Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Populära Deathadder med optisk sensor

Razer Deathadder 2013

  Art.nr: 183191
 • Optisk sensor
 • 6400 DPI
 • Ergonomiskt utformad
 • 5 programmerbara knappar
 • Gummigrepp på sidorna

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Razer Mouse Bungee
(2 st)
 • Slipp trassel
 • Rostfri spänd fjäderarm
 • Kompakt konstruktion

249:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(9 st)

 • RexxoGamer 2014-10-17

  Bästa mus jag någonsin testat!

  Extremt bra mus för de som vill ha en bra mus för gaming! Man kan klicka extremt fort med denna mus, därför kan den ha mycket fördel i de vissa spel!
  Jag rekommenderar denna produkt starkt!!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Maximo 2014-06-25

  Mycket bra

  Underbar mus, den bästa jag testat, helt klart värd pengarna. Dock är den väldigt stor, så har du små händer kanske den kan upplevas som klumpig.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • tegelsten 2014-05-06

  Väldrigt bra "enklare" gamiingmus

  Med de två extra knapparna på sidan för tummen så är det en väldigt bra mus för FPS spel.

  Den har används friskt och fungerar fortfarande efter två års användning både i skola och hemma.

  Den stora knappen på sidan har dock börjat bli lite svårare att trycka in, men fungerar fortfarande.

  Deathadder finns även för vänsterhänta!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Eddieponken2 2014-04-22
  Topp 1000 skribent

  En fröjd att använda

  Det finns musar och det finns musar, denna Razer mus är riktigt skön att handha.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Swelol 2013-12-21

  Bra

  Bra mus men razer mamba jag hade var bättre grepp i

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Razer DeathAdder 2013 editionRazer DeathAdder 2013 - Nya Deathadder från Razer med optisk sensor!

Den helt nya Razer DeathAdder har uppgraderats med världens första optiska sensor på 6400 dpi (4G). Du får bättre prestanda och samma härliga gaming-känsla som den tidigare versionen av DeathAdder. Musen har dessutom försetts med grön belysning som inte stör ditt spelande utan låter dig få den äkta Razer-upplevelsen. 

4G-sensor

deathAdder SensorDeathadders 4G-sensor har också optimerats för att fungera perfekt med alla Razer mus-mattor. Via Synapse 2.0 kan du välja en av de förinställda inställningarna för sensorn och få den perfekt kalibrerad till just din Razer-musmatta. Det finns givetvis ett manuellt läge om du väljer att inte använda en musmatta från Razer. 
Du får 200ips och 50G acceleration även vid de lägsta dpi-inställningar, så även om din muskänslighet skalas ned fångar den upp alla dina hand-rörelser över underlaget på nästan ingen svarstid mellan mus och spel.

Förbättrad ergonomi

DeathAdder ErgonomiMed samma högerhänta form som sin föregångare har denna version av Razer DeathAdder fått förbättrad ergonomi genom nya gummigrepp på sidorna av musen. Dina fingrar hålls på plats och du får full kontroll över musen oavsett hur aggressivt ditt spelande blir. 

Razer Synapse 2.0

synapse Med musen får du dessutom Razers mest banbrytande cloud-program som någonsin skapats för spel. Razer Synapse 2.0 sparar automatiskt alla dina inställningar för musen till en cloud-server. Fördelen blir att du inte behöver tänka på att programmera om musen varje gång du startar ett nytt spel. Programmet hämtar också drivrutiner och firmware-uppdateringar utan att du behöver lyfta ett finger,
allt för att musen ska vara i ett så optimalt skick som möjligt.

Komplettera ditt köp

Razer Mouse Bungee
(2 st)
 • Slipp trassel
 • Rostfri spänd fjäderarm
 • Kompakt konstruktion

249:-

Titta även på

Razer Ouroboros Elite
(4 st)
 • Utbytbara sidopaneler
 • 8200 DPI
 • Trådlös eller trådbunden

1 190:-

Razer Razer Deathadder 2013 RZ01-00840100-R3G1 Razer DeathAdder 2013 - Nya Deathadder från Razer med optisk sensor!Den helt nya Razer DeathAdder har uppgraderats med världens första optiska sensor på 6400 dpi (4G). Du får bättre prestanda och samma härliga gaming-känsla som den tidigare versionen av DeathAdder. Musen har dessutom försetts med grön belysning som inte stör ditt spelande utan låter dig få den äkta Razer-upplevelsen. 4G-sensorDeathadders 4G-sensor har också optimerats för att fungera perfekt med alla Razer mus-mattor. Via Synapse 2.0 kan du välja en av de förinställda inställningarna för sensorn och få den perfekt kalibrerad till just din Razer-musmatta. Det finns givetvis ett manuellt läge om du väljer att inte använda en musmatta från Razer. Du får 200ips och 50G acceleration även vid de lägsta dpi-inställningar, så även om din muskänslighet skalas ned fångar den upp alla dina hand-rörelser över underlaget på nästan ingen svarstid mellan mus och spel.Förbättrad ergonomiMed samma högerhänta form som sin föregångare har denna version av Razer DeathAdder fått förbättrad ergonomi genom nya gummigrepp på sidorna av musen. Dina fingrar hålls på plats och du får full kontroll över musen oavsett hur aggressivt ditt spelande blir. Razer Synapse 2.0 Med musen får du dessutom Razers mest banbrytande cloud-program som någonsin skapats för spel. Razer Synapse 2.0 sparar automatiskt alla dina inställningar för musen till en cloud-server. Fördelen blir att du inte behöver tänka på att programmera om musen varje gång du startar ett nytt spel. Programmet hämtar också drivrutiner och firmware-uppdateringar utan att du behöver lyfta ett finger,allt för att musen ska vara i ett så optimalt skick som möjligt. Gamingmöss 4,6 9 579 SEK 579 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Gaming & Speltillbehör
 3. Gamingmöss