina egna makros. Musen utför dina förprogrammerade inställningar så att du spar in dyrbar tid och kan lägga fokus på annat. Dessutom får du möjlighet att själv välja färg på de lysdioder som finns på musen. Lysdioderna har en mängd olika färger och du kan justera ljusstyrkan efter den miljö du befinner dig i. 

Optimerad vikt för bästa precision

Under musen kan du skruva av ett lock där det finns 8 stycken små vikter. Vikterna väger 2,4 gram styck och du kan själv välja hur många som skall finnas inuti musen. En lätt mus bidrar till snabbare rörelser medan en tung mus ökar precisionen.

Ladda ner drivrutinerna här
Drivrutinerna är för PC. Till Mac kan du endast använda musens standardfunktioner.

Titta även på

Mission SG GGM 3.2
(2 st)
 • 8 justerbara vikter
 • 1000 – 16400 DPI
 • 13 programmerbara knappar

399:-

Mission SG Mission SG GGM 3.0 Mission SG GGM 3.0 - Gamingmus med 10 programmerbara knappar!Unna dig en gamingmus som ser till så att du får en roligare upplevelse och bättre precision i alla typer av spel. Med 5000 DPI, laserteknik, justerbara vikter, 10 olika knappar och ergonomisk design försäkrar du dig om att hålla dina fiender i schack!Laser för bättre precisionSkillnaden mellan en laser och optisk mus är att lasermusen har en laserdiod som skickar ut en enda smal stråle, vilket gör att den får mycket bättre precision än optisk mus. En laser mus klarar dessutom nästan vilket underlag som helst och har oftast högre DPI. Full kontroll med 10 knappar Musen består av 10 stycken knappar som är enkla att komma åt. Du får en stor fördel i alla typer av spel eftersom du kan programmera in dina rörelser och attacker så att de alltid finns lättillgängliga. Tumgreppet som är uppbyggt av gummi hjälper dig att få ett stabilt och fast grepp.  Framhäver gamingkänslan Tack vare den medföljande programvaran får du möjlighet att ställa in dina egna makros. Musen utför dina förprogrammerade inställningar så att du spar in dyrbar tid och kan lägga fokus på annat. Dessutom får du möjlighet att själv välja färg på de lysdioder som finns på musen. Lysdioderna har en mängd olika färger och du kan justera ljusstyrkan efter den miljö du befinner dig i.  Optimerad vikt för bästa precision Under musen kan du skruva av ett lock där det finns 8 stycken små vikter. Vikterna väger 2,4 gram styck och du kan själv välja hur många som skall finnas inuti musen. En lätt mus bidrar till snabbare rörelser medan en tung mus ökar precisionen. Ladda ner drivrutinerna härDrivrutinerna är för PC. Till Mac kan du endast använda musens standardfunktioner. Gamingmöss 4,1 17 299,0000 new InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Gaming & Speltillbehör
 3. Gamingmöss